τρέχουσα σελίδα Τρέχουσα σελίδα »Ταϊβάν High-Tech Ένδυση επιβραδυντικό φωτιάς Προμήθεια - Taiwan KK Corp.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το fabrics-- KANOX® ® και MAZIC ®

  • επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα
  • φωτιά ενδυμάτων επιβραδυντικό, πυροσβέστης κοστούμι

Στην Ταϊβάν, Taipei City Fire Department έχει ανατεθεί Taiwan KK Corp. όπως η φωτιά πάροχος ένδυσης επιβραδυντικό τους μετά τη νίκη της σύμβασης από τον ανταγωνισμό με πολλούς άλλους εξειδικευμένους προμηθευτές   ατομικής προστασίας εξοπλισμού. Τους επιβραδυντικό φωτιάς υφάσματα, KANOX® και MAZIC® , έχουν προσφέρει την πιο προστατευτικό πυρίμαχο ρουχισμό με βάση την πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας.

Taiwan KK Corp. είναι πυρίμαχο ύφασμα ηγέτης στην παροχή προστατευτικά ενδύματα για πυροσβέστης, ειδικά ο στρατός, Πολεμική Αεροπορία, πιλότος και βιομηχανικούς εργάτες των διυλιστηρίων, φυσικού αερίου, τσιμέντο, μέταλλο, και συγκόλληση. Taiwan KK κατέχει ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής να παρέχουν ένα -stop υπηρεσία με πλήρη ενσωμάτωση από τη φύση τους ανθεκτικά υφάσματα φωτιά σε εργαλεία πυροσβέστης προσέλευση υψηλής απόδοσης και προστατευτική ενδυμασία.

Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Εξεταστική

Διαρθρωτικά πυροσβέστες αντιμετωπίζουν την πυρκαγιά και την υψηλή θερμοκρασία περισσότερο κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους διάσωσης. Πώς να παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία επιβραδυντικό φωτιάς από τη θερμότητα και φλόγες έχουν γίνει οι κύριοι στόχοι δοκιμές για τον κατάλληλο ιματισμό επιβραδυντικό φωτιάς. Κύριο πυρήνα διάσωσης είναι η ανθρωπότητα. Αν δεν υπάρχει ασφάλεια για την ανθρώπινη ζωή, το έργο διάσωσης είναι ισοδύναμη προς μηδέν και άνευ αξίας. Ως εκ τούτου, ο κύριος σχεδιασμός του πυράντοχα ρούχα είναι να παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία για τους πυροσβέστες.

Taiwan KK Corp. έχει χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη υψηλής απόδοσης επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει εξαιρετικές Πυρίμαχη ύφασμα που ονομάζεται KANOX® και MAZIC ®. Είναι πιστοποιημένα με CE ή / και NFPA και προσόντα για την κατασκευή ενδυμάτων επιβραδυντικό πυρός για την πυρόσβεση, ειδική στρατός, Πολεμική Αεροπορία, πιλότος και βιομηχανικούς εργάτες των διυλιστηρίων, φυσικού αερίου, τσιμέντο, μέταλλο, και συγκόλληση.

KANOX® και MAZIC ® φωτιά επιβραδυντικά υλικά που είναι βαμμένα, και προαιρετική για απωθητικό νερού / πετρελαίου. Έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα που ενισχύουν την ποιότητα των ενδυμάτων επιβραδυντικό φλόγας που κάνουν. KANOX® φωτιά επιβραδυντικό ύφασμα είναι υβριδικό αναμεμειγμένο με ίνες αραμιδίου, προ-οξειδώνεται ΠΑΝ αναμειγνύονται, και / ή ίνες υψηλής αντοχής. Σημαίνει   KANOX® δεν είναι μόνο επιβραδυντικό φωτιάς, θερμική μόνωση, αντι-στατική, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον.

