pagina curenta Pagina curentă » KANOX ® - ignifugă, Flame Retardant, izolație de căldură, rezistență chimică, anti-static Fabric

KANOX ® Fabric - rezistent la căldură izolație flacără, Fabric rezistent la foc anti-static, ușor de utilizat și de mediu prietenos

Taiwan KK Corp. este un lider rezistent la foc tesatura in furnizarea de articole de îmbrăcăminte de protecție pentru pompieri, armata specială, forța aeriană, pilot, și muncitorii industriali de rafinărie, gaz, ciment, metal si sudura. Taiwan KK detine o unitate de producție de mare pentru a oferi servicii one - stop cu integrarea totală din materiale rezistente la foc în mod inerent de înaltă performanță de viteze pompier prezența la vot și îmbrăcăminte de protecție. Tesatura ignifug au dezvoltat, KANOX ® și MAZIC ®, ambele sunt testate și certificate, care este acum vândute internationly cu o reputație solidă.

Dupa ce Flamed, KANOX daune ® tesatura rezistenta la foc a limitat în comparație cu alte materiale rezistente la foc , care sunt disponibile pe piață. Rezistență la flacără, rezistența la căldură, rezistență termică, rezistența la tracțiune și rezistența la vapori de apă sunt adesea factori determinanți în alegerea materiale rezistente la foc, și KANOX țesături rezistente la foc ® este dotat cu toate caracterele.

Retardant Fabric a trimite foc anchetă

Proprietăți de KANOX ®

 
proprietăţi Metoda de test EN 469: 2005 Cerințe de performanță KANOX rezultate -HM02RP obținute
Spread flacără EN ISO 15025: 2002 Procedura A Index EN533 3.
Nici o flacără de la margine.
Nici o formațiune gaură.
Nici o flacără sau resturi de topit.
Valoarea medie a afterflame ≤ 2s.
Afterglow nu să se răspândească.
Index EN533 3.
Nici o flacără de la margine.
Nici o formațiune gaură.
Nici o flacără sau resturi de topit.
Valoarea medie a afterflame ≤ 2s.
Afterglow nu să se răspândească.
Rezistență la căldură ISO 17493: 2000 * la 180 ° C Materialele nu se aprinde sau topi.
Contracției ≤ 5%.
Materialele nu s-au aprins sau se topesc.
Contracției <1%.
Rezistență la tracțiune EN ISO 13934-1: 1999 ≥ 450N ≥3000N
Rezistență la rupere EN ISO 13937-2: 2000 ≥ 25N ≥ 150N
Schimbare dimensională ISO 5077: 1984 Max ± 3% (- = contracție) ≤ 2%

Performanțe de protecție termică (CET) este de măsuri compuse din patru straturi de unelte prezența la vot. Valoarea mai mare CTE vezi, performanța de protecție termică mai mare este. NFPA 1971 norma necesită o valoare CTE de nu mai puțin de 35. KANOX ® incendiu rata de țesături rezistente la valoare CTE 45-47, mult mai mare decât NFPA 1971 cerință și cele mai multe materiale rezistente la foc pe piață.

KANOX ® tesatura ignifug este un material de încetinire a flăcării cu 50 până la 60 LOI, iar greutatea sa de lumină și o stabilitate termică remarcabilă a făcut aplicabilă pentru fabricarea uneltelor de prezența la vot unic.

indicele de oxigen limitat, LOIIndicele de oxigen limitat (LOI)

ignifugant este în general măsurată prin cea mai mare Indicele de oxigen Limited, cantitatea de oxigen necesară pentru susținerea arderii. Cât este mai mare valoarea LOI, este mai rezistent la flacără materialul ignifug. KANOX ® tesatura ignifug are o LOI de peste 50 de ani, care este mult mai mare decât altele.

După cum se poate vedea, KANOX ® tesatura ignifug este testat pentru a avea mai mare LOI (50-60) decât NOMEX și PBI. Și astfel , temperatura de degradare a țesăturilor de ignifugare, KANOX ® ignifug tesatura temperatura s pare să fie mai mare decât PBI și NOMEX.

