pagina curenta Pagina curentă » la foc Imbracaminte Rezistent Made cu sânge-Borne germeni patogeni rezistenți la foc Retardant Fabric , EN469 Certified

Certificat de foc Retardant Fabric - Anti-Virus de penetrare ignifugă Îmbrăcăminte

Taiwan KK Corp. este un foc de luptă îmbrăcăminte și producător de tesatura , cu peste 20 de ani de experiență. Lor nou dezvoltat Fabric MAZIC ® și KANOX ® - sunt NOMEX și depășit KANOX ADVANCE efectuat cea mai bună protecție în acest test manechin.

Indiferent de combinația de tesatura ignifugare este utilizat, ignifugare îmbrăcăminte trebuie să treacă printr - o listă de teste pentru a îndeplini standardele stabilite de către Asociația Fire Protection Național (NFPA), ceea ce înseamnă că fiecare îmbrăcăminte ignifug trebuie să treacă standardul de protecție împotriva chimice, căldură, flacără, acid etc. Având în vedere adoptarea acestei metode de încercare, ca parte a cerințelor, producătorii vor avea nevoie de îmbrăcăminte de ignifugare în conformitate cu standardul NFPA.

Retardant Fabric a trimite foc anchetă

  MATERIAL EXTERIOR SHELL: K-AD02RP
 • Greutate 240g / mp, ripstop, anti-static
 • Culoare: bleumarin, albastru regal, portocaliu, galben, roșu
 • Caracteristici: de înaltă rezistență, rezistență la căldură excelentă, rezistență la abraziune bună
 • Aplicații: invelisul exterior costum de pompier, costum de salvare
  MATERIAL TERMIC ETANSARE: K-GORNOX
 • Non-țesute structura
 • Caracteristici: Rezistență bună la căldură
 • Aplicații: Strat termic de costum de pompier
  UMIDITATE BARIERA MATERIAL: CH100SLPTFE
 • SGS certificat, rezistența la penetrare a fluidelor
  MATERIAL CĂPTUȘEALĂ: M-ST02
 • structura twill
 • Caracteristici: Rezistență bună la flacără
 • Aplicații: uzura de lucru industriale, Stație de uniformă, costum Wildland de combatere a incendiilor
  CONSOLIDAREA MATERIAL: K-AD02LCP
 • structura jacard
 • Caracteristici: Rezistență bună la flacără,
 • Aplicatii: armare

Ignifugare Imbracaminte - PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Series

TKPREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) îmbrăcăminte rezistentă la foc serie este format din patru straturi, inclusiv înveliș exterior, bariera de umiditate, barieră termică și căptușeală. Există mai multe combinații diferite de materiale de ignifugare utilizate; întăriri și asieta reflectorizant sunt atașate la carcasa exterioară. PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) , seria de luptă împotriva incendiilor de îmbrăcăminte este EN 469: 2005 certificate și respectă standardele europene și nord - americane. Acesta este proiectat și fabricat de înaltă calitate tesatura ignifug și fiecare strat este rezistent la foc.

performanță europeană și America de Nord standard, pentru a specifica imbracamintea de ignifugare care urmează să fie pus în timp ce luptă împotriva incendiilor sau de salvare. Mai ales atunci când activitatea de salvare este legată de evenimente cum ar fi o stropire accidentală de lichide chimice sau inflamabile. De asemenea , se evita contaminarea cu agenți patogeni suportate arteriale.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) îmbrăcăminte de stingere a incendiilor este un grele de încetinire a flăcării uniformă. Acesta este fabricat pentru a proteja corpul unui pompier în timpul lucrului și să păstreze pompieri să se miște liber. Atunci când contaminarea agentului patogen este posibil, tesatura ignifug este necesar să fie certificate la nivel internațional.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Seria de stingere a focului Îmbrăcăminte exterioară Shell foc Fabric Rezistent - K-HM02RP

Exterior-coajă tesatura ignifug este primul și cel mai important strat de apărare în protejarea vieții. KANOX ® tesatura ignifug este fabricat dintr - un amestec exclusiv , care , în vigoare "infometeaza focul" , în plus față de furnizarea de protecție tradiționale excelentă împotriva incendiilor. Această abordare diferită este dovedit și nu este deloc experimentală. KANOX ® tesatura ignifug împrumută de la o bază de cunoștințe dezvoltate în alte industrii care au chiar mai semnificative cerințe de rezistență la foc.

KANOX ® retardant tesatura de incendiu nu se va arde, se topesc, se înmoaie sau picurare! Este NFPA 1971-2000 aprobat / compatibil (certificat), cu rezultate excelente în toate testele necesare, precum și o serie de alte teste industriale pe scară largă acceptate. Prin mai multe măsuri, acesta este cel mai protector tesatura ignifug .

În știința materialelor, puterea unui tesatura ignifug este o măsură de o forță aplicată pentru a proteja oamenii. KANOX ® K-HM02RP are o rezistență la tracțiune mare și este testat folosind ENISO 13934-1: Metoda 1999. Pe baza a EN 469: 2005 s ≥ 450N cerință de performanță, ≥ 3000N rezultat rezistența la tracțiune K-HM02RP este mult mai mare. De asemenea, rezistența la rupere este ≥ 150N, care este mai bună decât ENISO 13937-2: ≥25N standardul lui 2000.

