huidige pagina Huidige pagina »Brandveilige Kleding Gemaakt Met bloed overgedragen pathogenen die resistent zijn brandvertragende stof , EN469 Certified

Gecertificeerde brandvertragende stof - Anti-Virus penetratie brandvertragende kleding

Taiwan KK Corp. is een brandbestrijding kleding en textiel fabrikant met meer dan 20 jaar ervaring. Hun nieuw ontwikkelde stof- MAZIC ® en KANOX ® - worden overtroffen Nomex en KANOX ADVANCE uitgevoerd de beste bescherming in dit pop-test.

Ongeacht de combinatie van brandvertragende stof wordt gebruikt, brandvertragende kleding moet gaan door middel van een lijst van tests om de door de National Fire Protection Association (NFPA), wat betekent dat elke brandvertragende kleding moet de norm voor bescherming passeren gestelde norm voldoen tegen chemische, warmte, vlammen, zuur, etc. Gezien de goedkeuring van deze testmethode, als onderdeel van de eisen, zullen de fabrikanten hun brandvertragende kleding moet voldoen aan de NFPA-norm.

Stuur brandvertragende stof Inquiry

  BUITENSCHAAL MATERIAAL: K-HM02RP
 • Gewicht 240 g / m² rip-stop structuur (of Twill)
 • Kleur: Navy Blue, Royal Blue, Yellow, Orange, Red
 • Kenmerken: Hoge scheur / treksterkte
 • Toepassingen: Buitenste schil van brandvertragende kleding, Rescue pak, de anti-rel overall
  Thermische voering MATERIAAL: K-GORNOX
 • 120 g / m² Niet-geweven structuur
 • Kleur: Geel
 • Eigenschappen: Goede hittebestendigheid
 • Toepassingen: thermische laag van brandvertragende kleding
  Vochtbarrière MATERIAAL: S-3000
 • Vloeistofpenetratie resistent met NFPA1971 Certified
  Materiaal van de voering: M-ST02
 • 170g / m², 200g / m², 230g / m², Twill structuur
 • Kleur: Navy Blue, Royal Blue, Yellow, Orange
 • Eigenschappen: Goede weerstand vlam
 • Toepassingen: Industriële werkkleding, Station uniform, Wildland brandvertragende kleding

Brandvertragende kleding - TK08HR01 Series

TK08HR01 serie brandwerende kleding is gemaakt van vier lagen waaronder buitenste schil, vochtbarrière, thermische barrière en voering. Er zijn veel verschillende combinaties van brandvertragende stoffen gebruikt; versterkingen en reflecterende trim zijn om de buitenste schil bevestigd. TK08HR01 serie brandweerkleding is EN 469: 2005 gecertificeerd en voldoet aan de Europese en Noord-Amerikaanse normen. Het is ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige brandvertragende stof en elke laag is brandveilig.

Europese en Noord-Amerikaanse standaard specificeert prestatie voor de brandvertragende kleding op te zetten tijdens brandbestrijding of redding. Vooral als het reddingswerk is gerelateerd aan gebeurtenissen zoals een toevallige spatten van chemische of brandbare vloeistoffen. Ook besmetting met door bloed overgebrachte ziekteverwekkers te voorkomen.

TK08HR01 brandbestrijding is een heavy-duty vlamvertragende uniform. Het is vervaardigd om het lichaam van een brandweerman te beschermen tijdens het werken en houdt de brandweer zich vrij te bewegen. Wanneer pathogeen besmetting mogelijk is, brandvertragende stof is nodig om internationaal te worden gecertificeerd.

TK08HR01 Series brandbestrijding Kleding Outer Shell Brandveilige Fabric - K-HM02RP

Buiten-shell brandvertragende stof is de eerste en belangrijkste laag van de verdediging in het beschermen van het leven. KANOX® brandvertragende stof is gemaakt van een exclusieve mix die in feite "verhongert het vuur" naast het verstrekken van een uitstekende traditionele bescherming tegen brand. Deze andere benadering is bewezen en is geenszins experimenteel. KANOX® brandvertragende stof leent van een kennisbasis ontwikkeld in andere industrieën die nog belangrijker brandwerendheid eisen hebben.

KANOX® brandvertragende stof zal niet branden, smelten, verzachten of druipen! Het is NFPA 1971-2000 goedgekeurd / compliant (gecertificeerd) met uitstekende resultaten in alle vereiste testen, evenals een aantal andere algemeen geaccepteerde industriële testen. Door tal van maatregelen, het is de meest beschermende brandvertragende stof .

In materiaalkunde, de sterkte van een brandvertragend materiaal is een maat voor een toegepaste kracht om mensen te beschermen KANOX® K-HM02RP heeft een grote treksterkte en getest met EN ISO 13934-1. 1999 methode. Op basis van EN 469: 2005 's ≥ 450N prestatie-eis, ≥ 3000N treksterkte resultaat K-HM02RP's is veel hoger. Ook de treksterkte is ≥ 150N, die beter is dan ENISO 13937-2: 2000 norm ≥25N.

K-HM02RP is een brandwerende stof voor buitenste schil van brandbestrijding, en is EN469: 2005 gecertificeerd. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren (donker blauw, geel en oranje); en weegt 240 g / m² met 7 rip-stop structuur.

