halaman semasa Halaman semasa »Bomba Pakaian Tahan Dibuat Dengan Darah-Bawaan Patogen Tahan api Retardant Fabric , EN469 Bertauliah

Disahkan Fire Retardant Fabric - Anti-Virus Penembusan Fire Retardant Pakaian

Taiwan KK Corp. adalah api berjuang pakaian dan pengeluar kain dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman. Mereka yang baru dibangunkan fabric- MAZIC ® dan KANOX ® - adalah mengatasi Nomex dan KANOX ADVANCE dilakukan perlindungan yang terbaik dalam ujian orang pendek ini.

Tanpa mengira gabungan fabrik kalis api digunakan, pakaian perencat api mesti melalui senarai ujian untuk memenuhi standard yang ditetapkan oleh Persatuan Perlindungan Kebakaran Kebangsaan (NFPA), yang bermaksud bahawa setiap pakaian kalis api mesti lulus standard untuk perlindungan daripada bahan kimia, haba, api, asid, dll Memandangkan pakai kaedah ujian ini sebagai sebahagian daripada keperluan, pengeluar perlu pakaian kalis api mereka mematuhi standard NFPA itu.

Hantar Fire Retardant Fabric Siasatan

  OUTER SHELL BAHAN: K-HM02RP
 • Berat 240 g / m² struktur rip-stop (atau kain kepar)
 • Warna: Navy Blue, Royal Blue, Kuning, Orange, Merah
 • Ciri-ciri: air mata tinggi / kekuatan tegangan
 • Aplikasi: shell luar pakaian kalis api, guaman Penyelamat, Anti-rusuhan coverall
  MATERIAL PELAPIK TERMA: K-GORNOX
 • 120 g / m² bukan tenun struktur
 • Warna: Kuning
 • Ciri-ciri: rintangan haba yang baik
 • Aplikasi: lapisan haba pakaian perencat api
  BAHAN PENGHALANG kelembapan: S-3000
 • Penembusan cecair tahan dengan NFPA1971 Bertauliah
  Bahan lapisan: M-ST02
 • 170g / m², 200g / m², 230g / m², struktur kepar
 • Warna: Navy Blue, Royal Blue, Kuning, Orange
 • Ciri-ciri: rintangan api yang baik
 • Aplikasi: workwear Perindustrian, Stesen seragam, tanah belantara Fire Retardant Pakaian

Fire Retardant Pakaian - TK08HR01 Siri

TK08HR01 siri pakaian tahan api diperbuat daripada empat lapisan termasuk shell luar, halangan kelembapan, halangan haba dan lapisan. Terdapat banyak kombinasi fabrik kalis api yang digunakan; bala bantuan dan trim reflektif melekat pada kulit luar. TK08HR01 pakaian siri memadam kebakaran adalah EN 469: 2005 disahkan dan memenuhi piawaian Eropah dan Amerika Utara. Ia direka bentuk dan dibuat dengan kualiti yang tinggi kain kalis api dan setiap lapisan adalah tahan api.

Eropah dan Amerika Utara menentukan standard prestasi bagi pakaian kalis api untuk memakai manakala memadam kebakaran atau menyelamat. Terutamanya apabila kerja menyelamat berkaitan dengan peristiwa-peristiwa seperti percikan sengaja cecair kimia atau mudah terbakar. Juga mengelakkan pencemaran dari blood- patogen ditanggung.

TK08HR01 pakaian pemadaman kebakaran adalah tugas berat kalis api seragam. Ia dihasilkan untuk melindungi badan bomba semasa bekerja dan menjaga anggota bomba untuk bergerak bebas. Apabila pencemaran patogen mungkin, kain kalis api diperlukan untuk diperakui di peringkat antarabangsa.

TK08HR01 Siri Fire Fighting Pakaian Luar Shell Kebakaran Kain Tahan - K-HM02RP

Luar-shell kain kalis api adalah lapisan pertama dan yang paling penting pertahanan dalam melindungi kehidupan. KANOX® kain kalis api diperbuat daripada gabungan eksklusif yang berkuat kuasa "kebuluran api" di samping menyediakan perlindungan tradisional yang sangat baik terhadap kebakaran. Pendekatan ini berbeza terbukti dan bukanlah eksperimen. KANOX® kain kalis api meminjam dari asas pengetahuan yang dibangunkan dalam industri lain yang mempunyai lebih penting keperluan kalis api.

KANOX® kain kalis api tidak akan membakar, mencair, melembutkan atau menitis! Ia adalah NFPA 1971-2000 diluluskan / mematuhi (disahkan) dengan keputusan cemerlang dalam semua ujian yang diperlukan dan juga beberapa ujian industri yang lain secara meluas diterima. Dengan banyak langkah, ia adalah yang paling pelindung kain kalis api .

Dalam sains bahan, kekuatan yang kain kalis api adalah ukuran daya gunaan untuk melindungi orang KANOX® K-HM02RP mempunyai kekuatan tegangan yang besar dan ia telah diuji menggunakan ENISO 13934-1:. 1999 kaedah. Berdasarkan EN 469: 2005 's ≥ 450N keperluan prestasi, ≥ 3000N hasil kekuatan tegangan K-HM02RP ini adalah lebih tinggi. Begitu juga, kekuatan air mata adalah ≥ 150N, yang lebih baik daripada ENISO 13937-2: ≥25N standard tahun 2000.

K-HM02RP adalah kain tahan api untuk shell luar pakaian pemadaman kebakaran, dan EN469 : 2005 disahkan. Ia boleh didapati dalam pelbagai warna (biru gelap, kuning dan jingga); dan berat 240 g / m² dengan 7 rip-stop struktur.