Indicele de limitare de oxigen (LOI) din fibre de foc resistentIndicele de limitare de oxigen (LOI) din fibre de foc resistent
Degradare TemperaturaDegradare Temperatura

Punctul de degradare este punctul în care materialul de ignifugare isi pierde integritatea structurala si pauzele deschise. Cu cât mai mare scor, cu atât mai bine. KANOX ® tesatura de ignifugare are cea mai mare temperatura de degradare, ceea ce înseamnă că protecția sa tradițională este , de asemenea , depasind performanta.

degradeaza caldura foc fibre rezistente la rate diferite, în funcție de tipul de fibra, condițiile atmosferice și timpul de expunere. Rezistență la temperaturi de ignifugare tesatura de performanță 's poate fi determinată prin performanțele sale de protecție termică. Un material textil ignifug ar trebui să aibă capacitatea de a încetini viteza de ardere decât altele, în special atunci când sunt expuse la căldură și de flăcări , cum ar fi pompieri. În cazul în care pompierii s-au expus la temperatură ridicată, temperatura de degradare mai mare de îmbrăcăminte de ignifugare înseamnă cauterizare mai lent. KANOX ® tesatura ignifug oferă temperatura de degradare de până la 1200 grade Fahrenheit, care este mult mai mare decât PBI și NOMEX.

Degradare Temperatura ignifugă stofaDegradare Temperatura ignifugă stofa

KANOX țesături de ignifugare ® furnizează o mai bună stabilitate termică și de a spori de izolare la greutăți ușoare ca materialele de ignifugare cele mai convenționale. Tesatura ignifug oferă o căldură exclusiv blocarea realizare, greutate mică, CET și pierderea totală de căldură cu un nivel ridicat LOI pentru a preveni oamenii de la un prejudiciu de incendiu.

Ultimate în protecție termică

KANOX non-țesături final de protecție termică
Tg Tm tp LOI
KANOX ® - - 640 55
Meta-aramide , 275 560 410 28,5 ~ 30
Para-aramidică 340 - 590 29 ~ 31
PBI 400 - 500 40 ~ 42
Bumbac - - 350 17 ~ 20
Lână - - 245 22 ~ 25
nylon 6.6 50 265 403 20 ~ 21,5

KANOX ®-NW3 material de izolație termică este de 100% pre-oxidată PAN non-țesături cu grosimea de 3 mm și 450g / m2 greutate. Este greutate redusa, non-fibra de sticla (iritante pentru piele), non-azbest (cancerigen), nici un tratament chimic adăugarea. Acesta este testat in temperatura camerei, la 34 de grade cu flacără de contact directe (ave. 1020 ° C) dintr-un material de probă.

O temperatură inițială de 34 ° C și temperatura de 91 ° la sfârșitul C au fost măsurate după 3 min, contactul direct cu flacără, nr arde-prin sau topirea pe material. KANOX ® tesatura ignifug dovedește rezistența flacără bună.

raze infraroșii de reflexie și de absorbție a umidității În infraroșu și Raze Reflexia de absorbție a umidității
KANOX standarde și încercări

Certificarea de KANOX ® Retardant Fabric de foc

KANOX ® tesatura de ignifugare a trecut testele și certificări obținute pentru a demonstra performanțele sale mari. (Nr de topire nu arde-prin, fără contracție după 1 minut). Este EN 470-1, EN 531, EN 11611, EN11612, EN15384, EN1149, EN 469, UL enumerate care trece standardele NFPA-1971.

 • retardant îmbrăcăminte de foc, mănuși de stingere a incendiilor, cizme de stingere a incendiilor
 • foc îmbrăcăminte de protecție de ignifugare pentru industrie, armată, poliție
 • ignifugare îmbrăcăminte, foc de pădure retardant de îmbrăcăminte
 • foc îmbrăcăminte de protecție de ignifugare pentru industrie, armată, poliție
  KANOX ® ignifugă Fabric - Tipuri de aplicații
 • Lupta împotriva incendiilor Hood
 • Lupta împotriva incendiilor Casca
 • Cizme luptă împotriva incendiilor
 • Mănuși luptă împotriva incendiilor
 • Ignifugare Imbracaminte
 • Combaterea incendiilor de pădure Îmbrăcăminte
 • Rezistent la foc Îmbrăcăminte în diferite domenii
 • Foc de urgență Patura / Patura de sudare
 • Incendiu adrenergice pentru avion decoratiuni interioare

KANOX ® Retardant Fabric foc de transfer de căldură de testare & Rezultat

Tabelul este rezultatele testelor EN469 a patru modele diferite de KANOX ® ignifugă imbracaminte: Index de transfer de căldură (HTI24) este de 19 secunde peste tot, ceea ce este mult mai mare decât nivelul de EN469 2 Cerințe - 13 secunde.

Tabelul este rezultatele testelor EN469 a patru modele diferite de KANOX ® ignifugă ÎmbrăcăminteTabelul este rezultatele testelor EN469 a patru modele diferite de KANOX ® ignifugă Îmbrăcăminte

Tabelul este rezultatele testelor EN469 a patru modele diferite de KANOX ® ignifugă imbracaminte: Index de transfer de căldură (RHTI24) este de 21 de secunde peste tot, ceea ce este mult mai mare decât nivelul de EN469 2 Cerințe - 18 secunde.

