τρέχουσα σελίδα Τρέχουσα σελίδα »Πυράντοχες Ένδυση Κατασκευασμένη με το αίμα παθογόνων παραγόντων ανθεκτικό ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς , EN469 Certified

Πιστοποιημένα Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς - Anti-Virus Διείσδυση επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση

Taiwan KK Corp. είναι ένα πυροσβεστικό ρούχα και κατασκευαστής υφασμάτων με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Πρόσφατα τους αναπτύχθηκε με ύφασμα MAZIC ® και KANOX ® - Οι καλύτερες επιδόσεις από NOMEX και KANOX ADVANCE πραγματοποίησε την καλύτερη προστασία σε αυτή τη δοκιμή ανδρείκελο.

Ανεξάρτητα από το συνδυασμό των επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα χρησιμοποιείται, φωτιά ενδυμάτων επιβραδυντικό πρέπει να περάσουν από μια λίστα των δοκιμών για να ανταποκρίνεται στο πρότυπο που έθεσε η Εθνική Ένωση Πυροπροστασίας (NFPA), που σημαίνει ότι όλα τα είδη ένδυσης επιβραδυντικό φωτιάς έχει να περάσει το πρότυπο για την προστασία του έναντι χημικών, θερμότητα, φλόγα, οξύ, κ.λπ. Λαμβάνοντας υπόψη την υιοθέτηση αυτής της μεθόδου δοκιμής, ως μέρος των απαιτήσεων, οι κατασκευαστές θα πρέπει ενδυμάτων επιβραδυντικό πυρός τους, σε συμμόρφωση με το πρότυπο NFPA.

Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Εξεταστική

  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ SHELL ΥΛΙΚΟ: K-HM02RP
 • Βάρος 240 g / m² δομή rip-stop (ή διαγώνια)
 • Χρώμα: Navy Blue, Royal Blue, Κίτρινο, Πορτοκαλί, Κόκκινο
 • Χαρακτηριστικά: Υψηλή δάκρυ / αντοχή σε εφελκυσμό
 • Εφαρμογές: Εξωτερικό κέλυφος του επιβραδυντικό φωτιάς ρούχα, κοστούμι διάσωσης, Anti-ταραχές ολόσωμη
  Θερμική επένδυση ΥΛΙΚΟ: K-GORNOX
 • 120 g / m² μη υφασμένα δομή
 • Χρώμα: Κίτρινο
 • Χαρακτηριστικά: Καλή αντοχή στη θερμότητα
 • Εφαρμογές: Θερμική στρώμα πυρκαγιάς ενδυμάτων επιβραδυντικό
  Φράγματος υγρασίας ΥΛΙΚΟ: S-3000
 • Ανθεκτικό με NFPA1971 Certified Fluid διείσδυση
  Υλικό επένδυσης: Μ-ST02
 • 170g / m², 200 g / m², 230 g / m², Twill δομή
 • Χρώμα: Navy Blue, Royal Blue, Κίτρινο, Πορτοκαλί
 • Χαρακτηριστικά: Καλή αντίσταση στη φλόγα
 • Εφαρμογές: Βιομηχανική ρούχα, Σταθμός ομοιόμορφη, Δασικές Πυρκαγιές Ένδυση επιβραδυντικά

Επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση - Σειρά TK08HR01

TK08HR01 σειρά πυράντοχα είδη ένδυσης αποτελείται από τέσσερα στρώματα, συμπεριλαμβανομένων εξωτερικό κέλυφος, το φράγμα υγρασίας, θερμικό φράγμα και επένδυση. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί υφασμάτων επιβραδυντικό φωτιάς που χρησιμοποιείται? Οι ενισχύσεις και ζάντα αντανάκλασης που συνδέονται με το εξωτερικό κέλυφος. TK08HR01 ρούχα της σειράς πυρόσβεσης είναι EN 469: 2005 πιστοποιημένο και πληροί τα ευρωπαϊκά και βορειοαμερικανικά πρότυπα. Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με υψηλής ποιότητας ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς και κάθε στρώμα είναι πυρίμαχο.

Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής πρότυπο καθορίσετε την απόδοση της ένδυσης επιβραδυντικό φωτιάς για να βάλει επάνω ενώ πυρόσβεσης και διάσωσης. Ειδικά όταν το έργο διάσωσης σχετίζεται με γεγονότα όπως μια τυχαία παφλασμό των χημικών ή εύφλεκτα υγρά. Επίσης να αποφεύγεται η μόλυνση από παθογόνους οργανισμούς αιματοεγκεφαλικό.

TK08HR01 ενδυμασία πυρόσβεσης είναι ένα βαρέως τύπου επιβραδυντικά φλόγας ομοιόμορφη. Είναι κατασκευασμένο για να προστατεύει το σώμα ενός πυροσβέστη, ενώ εργάζονται και να κρατήσει τους πυροσβέστες να κυκλοφορούν ελεύθερα. Όταν η μόλυνση από παθογόνους παράγοντες είναι δυνατόν, επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα απαιτείται να είναι διεθνώς πιστοποιημένα.

