huidige pagina Huidige pagina »Brandveilige Kleding Gemaakt Met bloed overgedragen pathogenen die resistent zijn brandvertragende stof , EN469 Certified

Gecertificeerde brandvertragende stof - Anti-Virus penetratie brandvertragende kleding

Taiwan KK Corp. is een brandbestrijding kleding en textiel fabrikant met meer dan 20 jaar ervaring. Hun nieuw ontwikkelde stof- MAZIC ® en KANOX ® - zijn beter gepresteerd dan NOMEX en KANOX ADVANCE uitgevoerd de beste bescherming in deze pop-test.

Ongeacht de combinatie van brandvertragende stof wordt gebruikt, brandvertragende kleding moet gaan door middel van een lijst van tests om de door de National Fire Protection Association (NFPA), wat betekent dat elke brandvertragende kleding moet de norm voor bescherming langs vastgestelde norm te voldoen tegen chemicaliën, warmte, vlammen, zuur, enz. Gezien het aannemen van deze testmethode als onderdeel van de vereisten, zullen fabrikanten hun brandvertragende kleding moet voldoen aan de NFPA norm.

Stuur brandvertragende stof Inquiry

  BUITENSCHAAL MATERIAAL: K-AD02RP
 • Gewicht 240g / m², Ripstop, anti-statische
 • Kleur: Navy Blue, Royal blauw, oranje, geel, rood
 • Kenmerken: Hoge sterkte, uitstekende hittebestendigheid, goede slijtvastheid
 • Toepassingen: buitenste schil van brandweerman pak, Rescue pak
  Thermische voering MATERIAAL: K-GORNOX
 • Niet-geweven structuur
 • Kenmerken: Goede hittebestendigheid
 • Toepassingen: thermische laag van brandweerman pak
  VOCHT barrièremateriaal: CH100SLPTFE
 • SGS Certified, Fluid penetratieweerstand
  Voering materiaal: M-ST02
 • twill structuur
 • Kenmerken: Goede vlamweerstand
 • Toepassingen: Industriële werkkleding, Station uniform, Brandbestrijding pak
  VERSTERKEN MATERIAAL: K-AD02LCP
 • jacquard structuur
 • Kenmerken: Goede vlamweerstand,
 • Toepassingen: versterking

Brandvertragende kleding - PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Series

TKPREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) serie brandwerende kleding is gemaakt van vier lagen inclusief buitenste schil, vochtbarrière, thermische barrière en voering. Er zijn veel verschillende combinaties van brandvertragende stoffen gebruikt; versterkingen en reflecterende bekleding zijn bevestigd aan de buitenste schil. PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) series brandbestrijding kleding is EN 469: 2005 gecertificeerd en voldoet aan de Europese en Noord-Amerikaanse normen. Het is ontworpen en vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige brandvertragende stof en elke laag is brandveilig.

Europese en Noord-Amerikaanse standaard specificeert prestaties voor de brandvertragende kleding op te zetten terwijl brandbestrijding of redding. Vooral wanneer het reddingswerk is gerelateerd aan gebeurtenissen, zoals een ongeluk spatten van chemische of brandbare vloeistoffen. Ook besmetting te voorkomen van door bloed overgebrachte ziekteverwekkers.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) brandbestrijding kleding is een heavy-duty vlamvertragende uniform. Het is vervaardigd om het lichaam van een brandweerman te beschermen tijdens het werken en houdt de brandweer om vrij te bewegen. Wanneer ziekteverwekker besmetting mogelijk is, brandvertragende stof is nodig om internationaal te worden gecertificeerd.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Serie Kleding brandbestrijding Outer Shell Brandveilige Fabric - K-HM02RP

Outer-shell brandvertragende stof is de eerste en meest belangrijke laag van de verdediging in het beschermen van het leven. KANOX ® brandvertragende stof is gemaakt van een exclusieve mix die in effect "verhongert de brand" naast het verstrekken van uitstekende traditionele bescherming tegen brand. Anders echter is bewezen en is geenszins experimenteel. KANOX ® brandvertragende stof leent van een kennisbasis ontwikkeld in andere industrieën die nog belangrijker brandwerendheid eisen.

KANOX ® brandvertragende stof zal niet branden, smelten, verzachten of druppelen! Het is NFPA 1971-2000 goedgekeurd / compatibel (gecertificeerd) met uitstekende resultaten in alle vereiste onderzoek, alsmede een aantal andere algemeen geaccepteerde industriële testen. Door tal van maatregelen, is het de meest beschermende brandvertragende stof .

In materiaalkunde, de kracht van een brandvertragend materiaal is een maat voor een uitgeoefende kracht om mensen te beschermen. KANOX ® K-HM02RP heeft een grote treksterkte en wordt getest met behulp van ENISO 13934-1: 1999 methode. Op basis van EN 469: 2005 's ≥ 450N prestatievereisten, K-HM02RP's ≥ 3000N treksterkte is veel hoger. Ook de treksterkte is ≥ 150N, die beter is dan ENISO 13937-2: 2000 standaard ≥25N.