Brandbestrijding pakken worden aanbevolen om te worden gemaakt van de volgende hoogwaardige stoffen:

codenaam kleur gewicht (g / m²) structuur
K-HM02RP (Outer shell) Donker blauw, geel, oranje 240 Rip-stop
K-Gornox (Warmtebarrièrebekledingen) Geel 110 Non-woven
M-ST02 (Binnenbekleding) Donkerblauw 150 Plain
M-SS02 (Knit polsbandje) Donkerblauw, Natuurlijke kleur 100 g / m Rondgebreid

Brandbestrijding Turn Out Gear Stoffen EN 469: 2005 gecertificeerd stoffen (vermenigvuldigen lagen assemblage fabircs)

TK08HR01 Series Brandveilige Kleding Canada Moisture Barrier brandvertragende stof - S-3000

De vochtbarrière de tweede laag van de brandvertragende kleding, die hoofdzakelijk bestaat uit een laag gelamineerd aan een weefselsubstraat. Vocht brandvertragend materiaal laat zweten en levert vloeistof penetratie weerstand tegen bloed en lichaamsvloeistoffen, gemeenschappelijke chemicaliën en water, het helpen van de brandweerman blijft droog en beschermd.

TK08HR01 serie vochtbarrière materiaal is gemaakt in Canada, en is NFPA 1971 gecertificeerd. Het voldoet aan de vereiste normen van de Europese en Noord-Amerikaanse landen.

mositure barrière moet waterbestendig, uiterst breathabkle, resistent tegen chemische bedreigingen
Vochtopname
KANOX® 8 ~ 12
Natuurlijke Slik 12
Katoen 8.5
Nylon 4,5
Polyester 4,5
Natuurlijke Wol 15
Rayon 11

TK08HR01 Series brandvertragende Kleding- 110g lichte, dunne thermische barrière brandvertragende stof - K-GORNOX

K-GORNOX is de 3e laag van brandvertragende kleding hetwelk brandvertragende stof licht, dun en hittebestendig zijn. Het is een non-woven stof die een weefsel-achtig materiaal gemaakt van lange vezels, met elkaar verbonden door chemische, mechanische, warmte of oplosmiddel behandeld.

K-GORNOX is een hoogwaardige brandvertragende stof met grote thermische beveiliging prestaties. Het heeft een hogere prestaties thermische beveiliging (TPP) dan NOMEX® IIIa en PBI.

TK08HR01 serie brandwerende kleding, brandwerende stof, voering de Stof M-ST02

Brandvertragende stof voeringen worden aanbevolen voor vele projecten en voor een verscheidenheid van redenen. Wanneer de productie van brandvertragende kleding, wordt de voering toegevoegd voor een zekere mate van troost vooral voor zwaardere en volumineuze kleding. Voeringen in de brandvertragende kleding helpen dergelijke kledingstukken bewegen het lichaam te trekken en uit gemakkelijker.

Aramid brandvertragende stof is uiterst duurzaam en stabiel, en geschikt voor brandvertragende kleding. Deze brandvertragende stof weegt 150g / m² en wordt geleverd met donker blauw.

TK08HR01 Series brandvertragende kleding is getest en gecertificeerd om te voldoen aan EN 469: 2005 door de door BTTG (British Textile Technology Group) gemeld. Behalve de hoge prestaties in vlamvertragende en thermische isolatie, de vochtbarrière overtreft ook anti-virus penetratie. De brandvertragende kleding geldt NFPA 1971 gecertificeerd vochtbarrière, en werd getest door Underwriters Laboratories dat het bevoegdheid van het voorkomen van verborgen bloed overgedragen pathogenen gevaar voor de menselijke lichaam tijdens de verschillende brandbestrijding en redding activiteiten. Testmethode om brandvertragende materiaal tegen het binnendringen van een dergelijk virus gevaar is gespecificeerd in ASTM D 1671 Gedetailleerde brand brandvertragende stof testmethode en vastberadenheid worden geanalyseerd in dit artikel. [ Artikel bekijken » ]

high tech innovatieve brandwerende versnelling, brandweerman pak
high tech innovatieve brandwerende versnelling, brandweerman pak

Stuur brandvertragende stof Inquiry

volgende Volgende » NFPA, SGS gecertificeerd brandvertragende kleding
vorige
Vorige » brandvertragende, warmte-isolatie, High Tear / Treksterkte, gebruiker / Environmental Friendly Fabric

Secties

Stuur een brandvertragende kleding Inquiry

Op zoek naar meer informatie? U vult het aanvraagformulier om ons te vertellen uw wensen of vragen, zullen we snel reageren!

Informeer nu

Tentoonstellingen

Taipei Fire and Safety Fair 2014

Taipei Fire and Safety Fair 2014
Locatie: TWTC Nangang, Taiwan
Datum: 19 maart ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Lees meer]

Ready-eSupport

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", zal onze specialisten met u binnenkort in de lucht.

Delen

Zoek naar gerelateerde producten

English | Ελληνικά | Polska | Bahasa Melayu | Français | ไทย | हिन्दी | فارسی | Việt | Italiano | Indonesia | العربية | Español | Русский | Nederlands | 日本語 | Deutsch | Türkçe | Română | 한국어 | Português | Close