Ως αποτέλεσμα αυτών των χαρακτηριστικών, KANOX® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα είναι ιδανική για την κατασκευή ειδών ένδυσης επιβραδυντικό φωτιάς. Από την άλλη πλευρά, MAZIC ® φωτιά ανθεκτικό ύφασμα είναι κατασκευασμένο από αραμιδίου, Viscos, σειρά Protex, και / ή ινών υψηλής αντοχής. Είναι μαλακό με υψηλή αντοχή, και παρέχει αγοραστές διάφορες επιλογές χρωμάτων. Όλα MAZIC ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα είναι βαμμένα ύφασμα και το πετρέλαιο, το νερό ανθεκτικό. MAZIC ® φωτιά ανθεκτικό ύφασμα έχει περάσει EN δοκιμάζει να υπάρχει φλεγόμενα στην άκρη, δεν το σχηματισμό οπών, δεν φλεγόμενα συντρίμμια, όχι μετά από φλόγα και χωρίς λάμψη, και KANOX ® έχει λάβει την πιστοποίηση NFPA να αποδείξει υψηλής απόδοσης προστασίας και επιβραδυντικά φλόγας του ενδύματος του. Λόγω της ΚΑΕ, ODM τεχνογνωσία, Taiwan KK Corporation είναι σε θέση να προσαρμόσετε πυράντοχα είδη ένδυσης για την επίτευξη των στόχων της παγκόσμιας αγοραστές. Τους ρούχα επιβραδυντικό φωτιάς έχει πωληθεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Ιταλίας, της Χιλής, του Πακιστάν, Πόρτλαντ, τη Νότια Αφρική, την Πορτογαλία, Πόρτλαντ, Βιετνάμ, Φιλιππίνες, Ινδία, κλπ

RFQ ρούχα επιβραδυντικό φωτιάς

Πυρόσβεση κοστούμι Φλόγα περικύκλωση έκθεση δοκιμών Από SATRA

Το ένδυμα που περιγράφεται ως «αναπόσπαστο πυρόσβεσης κωδικός μεγέθους κοστούμι L προϊόντων TK09AD01" υποβάλλονται για αξιολόγηση σύμφωνα με το πρότυπο EN 469: 2005 παράρτημα Ε επιτύχει τις προβλεπόμενες έγκαυμα αποτελέσματα δίνονται στους παρακάτω πίνακες. Υπάρχει επιτεύχθηκαν με 8 δευτερόλεπτα χρόνους έκθεσης σε ονομαστική μέση ροή θερμότητας 84 kW / m² και ένα χρόνο καταγραφής δεδομένων από 120 δευτερόλεπτα.

Φλόγα περικύκλωση έκθεση δοκιμών λήψη αρχείου PDF

Το Προεδρείο της Φωτιάς Προστασία των Φιλιππίνων είχαν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις για τη φωτιά κοστούμια τους. Αρχικά επρόκειτο για μικρές ποσότητες μόνο έτσι πριν από τους προμηθευτές μας δεν θα κάνει έθιμο κοστούμια φωτιά για τις περιορισμένες ποσότητες. Έτσι, το 2005, βρήκαμε Taiwan KK Corporation και είπαν ότι θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμη και για μικρές ποσότητες.

Το γραφείο της πυροπροστασίας έχει ευχαριστημένοι με τις νέες έθιμο Kanox κοστούμια φωτιά που έχουμε να τους προσφέρει από το 2006 και πυροσβέστες τους, όπως το ελαφρύτερο βάρος των Kanox αγωγές κατά τα βαρύτερα κοστούμια NFPA που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν. Εν τω μεταξύ, η ποσότητα των κοστουμιών αγόρασε από το γραφείο της πυροπροστασίας αυξήθηκε έτσι από το 2010, έχουν αγοράσει πάνω από 3.000 σύνολα Kanox Πυροσβεστών Στολές

Marcial Π Lichauco νεώτερος
Πρόεδρος / 911 Συναγερμός Α.Ε.