TK08HR01 Σειρά Πυροσβεστικών Ένδυση εξωτερικό κέλυφος Πυρκαγιά ανθεκτικό ύφασμα - K-HM02RP

Εξωτερικό κέλυφος επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα είναι το πρώτο και πιο σημαντικό στρώμα της άμυνας για την προστασία της ζωής. KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα είναι κατασκευασμένο από ένα μοναδικό μείγμα που στην πραγματικότητα «λιμοκτονεί τη φωτιά" εκτός από την παροχή εξαιρετική παραδοσιακή προστασία κατά της φωτιάς. Αυτή η διαφορετική προσέγγιση έχει αποδειχθεί και δεν είναι καθόλου πειραματικά. KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα δανείζεται από μια βάση γνώσης που αναπτύχθηκε σε άλλες βιομηχανίες που έχουν ακόμα πιο σημαντικές απαιτήσεις αντοχής στη φωτιά.

KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα δεν θα καεί, λιώσει, μαλακώνει ή να στάζει! Είναι NFPA 1971-2000 εγκρίθηκε / συμμορφούμενα (επικυρωμένο) με άριστα αποτελέσματα σε όλες τις απαιτούμενες δοκιμές, καθώς και μια σειρά από άλλες ευρέως αποδεκτή βιομηχανικές δοκιμές. Με πολλά μέτρα, είναι το πιο προστατευτικό ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς .

Στην επιστήμη των υλικών, η δύναμη του ενός ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς είναι ένα μέτρο της ασκούμενης δύναμης για να προστατεύσει τους ανθρώπους KANOX® K-HM02RP έχει μεγάλη αντοχή σε εφελκυσμό και δοκιμάζεται χρησιμοποιώντας ENISO 13934 με 1:. τη μέθοδο του 1999. Βασισμένο σε EN 469: 2005 's ≥ 450N απαίτηση επίδοσης, ≥ 3000N εφελκυσμό αποτέλεσμα δύναμη K-HM02RP είναι πολύ υψηλότερο. Ομοίως, αντοχή σε σχίσιμο του είναι ≥ 150N, η οποία είναι καλύτερη από ό, τι ENISO 13937-2: πρότυπο ≥25N το έτος 2000.

K-HM02RP είναι μια φωτιά ανθεκτικό ύφασμα για το εξωτερικό κέλυφος από τα ρούχα πυρόσβεσης, και είναι EN469: 2005 πιστοποιημένο. Είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα (σκούρο μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί)? και βάρος 240 g / m² με 7 δομή rip-stop.

Τα κοστούμια πυρόσβεσης συνιστάται να γίνεται από τις ακόλουθες υφασμάτων υψηλής απόδοσης:

κωδική ονομασία χρώμα Βάρος (g / m²) δομή
K-HM02RP (Εξωτερικό κέλυφος) Σκούρο μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί 240 Rip-stop
K-GORNOX (θερμικού φράγματος) Κίτρινο 110 Μη υφαντά
Μ-ST02 (Εσωτερική επένδυση) Σκούρο μπλε 150 Απλό
M-SS02 (Knit βραχιόλι) Σκούρο μπλε, Φυσικό χρώμα 100 g / m Εγκύκλιος δεμένη

Πυροσβεστικά Turn Out Gear Υφάσματα EN 469: 2005 πιστοποιημένο υφάσματα (fabircs συναρμολόγησης πολλαπλασιάζονται στρώμα)

TK08HR01 πυρκαγιάς Σειρά ανθεκτικά είδη ένδυσης Καναδάς Moisture Barrier Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς - S-3000

Το φράγμα υγρασίας είναι το δεύτερο στρώμα των ενδυμάτων επιβραδυντικό φωτιάς, που αποτελείται ως επί το πλείστον από ένα στρώμα με απανωτές στρώσεις σε ένα υπόστρωμα υφάσματος. Υγρασία υλικό επιβραδυντικό φωτιάς επιτρέπει την εφίδρωση και προμήθειες υγρών αντίσταση διείσδυσης κατά το αίμα και τα σωματικά υγρά, κοινές χημικές ουσίες, και το νερό, βοηθώντας ο πυροσβέστης μένει στεγνό και προστατευμένο.

Σειρά TK08HR01 υλικό φράγματος υγρασίας γίνεται στον Καναδά, και είναι NFPA 1971 πιστοποιημένο. Είναι πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική χώρες.

mositure φράγμα πρέπει να είναι αδιάβροχο, εξαιρετικά breathabkle, ανθεκτικό σε χημικές απειλές
Απορρόφηση υγρασίας
KANOX® 8 ~ 12
Φυσικό Slik 12
Βαμβάκι 8.5
Nylon 4.5
Polyester 4.5
Φυσικό μαλλί 15
Rayon 11

TK08HR01 Σειρά επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση-110g ελαφρύ, λεπτό Θερμική Barrier Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς - K-GORNOX

K-GORNOX είναι το 3ο στρώμα της φωτιάς ρούχα επιβραδυντικά που απαιτεί φωτιά επιβραδυντικό ύφασμα να είναι ελαφρύ, λεπτό και ανθεκτικό στη θερμότητα. Είναι ένα μη-υφαντό ύφασμα το οποίο είναι ένα ύφασμα που μοιάζει με υλικό φτιαγμένο από μακρές ίνες, συνδεδεμένα μεταξύ τους με χημική, μηχανική, θερμική κατεργασία ή διαλύτη.