Tabelul este rezultatele testelor EN469 a patru modele diferite de KANOXTabelul este rezultatele testelor EN469 a patru modele diferite de KANOX ®

NFPA 1971: 2007 ignifugă Fabric Performance Protecție termică

NFPA 1971 definește CTE ca fiind "căldura absorbită de fiecare unitate de suprafață atunci când țesuturile umane ajunge la gradul 2 arde prejudiciu". Mai mare Indicele de CTE reprezintă faptul că mai multă căldură este absorbită, și face ca proprietatea să o mai bună izolare. test de CTE al NFPA 1971 utilizează 2 arzătoare și 6 tuburi de radiații de căldură pentru a simula flacără reală și mediul de radiații în site-ul de foc.

  NFPA 1971 necesită CTE ≥35.5 cal / cm²
 • CTE calculul indicelui: CTE = F × T
 • F: radiație termică pe centimetru pătrat (cal / cm²s)
 • T: timp că țesuturile umane ajunge la a 2-a prejudiciului arsură de gradul (e)
  CTE de KANOX ® ignifugă Îmbrăcăminte:
 • 44.8 cal / cm² (înainte de spălare)
 • 51.0 cal / cm² (după 5 ori de spălare)

KANOX ® ignifugă Îmbrăcăminte propriu Performanță excelentă Protecție termică
 

Fabric Rezistent la foc - KANOX ® serie

Articolul Nr Specificație Caracteristici aplicatii Culoare în stoc
AD02RP 240 ± 5 g / m².
Ripstop.
Anti-static.
Putere mare.
rezistență la căldură excelentă.
rezistență bună la abraziune.
înveliș exterior de costum de pompier.
costum de salvare.
Albastru marin.
Albastru regal.
Portocale.
Galben.
Roșu.
AD02LCP 260 ± 5 g / m².
tese jacquard.
Putere mare.
rezistență la căldură excelentă.
rezistență bună la abraziune.
Culoare si model inovator.
înveliș exterior de costum de pompier.
Armare.
Palmier abraziune de mănuși.
Bleumarin cu puncte albe.
Portocalie cu puncte albe.
HM02RP 240 ± 5 g / m².
Ripstop (sau Twill).
Rupere de mare / rezistență la tracțiune înveliș exterior de costum de pompier.
costum de salvare.
Anti-revoltă combinezonul
Albastru marin.
Albastru regal.
Galben.
Portocale.
Roșu.
KANOX -G 280 ± 5 g / m².
Twill.
Pan-oxida si fibre de înaltă rezistență.
flacără excelentă și rezistență la căldură.
Rezistența la stropi de metal.
costum de sudare. Verde inchis
TM02 210 ± 5 g / m².
Ripstop.
Anti-static.
Bună flacără și rezistență la căldură. Anti-revoltă combinezonul.
Îmbrăcăminte de lucru industriale
Negru
GORNOX 120 ± 10g / m².
Non-țesute.
o bună rezistență la căldură Strat termic de costum de pompier Galben
* KANOX ® si MAZIC ® Foc materiale rezistente sunt conforme cu EN531, EN470, EN ISO 11611, EN ISO 11612, ISO 15384, EN469, și / sau NFPA1971. Mai multe articole de KANOX ® și MAZIC țesături ® sunt disponibile la cerere.
RFQ KANOX ® Retardant Fabric de foc
Următor → Următor » MAZIC ®-- fla, ignifuge, tesatura Wear de lucru, constând din fibre aramidice, viscoză, seria Protex protecĠia High Performance
anterior
Precedent » Taiwan High-Tech ignifugă Imbracaminte Aprovizionare - Taiwan KK Corp.

secțiunile

Trimite un foc Retardant Îmbrăcăminte Anchetă

Căutați mai multe informații? Aveți posibilitatea să completați formularul de anchetă pentru a ne spune nevoile dumneavoastra sau întrebări, vom răspunde în curând!

întreba acum

expoziţii

Interschutz 2015

INTERSCHUTZ 2015
Data: opt-13 iunie 2015
Standul: Sala 012 / Stand Nr G76
Ora de deschidere: 9am - 18
Locul de desfășurare: Deutsche Messe Hannover
[Citeste mai mult]

Ready-eSupport

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Acțiune

produse asemanatoare

English | ไทย | Română | Português | Ελληνικά | Français | हिन्दी | فارسی | Polska | Italiano | Bahasa Melayu | Español | Türkçe | Việt | العربية | Deutsch | Indonesia | 日本語 | Nederlands | Русский | 한국어 | Close