Pagina de curent Pagina curenta »foc Imbracaminte Rezistent Made Cu sânge-Borne germeni patogeni rezistenti la foc Retardant Fabric , EN469 Certified

Certificat Ignifug Fabric - Anti-Virus penetrare Ignifug Imbracaminte

Taiwan KK Corp. este un foc luptă îmbrăcăminte și producător tesatura cu peste 20 de ani de experiență. Lor nou dezvoltat Fabric MAZIC ® și KANOX ® - sunt depasit NOMEX și KANOX ADVANCE efectuat cea mai bună protecție în acest test manechin.

Indiferent de combinația de material ignifug este folosit, ignifuge îmbrăcăminte trebuie să treacă printr-o listă de teste pentru a îndeplini standardul stabilit de către Asociația pentru Protecția Foc Național (NFPA), ceea ce înseamnă că fiecare îmbrăcăminte de ignifugare trebuie să treacă standardul de protecție împotriva chimice, căldură, flacără, acid, etc Având în vedere adoptarea acestei metode de testare ca parte a cerințelor, producătorii vor avea nevoie de haine de ignifugare în conformitate cu standardul NFPA.

Trimite Ignifug Fabric anchetă

  EXTERIOR SHELL MATERIAL: K-HM02RP
 • Greutate 240 g / m² structura rip-stop (sau stare de fapt)
 • Culoare: bleumarin, albastru regal, galben, portocaliu, roșu
 • Caracteristici: la rupere / rezistență la tracțiune
 • Aplicații: coajă exterior de îmbrăcăminte de ignifugare, costum de salvare, anti-revoltă combinezonul
  TERMICA MATERIAL LINER: K-GORNOX
 • 120 g m² structura nețesute /
 • Culoare: Galben
 • Caracteristici: rezistență bună a căldurii
 • Aplicatii: strat termic de flacără îmbrăcăminte
  Umiditate BARIERA MATERIAL: S-3000
 • Rezistent cu NFPA1971 Certified penetrare Fluid
  Material de căptușeală: M-ST02
 • / M², 200 g / m², 230 g / m², structura diagonal 170g
 • Culoare: bleumarin, albastru regal, galben, portocaliu
 • Caracteristici: rezistență bună flacără
 • Aplicații: haine de lucru industrial, stația de uniformă, Wildland Ignifug Imbracaminte

Ignifug Imbracaminte - TK08HR01 Series

TK08HR01 serie foc îmbrăcăminte rezistent este format din patru straturi, inclusiv înveliș exterior, bariera de vapori, bariera termica si captuseala. Există multe combinații diferite de țesături de ignifugare utilizate; întăriri și tapiterie reflectorizante sunt atașate la carcasa exterioară. TK08HR01 îmbrăcăminte serie de stingere a incendiilor este EN 469: 2005 certificate și standarde europene și nord-americane. Acesta este proiectat și fabricat de înaltă calitate material ignifug și fiecare strat este ignifug.

Performanță Europeană și America de Nord standard, specifica pentru îmbrăcăminte de ignifugare să fie pus pe timp de stingere a incendiilor sau de salvare. Mai ales atunci când lucrarea de salvare este legată de evenimente, cum ar fi o pata accidentale de lichide chimice sau inflamabile. De asemenea, evita contaminarea de la agenții patogeni în sânge.

TK08HR01 îmbrăcăminte stingerea incendiilor nu este un grele ignifug uniformă. Acesta este fabricat pentru a proteja organismul de pompieri în timp ce lucrează și să păstreze pompieri să se miște liber. Când contaminare patogen este posibil, material ignifug este necesar să fie atestate pe plan international.

TK08HR01 Seria Imbracaminte pentru pompieri exterior Shell foc Fabric Rezistent - K-HM02RP

Exterior-coajă material ignifug este primul și cel mai important stratul de apărare în protejarea vieții. KANOX ® material ignifug este realizat dintr-un amestec exclusiv de faptul că, în vigoare "infometeaza foc", în plus față de furnizarea de o protecție excelentă împotriva incendiilor tradițional. Această abordare diferită este dovedit și nu este deloc experimental. KANOX ® material ignifug împrumută de la o bază de cunoștințe dezvoltate în alte industrii care au chiar mai semnificativ cerințele de rezistență la foc.

KANOX ® material ignifug nu se va arde, topi, inmoaie sau se scurgă! Este NFPA 1971-2000 aprobat / compatibil (certificat), cu rezultate excelente în toate testele necesare, precum și o serie de alte teste industriale general acceptate. Prin multe măsuri, acesta este cel mai de protecție materialul ignifug .

În știința materialelor, puterea de un material ignifug este o măsură de o forță aplicată pentru a proteja oamenii KANOX ® K-HM02RP are o mare rezistență la tracțiune și care este testat folosind ENISO 13934-1:. Metoda 1999. Pe baza EN 469: 2005 "s ≥ 450N cerință de performanță, ≥ 3000N rezultat rezistenta la rupere K-HM02RP este mult mai mare. De asemenea, puterea sa de rupere este ≥ 150N, care este mai bună decât ENISO 13937-2: ≥25N 2000 standard a lui.