Taiwan KK Corp. προμήθειες φωτιά ενδυμάτων επιβραδυντικό στην αγορά της Ινδίας φωτιά. Από το 2002, έχει περάσει 10 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε τη συνεργασία με το σύστημα 5S Pvt.Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής των ενδυμάτων επιβραδυντικό φωτιάς στην Ινδία. Έχουμε αγοράζονται με επιτυχία τις παραγγελίες από την Capital Πυροσβεστική Ινδίας », και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους στα KANOX® βραδυφλεγή υλικά.

Χρησιμοποιώντας KANOX ® υλικά επιβραδυντικά φωτιάς σχεδιαστεί σε στενή συνεργασία με KANOX ερευνητική ομάδα, ο συνεργάτης μας σύστημα 5S Pvt. Ltd παράγει διάφορα είδη του εργονομικού Hi-Tech ενδυμάτων επιβραδυντικό φωτιάς στην αγορά της Ινδίας, παρέχει βελτιωμένη εφαρμογή, άνεση στο χρήστη και εξαιρετικά κατάλληλο για φθορά σε τροπικές καιρικές συνθήκες. Μέσω συνεχώς τις προσπάθειές μας για πολλά χρόνια, KANOX® γίνονται όλο και πιο δημοφιλής και είναι γνωστή για το υψηλό επίπεδο της φλόγας μας και την περιουσία θερμική προστασία. Πυροσβεστικές Πολλοί Ινδίας, το αεροδρόμιο, δείχνουν ακόμη KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς υφάσματα ως ένα συγκεκριμένο υλικό επιβραδυντικό φωτιάς για πυράντοχα ρούχα τους.

Cathy Chen
Υπεύθυνος Πωλήσεων
Taiwan KK Corp.

Στο Βιετνάμ, οι πυροσβέστες που χρησιμοποιούνται για να φορέσει ένα στρώμα ή δύο στρώσεων ενδυμασία πυρόσβεσης που παράγονται εγχωρίως. Όταν εκτελούν εργασίες πυρόσβεσης, η προστασία είναι προφανώς μικρή σε σύγκριση με πιστοποιημένη εργαλεία προσέλευση.

Το 2009, KANOX® Πυρόσβεση κοστούμι εισήχθη στο Βιετνάμ πυροσβεστικές από Vemax Trading Co, Ε.Π.Ε. KANOX® Πυρόσβεση κοστούμι αποτελείται από τέσσερα στρώματα υφάσματα, το εν λόγω εξωτερικό κέλυφος, το φράγμα υγρασίας, θερμικό φράγμα, και εσωτερική επένδυση. Η συμμόρφωση με EN469: 2005 και έχουν πιστοποιηθεί από CE Mark, KANOX® Πυρόσβεση κοστούμι είναι εξοπλισμένο με εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα, υψηλή δάκρυ / αντοχή σε εφελκυσμό, και η προστασία της ιατρικής για την κατά μεταδίδονται με το αίμα παθογόνων παραγόντων.

Στην πρώτη προμήθεια, Βιετνάμ πυροσβεστικές δείγματος 3 σετ KANOX® Στολές Πυρόσβεσης για απλή δοκιμή τους in-house. Ένας πυροσβέστης φορώντας KANOX® Στολές Πυρόσβεσης και PPE από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών στάθηκε μπροστά από ένα φακό φωτιάς σε απόσταση 3 μέτρων. Η δάδα άναψε φωτιά με βενζίνη και η θερμοκρασία ήταν 842 ° C. Μετά από 2 λεπτά σταμάτησαν το τεστ όταν ο πυροσβέστης αισθάνθηκε λίγο ζεστό και το ρουχισμό καπνιστό. Μέτρησαν θερμοκρασίες της επιφάνειας ενδυμάτων (161 ° C) και τα είδη ένδυσης μέσα (43 ° C), και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό, KANOX® Πυρόσβεση κοστούμι ήταν άθικτο για την προστασία του πυροσβέστη σώοι και αβλαβείς.