K-HM02RP este un material rezistent la foc pentru înveliș exterior de îmbrăcăminte de stingere a incendiilor, și este EN469: 2005 certificate. Este disponibil în diferite culori (albastru închis, galben și portocaliu); și cântărește 240 g / m², cu 7 structura rip-stop.

Costume de stingere a incendiilor se recomandă să fie confecționate din următoarele țesături de înaltă performanță:

nume de cod culoare structura
K-AD02RP (coajă exterioară) albastru închis, galben, portocaliu Rip-stop
K-Gornox (barieră termică) Galben Non-țesute
M-ST02 (căptușeală interioară) Gri Simplu
M-FM02K (curelușă Knit) Albastru inchis tricot circular

Stingerea incendiilor Turn Out Gear stofa EN 469: 2005 tesaturi certificate (fabircs de asamblare strat multiplica)

PREMIUM (AD02RP ADVANCE) Seria rezistent la foc Imbracaminte de umiditate Bariera de foc Retardant Fabric

Bariera de umiditate este al doilea strat de îmbrăcăminte de ignifugare, compusă în principal dintr-un strat laminat pe un suport textil. Umiditate un material ignifug permite transpirație și consumabile de lichid rezistență de penetrare împotriva sângelui și a fluidelor corpului, produse chimice comune, și apă, ajutând pompier rămâne uscat și protejat.

PREMIUM (AD02RP ADVANCE), seria de umiditate materialul de barieră este ASTM F1671 certificat. Respectă standardele din țările din Europa și America de Nord este necesar.

mositure barieră trebuie să fie rezistentă la apă, foarte breathabkle, rezistent la amenințările chimice
absorbţia umidității
KANOX ® 8 ~ 12
Slik naturale 12
Bumbac 8.5
Nailon 4.5
Poliester 4.5
Lână naturală 15
raionul 11

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Seria ignifugă Clothing- 110g Light, Thin Bariera termica de foc Retardant Fabric - K-GORNOX

K-GORNOX este al 3 - lea strat de ignifugare îmbrăcăminte care necesită ignifug tesatura de incendiu să fie ușoare, subțiri și rezistente la căldură. Este un material nețesut, care este un material textil, cum ar fi fabricate din fibre lungi, legate între ele prin mijloace chimice, mecanice, termice sau tratament cu solvent.

K-GORNOX este o înaltă calitate tesatura ignifug cu o performanță excelentă protecție termică. Ea are o performanță mai mare protecție termică (CET) decât Nomex® IIIa și PBI.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Seria foc Imbracaminte Rezistent, la foc Fabric Rezistent, Căptușeală M-ST02 Fabric

Incendiu tesatura ignifug căptușelile sunt recomandate pentru multe proiecte și pentru o varietate de motive. La fabricarea ignifugare îmbrăcăminte, se adaugă captuseala pentru o măsură de confort mai ales pentru apparels mai grele și voluminoase. Garniturile de la retardant îmbrăcăminte de foc ajuta aceste tipuri de articole de îmbrăcăminte muta cu corpul și să facă trăgând și în afara mai ușor.

Aramide care tesatura ignifug este extrem de durabil și stabil, și potrivite pentru îmbrăcăminte de ignifugare. Acest lucru ignifug tesatura greutăți 150g / m² și vine cu albastru închis.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Seria ignifugă Imbracaminte a fost testat și certificat conform EN 469: 2005 de notificat de către BTTG (British Technology Group), industria textilă. Cu excepția performanțelor sale ridicate în încetinire a flăcării și de izolare termică, bariera de umiditate, de asemenea, surclasează în penetrarea anti-virus. Imbracamintea ignifug se aplică NFPA 1971 bariera de umiditate certificată, și a fost testat de Underwriters Laboratories că este de competența de a preveni sange suportate de ascuns pericol patogen pentru organismul uman în timpul diferitelor activități de luptă împotriva incendiilor și de salvare. Metoda de încercare la foc materialul ignifug împotriva pătrunderii virusului astfel de pericol este specificat în ASTM D 1671. detaliată ignifugare tesatura metoda de testare și de determinare sunt analizate în acest articol. [ Vizualizare articolul » ]


Retardant Fabric a trimite foc anchetă

Următor → În continuare » NFPA, SGS CERTIFICATE ignifugă Imbracaminte
anterior
Precedent » ignifugă, Termoizolare, ridicat la rupere / Rezistenta la rupere, Utilizator / Mediu prietenos Fabric

secțiunile

Trimite un foc Retardant Îmbrăcăminte Anchetă

Căutați mai multe informații? Aveți posibilitatea să completați formularul de anchetă pentru a ne spune nevoile dumneavoastra sau întrebări, vom răspunde în curând!

întreba acum

expoziţii

Interschutz 2015

INTERSCHUTZ 2015
Data: opt-13 iunie 2015
Standul: Sala 012 / Stand Nr G76
Ora de deschidere: 9am - 18
Locul de desfășurare: Deutsche Messe Hannover
[Citeste mai mult]

Ready-eSupport

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Acțiune

produse asemanatoare

English | 日本語 | 한국어 | Polska | Bahasa Melayu | العربية | Español | Română | Deutsch | ไทย | Italiano | Nederlands | Türkçe | فارسی | Việt | Português | Français | Ελληνικά | Indonesia | हिन्दी | Русский | Close