K-GORNOX είναι ένα υψηλής ποιότητας ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς με μεγάλη θερμική απόδοση προστασία. Έχει υψηλότερη θερμική απόδοση προστασία (TPP) από NOMEX® IIIa και PBI.

TK08HR01 πυρκαγιάς Σειρά ανθεκτικά είδη ένδυσης, φωτιά ανθεκτικό ύφασμα, επένδυση με ύφασμα Μ-ST02

Πυρκαγιά επιβραδυντικό ύφασμα οι επενδύσεις συνιστάται για πολλά έργα και για διάφορους λόγους. Κατά την κατασκευή ενδυμάτων επιβραδυντικό πυρός, η επένδυση προστίθεται ένα μέτρο της άνεσης, ιδίως για τα βαρύτερα και ογκώδη ένδυσης. Επενδύσεις στη φωτιά ενδυμάτων επιβραδυντικό βοηθήσει αυτά τα είδη ενδυμάτων κινηθεί με το σώμα και να κάνει το τράβηγμα και εκτός ευκολότερη.

Αραμιδική ύφασμα επιβραδυντικά φωτιάς είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και σταθερό, και κατάλληλο για τα είδη ένδυσης επιβραδυντικό φωτιάς. Το επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα βάρη 150g / m² και έρχεται με σκούρο μπλε.

TK08HR01 πυρκαγιάς Σειρά Ένδυση επιβραδυντικά έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί ότι συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 469: 2005 από την κοινοποιηθείσα με BTTG (British Textile Technology Group). Εκτός από την υψηλή απόδοση του σε επιβραδυντικά φλόγας και θερμική μόνωση, το φράγμα υγρασίας ξεπερνά επίσης στη διείσδυση anti-virus. Η ενδυμασία επιβραδυντικό φωτιάς ισχύει NFPA 1971 πιστοποιημένο φράγμα υγρασίας, και ελέγχθηκε από την Underwriters Laboratories ότι είναι αρμοδιότητα της πρόληψης κρυμμένα μεταδίδονται με το αίμα παθογόνων παραγόντων κινδύνου για την ανθρώπινη σώματος κατά τη διάρκεια διαφόρων δραστηριοτήτων πυρόσβεσης και διάσωσης. Μέθοδος δοκιμής για την φωτιά επιβραδυντικό υλικό κατά τη διείσδυση ενός τέτοιου κινδύνου του ιού καθορίζεται στο ASTM D 1671 Λεπτομερείς φωτιά επιβραδυντικό ύφασμα μέθοδο ανίχνευσης και προσδιορισμού αναλύονται σε αυτό το άρθρο. [ προβολή ειδών » ]

υψηλής τεχνολογίας καινοτόμο εργαλείο ανθεκτικό στη φωτιά, πυροσβέστης κοστούμι
υψηλής τεχνολογίας καινοτόμο εργαλείο ανθεκτικό στη φωτιά, πυροσβέστης κοστούμι

Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Εξεταστική

επόμενο Επόμενη » NFPA, SGS πιστοποιημένο επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση
προηγούμενο
Προηγούμενη » επιβραδυντικό φωτιάς, Θερμομόνωση, υψηλής Δάκρυ / αντοχή σε εφελκυσμό, Χρήστης / Φιλικών προς το Περιβάλλον Ύφασμα

Ενότητες

Κατηγορία προϊόντος

Σειρά KANOX®
Σειρά MAZIC®

Στείλτε το σε έναν επιβραδυντικό φωτιάς Εξεταστική Ένδυση

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα κρατήσεων για να μας πείτε τις ανάγκες ή τις ερωτήσεις σας, θα σας απαντήσουμε σύντομα!

ρωτήσετε τώρα

Εκθέσεις

Ταϊπέι Φωτιά και Ασφάλειας Fair 2014

Ταϊπέι Φωτιά και Ασφάλειας Fair 2014
Τοποθεσία: TWTC Nangang, Ταϊβάν
Ημερομηνία: 19, Μάρ ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Διαβάστε περισσότερα]

Ready-eSupport

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Share

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα

English | Ελληνικά | Polska | Bahasa Melayu | Français | ไทย | हिन्दी | فارسی | Việt | Italiano | Indonesia | العربية | Español | Русский | Nederlands | 日本語 | Deutsch | Türkçe | Română | 한국어 | Português | Close