halaman semasa Halaman semasa »Taiwan High-Tech Fire Retardant Pakaian Bekalan - Taiwan KK Corp.

Apa yang perlu anda tahu mengenai KANOX® fabrics-- dan MAZIC®

  • kain kalis api
  • pakaian perencat api, guaman ahli bomba

Di Taiwan, Bomba Bandar Taipei telah ditugaskan Taiwan KK Corp. sebagai api mereka pembekal pakaian kalis selepas memenangi kontrak daripada bersaing dengan banyak pembekal yang berkelayakan lain   peralatan perlindungan diri. Kain kalis api mereka, KANOX® dan MAZIC® , telah menawarkan pakaian tahan api yang paling perlindungan berasaskan teknologi berteknologi tinggi yang baru dibangunkan.

Taiwan KK Corp. adalah pemimpin kain tahan api dalam menyediakan pakaian pelindung untuk bomba, tentera khas, tentera udara, juruterbang, dan pekerja industri penapisan, gas, simen, logam, dan kimpalan. Taiwan KK memiliki kilang pengeluaran besar untuk menyediakan satu perkhidmatan -stop dengan jumlah integrasi dari api memang kain tahan berprestasi tinggi ahli bomba kehadiran gear dan pakaian perlindungan.

Hantar Fire Retardant Fabric Siasatan

Struktur anggota bomba menghadapi api kilat dan suhu yang paling tinggi dalam aktiviti menyelamat mereka. Bagaimana mungkin memberikan perlindungan kalis api yang terbaik terhadap haba dan api telah menjadi matlamat utama untuk ujian sesuai pakaian kalis api. Menyelamat utama teras adalah manusia. Jika tidak ada keselamatan bagi kehidupan manusia, kerja menyelamat adalah bersamaan dengan sifar dan tidak bernilai. Oleh itu, reka bentuk utama pakaian tahan api adalah untuk memberi perlindungan optimum untuk anggota bomba.

Taiwan KK Corp. mempunyai tahun pengalaman dalam membangunkan prestasi tinggi kain kalis api telah membolehkan mereka untuk mewujudkan cemerlang Kebakaran kain Tahan dinamakan KANOX® dan MAZIC ®. Mereka disahkan oleh CE dan / atau NFPA dan berkelayakan untuk membuat pakaian perencat api untuk memadam kebakaran, tentera khas, tentera udara, juruterbang, dan pekerja industri penapisan, gas, simen, logam, dan kimpalan.

KANOX® dan MAZIC ® bahan kalis api dadah-dicelup, dan pilihan untuk penghalau air / minyak. Mereka mempunyai kelebihan yang berbeza yang memberi kuasa kepada kualiti pakaian kalis api yang mereka buat. KANOX® kain kalis api adalah hibrid dicampur dengan gentian aramid, PAN pra-teroksida dicampur, dan / atau serat kekuatan yang tinggi. Ini bermakna   KANOX® tidak kalis api sahaja, haba terlindung, anti-statik tetapi juga mesra alam.

Hasil daripada ciri-ciri ini, KANOX® kain kalis api adalah unggul untuk mereka pakaian kalis api. Sebaliknya, MAZIC ® api kain tahan diperbuat daripada aramid, Viscos, siri Protex, dan / atau serat kekuatan yang tinggi. Ia lembut dengan kekuatan tinggi, dan menyediakan pembeli pelbagai pilihan warna. Semua MAZIC ® kain kalis api adalah dadah-dicelup kain dan minyak, tahan. air MAZIC ® api kain tahan telah berlalu EN menguji tidak ada yang menyala ke tepi, tidak ada pembentukan lubang, tidak ada serpihan yang menyala, tidak ada selepas api dan tiada afterglow dan KANOX ® telah memperolehi pensijilan NFPA untuk membuktikan prestasi tinggi perlindungan dan kalis api pakaian itu sendiri. Kerana OEM, ODM pengetahuan, Taiwan KK Corporation mampu untuk menyesuaikan pakaian tahan api untuk memenuhi matlamat pembeli global. Mereka pakaian kalis api telah dijual di seluruh dunia termasuk Itali, Chile, Pakistan, Portland, Afrika Selatan, Portugal, Portland, Vietnam, Filipina, India, dan lain-lain