Sesuai memadam kebakaran adalah dicadangkan untuk dibuat daripada kain prestasi tinggi berikut:

Nama kod warna berat badan (g / m²) struktur
K-HM02RP (shell Outer) Biru gelap, Kuning, Orange 240 Rip sehenti
K-Gornox (halangan haba) Kuning 110 Bukan tenunan
M-ST02 (liner Inner) Biru gelap 150 Plain
M-SS02 (gelang Alih Bahasa) Gelap biru, warna semula jadi 100 g / m Bersatu Pekeliling

Memadam kebakaran Turn Out Gear Kain EN 469: 2005 fabrik disahkan (fabircs pemasangan lapisan berganda)

TK08HR01 Siri Fire Tahan Pakaian Kanada Moisture Barrier Fire Retardant Fabric - S-3000

Halangan kelembapan adalah lapisan kedua pakaian kalis api, kebanyakannya terdiri daripada lapisan berlamina ke substrat kain. Kelembapan bahan kalis api membolehkan berpeluh dan bekalan cecair rintangan penembusan terhadap darah dan cecair badan, bahan kimia yang sama, dan air, membantu ahli bomba yang kekal kering dan dilindungi.

Siri TK08HR01 bahan halangan kelembapan dibuat di Kanada dan NFPA 1971 disahkan. Ia bermesyuarat diperlukan standard dari negara-negara Eropah dan Amerika Utara.

mositure halangan mestilah kalis air, sangat breathabkle, tahan ancaman kimia
Penyerapan kelembapan
KANOX® 8 ~ 12
Slik Asli 12
Kapas 8.5
Nylon 4.5
Poliester 4.5
Wool Asli 15
Rayon 11

TK08HR01 Siri Fire Retardant Clothing- 110g Light, Barrier terma Thin Fire Retardant Fabric - K-GORNOX

K-GORNOX adalah lapisan ke-3 pakaian perencat api yang memerlukan kain kalis api menjadi ringan, nipis, dan tahan haba. Ia adalah kain bukan tenunan yang adalah bahan kain seperti yang diperbuat daripada gentian panjang, diikat bersama oleh kimia, mekanikal, haba atau rawatan pelarut.

K-GORNOX adalah berkualiti tinggi kain kalis api dengan prestasi perlindungan haba yang besar. Ia mempunyai prestasi perlindungan haba yang lebih tinggi (TPP) daripada NOMEX® IIIA dan PBI.

TK08HR01 Siri Bomba Pakaian Tahan, Kebakaran Kain Tahan, Lining Fabric- M-ST02

Kebakaran kain kalis lapisan disyorkan untuk banyak projek dan untuk pelbagai sebab. Apabila pembuatan pakaian perencat api, lapisan ditambah untuk ukuran keselesaan terutama untuk pakaian yang lebih berat dan besar. Lapisan dalam pakaian kalis api membantu ini jenis pakaian bergerak dengan pertubuhan dan membuat menarik dalam dan di luar lebih mudah.

Aramid kain kalis api adalah sangat tahan lama dan stabil, dan sesuai untuk pakaian kalis api. Ini kalis api kain berat 150g / m² dan dilengkapi dengan biru gelap.

TK08HR01 Siri Fire Retardant Pakaian telah diuji dan disahkan mematuhi EN 469: 2005 oleh dimaklumkan oleh BTTG (British Textile Technology Group). Kecuali untuk prestasi yang tinggi dalam kalis api dan penebat haba, halangan kelembapan juga melebihi performa penembusan anti-virus. Pakaian kalis api terpakai NFPA 1971 kelembapan halangan yang diperakui, dan telah diuji oleh Underwriters Laboratories bahawa itu kecekapan mencegah tersembunyi darah bawaan patogen bahaya kepada tubuh manusia dalam pelbagai aktiviti memadam kebakaran dan menyelamat. Kaedah ujian untuk bahan api kalis terhadap penembusan bahaya virus seperti yang dinyatakan dalam ASTM D 1671. terperinci api kain kalis kaedah ujian dan penentuan dianalisis dalam artikel ini. [ pandangan Artikel » ]

berteknologi tinggi api inovatif gear tahan, guaman ahli bomba
berteknologi tinggi api inovatif gear tahan, guaman ahli bomba

Hantar Fire Retardant Fabric Siasatan

seterusnya Seterusnya » NFPA, SGS Certificated Fire Retardant Pakaian
sebelumnya
Previous » Fire Retardant, penebat haba, Tear Tinggi / Kekuatan tegangan, pengguna / Mesra Alam Fabrik

Seksyen

Hantar A Fire Retardant Pakaian Siasatan

Mencari maklumat lebih lanjut? Anda boleh mengisi Borang Siasatan untuk memberitahu kami keperluan atau soalan anda, kami akan memberi maklum balas tidak lama lagi!

kini menyiasat

Pameran

Taipei Kebakaran dan Keselamatan Fair 2014

Taipei Kebakaran dan Keselamatan Fair 2014
Lokasi: TWTC Nangang, Taiwan
Tarikh: 19 Mac ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Baca lebih lanjut]

Ready-eSupport

Untuk Pengguna LIVE ... hanya klik "Meja Bantuan Live", pakar-pakar kami akan bersama anda di udara tidak lama lagi.

Saham

Carian Produk Berkaitan

English | Ελληνικά | Polska | Bahasa Melayu | Français | ไทย | हिन्दी | فارسی | Việt | Italiano | Indonesia | العربية | Español | Русский | Nederlands | 日本語 | Deutsch | Türkçe | Română | 한국어 | Português | Close