K-HM02RP este un material rezistent la foc pentru înveliș exterior de îmbrăcăminte de stingere a incendiilor, și este EN469: 2005 certificate. Acesta este disponibil în diverse culori (albastru închis, galben și portocaliu); și greutăți 240 g / m² cu 7 structura rip-stop.

Se recomandă costume de stingere a incendiilor să fie făcute din următoarele țesături de înaltă performanță:

nume de cod culoare Greutate (g / m²) Structura
K-HM02RP (coajă exterior) Albastru închis, galben, portocaliu 240 Rip-stop
K-Gornox (bariera termica) Yellow 110 Nețesute
M-ST02 (liner interior) Albastru închis 150 Plain
M-SS02 (curelușă Knit) Albastru închis, culoare naturala 100 g / m Tricot circular

De stingere a incendiilor dovedi Gear stofa EN 469: 2005 țesături certificate (fabircs montaj strat multiplica)

TK08HR01 Seria rezistente la foc Imbracaminte Canada Moisture Barrier Ignifug Fabric - S-3000

Bariera de umiditate este al doilea strat de îmbrăcăminte de ignifugare, compusă în principal dintr-un strat laminat la un substrat din material textil. Umiditatea materialului ignifug permite transpirație și consumabile fluid rezistenta penetrare împotriva sange si fluide corporale, produse chimice comune, și de apă, ajutând pompier rămâne uscat și protejat.

Material de barieră de umiditate serie TK08HR01 se face în Canada, și este NFPA 1971 certificate. Acesta îndeplinește standardele din țările europene și din America de Nord necesar.

Umiditate barieră trebuie să fie rezistent la apa, extrem de breathabkle, rezistent la amenințările chimice
Absorbție de umiditate
KANOX ® 8 ~ 12
Natural Slik 12
Bumbac 8,5
Nylon 4.5
Poliester 4.5
Lana naturala 15
Rayon 11

TK08HR01 Seria Ignifug îmbrăcămintei 110g Light, bariera termica subțire Ignifug Fabric - K-GORNOX

K-GORNOX este al 3-lea strat de flacără îmbrăcăminte care necesită ignifug tesatura sa fie lumina, subțire, și rezistente la căldură. Este un material nețesut, care este un material de tip țesătură din fibre lungi, legate printr-chimice, mecanice, căldură sau tratament cu solvent.

K-GORNOX este o înaltă calitate, material ignifug , cu mare performanță protecție termică. Ea are o performanță mai mare protecție termică (CET) decât Nomex® IIIa și PBI.

TK08HR01 Seria foc Imbracaminte Rezistent, foc material rezistent, căptușeală Fabric M-ST02

Foc tesatura ignifug căptușeli sunt recomandate pentru multe proiecte și pentru o varietate de motive. Când fabricarea ignifugă îmbrăcăminte, se adaugă captuseala pentru o măsură de confort mai ales pentru apparels mai grele și voluminoase. Scari din retardant îmbrăcăminte incendiu a ajuta aceste tipuri de articole de îmbrăcăminte se mute cu trupul și face tragerea pe și în afara mai usor.

Aramid material ignifug este extrem de durabil și stabil, iar potrivit pentru îmbrăcăminte de ignifugare. Acest ignifug tesatura greutăți 150g / m² și vine cu albastru închis.

TK08HR01 Seria Ignifug Imbracaminte a fost testat și certificate în conformitate cu EN 469: 2005 de notificate de BTTG (British Textile Technology Group). Cu excepția pentru performanțele sale ridicate în ignifug și izolare termică, bariera de umiditate, de asemenea, rezultate mai bune decât în ​​penetrare anti-virus. Îmbrăcămintea ignifug se aplică NFPA 1971 bariera de vapori certificate, și a fost testat de către Underwriters Laboratories că este de competența de a preveni sange-suportate de ascuns patogen pericol pentru organismul uman în timpul diverselor activități de stingere a incendiilor și de salvare. Metoda de testare la foc de material ignifug împotriva pătrunderii de un astfel de pericol virus este specificat în ASTM D 1671. detaliata foc material ignifug metoda de testare și determinare sunt analizate în acest articol. [ vedere articolul » ]

de înaltă tehnologie foc inovatoare de viteze rezistent, costum de pompier
de înaltă tehnologie foc inovatoare de viteze rezistent, costum de pompier

Trimite Ignifug Fabric anchetă

următor Următoarea » NFPA, SGS certificati Ignifug Imbracaminte
anterior
Inapoi » Ignifug, Termoizolare, de mare la rupere / Rezistenta la rupere, de utilizare / Mediu Friendly Fabric

Secțiunile

Trimite un Ignifug Imbracaminte anchetă

Privind pentru mai multe informații? Aveți posibilitatea să completați formularul de anchetă pentru a ne spune nevoile dumneavoastra sau întrebări, vom răspunde cât de curând!

întreba acum

Expoziții

Taipei Foc și Târgul de Securitate 2014

Taipei Foc și Târgul de Securitate 2014
Locație: TWTC Nangang, Taiwan
Data: 19 martie ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Citeste mai mult]

Ready-eSupport

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Distribuiți

Cauta Produse similare

English | Ελληνικά | Polska | Bahasa Melayu | Français | ไทย | हिन्दी | فارسی | Việt | Italiano | Indonesia | العربية | Español | Русский | Nederlands | 日本語 | Deutsch | Türkçe | Română | 한국어 | Português | Close