Ακόμα κι αν οι EN469 κοστούμια πυρόσβεσης συνιστάται στην αγορά, τουλάχιστον το 95% Βιετνάμ πυροσβέστες εξακολουθούν να φορούν μη-πιστοποιημένη ρουχισμό πυρόσβεσης. Έτσι, έχουμε υποχρέωση μας να καταργήσει το πιο εξειδικευμένο και προϋπολογισμό κοστούμια πυρόσβεσης που δεν απευθύνονται μόνο στην αγορά του Βιετνάμ πυρόσβεσης, αλλά και την αύξηση του επιπέδου προστασίας των εργασιών πυρόσβεσης κάνουν.

Cynthia Λιν
Υπεύθυνος Πωλήσεων / Taiwan KK Corp.

RFQ ρούχα επιβραδυντικό φωτιάς
υψηλής τεχνολογίας καινοτόμο εργαλείο ανθεκτικό στη φωτιά, πυροσβέστης κοστούμι

Κατασκευαστής των πυρίμαχων υφασμάτων και ενδυμάτων Πυρόσβεσης - Taiwan KK Corp.

Υφάσματα ανθεκτικά φωτιά

Το 1990, Taiwan KK hi-tech κλωστοϋφαντουργίας τμήμα Corp 's ιδρύθηκε, και χρόνια αργότερα, έχουν γίνει πυρίμαχο ύφασμα ηγέτης στην παροχή προστατευτικά ενδύματα για πυροσβέστης, ειδικά ο στρατός, Πολεμική Αεροπορία, πιλότος και βιομηχανικούς εργάτες των διυλιστηρίων, φυσικού αερίου, τσιμέντο, μέταλλο, και συγκόλληση.   Taiwan KK κατέχει ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής παρέχοντας e one-stop υπηρεσία με πλήρη ενσωμάτωση από εγγενώς φωτιά ανθεκτικό ύφασμα s σε ταχύτητα πυροσβέστης προσέλευση υψηλής απόδοσης και προστατευτική ενδυμασία.   Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, Taiwan KK επιμένουν σης σχετικά με τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών για να εξασφαλίσει κάθε w ασφάλεια earer έχει γίνει σκληρή δουλειά id pa τους μακριά.   Τώρα έχουν την πώληση KANOX® αντιπυρικής ρούχα σε όλο τον κόσμο με μια ισχυρή φήμη.  

για KANOX και MAZIC ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάςΣχετικά με KANOX® ® και MAZIC ® ύφασμα επιβραδυντικά φωτιάς »

Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Εξεταστική
επόμενο Επόμενη » KANOX® - επιβραδυντικό φωτιάς, επιβραδυντικά φλόγας, Θερμομόνωση, ανθεκτικά σε χημικά, Anti-Static Ύφασμα

Ενότητες

Κατηγορία προϊόντος

Σειρά KANOX®
Σειρά MAZIC®

Στείλτε το σε έναν επιβραδυντικό φωτιάς Εξεταστική Ένδυση

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα κρατήσεων για να μας πείτε τις ανάγκες ή τις ερωτήσεις σας, θα σας απαντήσουμε σύντομα!

ρωτήσετε τώρα

Εκθέσεις

Ταϊπέι Φωτιά και Ασφάλειας Fair 2014

Ταϊπέι Φωτιά και Ασφάλειας Fair 2014
Τοποθεσία: TWTC Nangang, Ταϊβάν
Ημερομηνία: 19, Μάρ ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Διαβάστε περισσότερα]

Ready-eSupport

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Share

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα

English | Polska | 한국어 | Русский | Deutsch | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Việt | Español | Ελληνικά | Bahasa Melayu | فارسی | Français | Indonesia | العربية | Italiano | Português | हिन्दी | Română | ไทย | Close