K-HM02RP is een brandwerende weefsel voor de buitenste schil van brandbestrijding kleding, en is EN469: 2005 gecertificeerd. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren (donker blauw, geel en oranje); en weegt 240 g / m² met 7 rip-stop structuur.

Brandbestrijding pakken zijn aanbevolen om te worden gemaakt van de volgende hoogwaardige stoffen:

codenaam kleur structuur
K-AD02RP (Outer shell) Donker blauw, geel, oranje Rip-stop
K-Gornox (Warmtebarrièrebekledingen) Geel Niet geweven
M-ST02 (Inner liner) Grijs vlakte
M-FM02K (Brei polsbandje) Donkerblauw rondgebreid

Brandbestrijding Turn Out Gear Fabrics EN 469: 2005 gecertificeerd stoffen (vermenigvuldigen lagen assemblage fabircs)

PREMIUM (AD02RP ADVANCE) Serie brandwerende kleding Moisture Barrier brandvertragende stof

De vochtbarrière de tweede laag van de brandvertragende kleding, die hoofdzakelijk bestaat uit een laag gelamineerd op een weefselsubstraat. Vocht brandvertragend materiaal laat zweten en benodigdheden vloeistof penetratie weerstand tegen bloed en lichaamsvloeistoffen, voorkomende chemicaliën en water, het helpen van de brandweerman blijft droog en beschermd.

PREMIUM (AD02RP ADVANCE) serie vochtbarrière materiaal is ASTM F1671 gecertificeerd. Het voldoet aan de vereiste normen van de Europese en Noord-Amerikaanse landen.

mositure barrière moet waterbestendig, uiterst breathabkle, resistent tegen chemische bedreigingen
vochtopname
KANOX ® 8 ~ 12
natuurlijke Slik 12
Katoen 8.5
Nylon 4.5
Polyester 4.5
Natural Wool 15
Rayon 11

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Serie brandvertragende Kleding- 110g lichte, dunne thermische barrière brandvertragende stof - K-GORNOX

K-GORNOX is de 3e laag van brandvertragende kleding die vereist dat brandvertragende stof licht, dun, en hittebestendig te zijn. Het is een non-woven stof die een stof-achtig materiaal gemaakt van lange vezels, met elkaar verbonden door chemische, mechanische, warmte of oplosmiddel behandeld.

K-GORNOX is een hoogwaardige brandvertragende stof met grote thermische beveiliging prestaties. Het heeft een hogere thermische beveiliging prestaties (TPP) dan NOMEX ® IIIa en PBI.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Serie brandwerende kleding, Brandveilige stof, voering de Stof M-ST02

Brandvertragende stof voeringen worden aanbevolen voor veel projecten en voor een verscheidenheid van redenen. Bij het vervaardigen van brandvertragende kleding, wordt de bekleding toegevoegd voor een zekere mate van troost in het bijzonder voor zwaardere en volumineuze kleding. Voeringen in de brandvertragende kleding helpen dergelijke kledingstukken bewegen met het lichaam en te trekken aan en uit gemakkelijker.

Aramid brandvertragende stof is uiterst duurzaam en stabiel, en geschikt voor brandwerende kleding. Deze brandvertragende stof gewichten 150g / m² en wordt geleverd met donkerblauw.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Series brandvertragende kleding werd getest en gecertificeerd om te voldoen aan EN 469: 2005 door de door BTTG (British Textile Technology Group) gemeld. Behalve de hoge prestaties in vlamvertragende en thermische isolatie, de vochtbarrière overtreft ook anti-virus penetratie. De brandvertragende kleding geldt NFPA 1971 gecertificeerd vochtbarrière, en werd getest door Underwriters Laboratories dat het de bevoegdheid van het voorkomen van verborgen bloed overgedragen pathogeen gevaar voor de menselijke lichaam tijdens verschillende brandbestrijding en redding activiteiten. Test methode om vertragende materiaal tegen het binnendringen van een dergelijk virus gevaar brand wordt gespecificeerd in ASTM D 1671. Gedetailleerde brandvertragende stof testmethode en vastberadenheid worden geanalyseerd in dit artikel. [ Artikel bekijken » ]


Stuur brandvertragende stof Inquiry

volgende Volgende » NFPA, SGS Gecertificeerde brandvertragende kleding
voorgaand
Vorige » brandvertragende, warmte-isolatie, High Tear / Treksterkte, gebruiker / Milieuvriendelijk Fabric

secties

Stuur een brandvertragende kleding Inquiry

Op zoek naar meer informatie? U kunt vul het formulier Aanvraag om ons te vertellen uw wensen of vragen, zullen we snel reageren!

Informeer nu

Exhibitions

Interschutz 2015

INTERSCHUTZ 2015
Datum: 08-13 juni 2015
Booth: Hal 012 / standnummer G76
Opening Uur: 09:00-06:00
Locatie: Deutsche Messe Hannover
[Lees verder]

Ready-eSupport

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", onze specialisten zullen met u binnenkort in de lucht.

Delen

gerelateerde producten

English | 日本語 | 한국어 | Polska | Bahasa Melayu | العربية | Español | Română | Deutsch | ไทย | Italiano | Nederlands | Türkçe | فارسی | Việt | Português | Français | Ελληνικά | Indonesia | हिन्दी | Русский | Close