Api RFQ pakaian kalis

Fire Fighting Suit Flame Laporan Engulfment Ujian Dari SATRA

Pakaian digambarkan sebagai "tidak boleh dipisahkan memadam kebakaran kod saiz saman L Produk TK09AD01" dikemukakan untuk penilaian menurut EN 469: 2005 Lampiran E mencapai keputusan membakar meramalkan diberikan dalam jadual di bawah. Terdapat telah dicapai dengan pendedahan 8 kali kedua pada purata fluks haba nominal 84 kW / m² dan masa pembalakan data 120 saat.

Flame Engulfment Laporan Ujian PDF File muat turun

Biro Perlindungan Kebakaran di Filipina mempunyai keperluan yang sangat khusus untuk sut api mereka. Pada peringkat awal ini adalah bagi kuantiti yang kecil hanya jadi pembekal sebelum kami tidak akan adat membuat sut api untuk kuantiti yang terhad. Jadi pada 2005 kami mendapati Taiwan KK Corporation dan mereka berkata mereka boleh memenuhi keperluan walaupun untuk kuantiti yang kecil.

Biro Perlindungan Kebakaran telah gembira dengan adat baru Kanox sut api yang kami telah menyampaikan kepada mereka sejak 2006 dan pejuang api mereka seperti berat badan yang lebih ringan daripada Kanox saman terhadap saman NFPA berat bahawa mereka digunakan pada masa lalu. Sementara itu kuantiti guaman dibeli oleh Biro Perlindungan Kebakaran telah meningkat sehingga pada tahun 2010, mereka telah membeli lebih daripada 3,000 set Kanox Fighters Bomba Sut

Marcial P. Lichauco Jr
Presiden / 911 penggera Inc

Taiwan KK Corp. membekalkan pakaian perencat api ke India pasaran kebakaran. Dari tahun 2002, ia telah 10 tahun sejak kami mula keluar kerjasama dengan Sistem 5S Pvt.Ltd, pengeluar terkemuka pakaian kalis api di India. Kami telah berjaya menerima perintah dari Modal Bomba India ', dan memenangi kepercayaan mereka dalam KANOX® bahan kalis api.

Menggunakan KANOX ® bahan kalis api direka dengan kerjasama KANOX pasukan penyelidikan, rakan kongsi kami Sistem 5S Pvt. Ltd menghasilkan pelbagai jenis Ergonomik Hi-Tech pakaian kalis api di pasaran India, menyediakan patut lebih baik, keselesaan si pemakai dan amat sesuai untuk memakai dalam cuaca tropika. Melalui sentiasa usaha selama bertahun-tahun, KANOX® menjadi lebih dan lebih popular dan dikenali untuk api yang tinggi dan harta perlindungan haba. Pasukan bomba Ramai India, Lapangan Terbang, walaupun menunjukkan KANOX® kalis api kain sebagai bahan kalis api tertentu untuk pakaian tahan api mereka.

Cathy Chen
Penyelia Jualan
Taiwan KK Corp.

Di Vietnam, bomba digunakan untuk memakai satu lapisan atau dua lapisan pakaian pemadaman kebakaran yang dihasilkan dalam negara. Apabila menjalankan operasi memadam kebakaran, perlindungan yang jelas pendek berbanding dengan gear kehadiran sijil.

Pada tahun 2009, KANOX ® Fire Fighting Suit telah diperkenalkan kepada pasukan bomba Vietnam oleh Vemax Trading Co, Ltd KANOX ® Memadam Kebakaran Suit terdiri daripada empat lapisan kain, berkata shell luar, halangan kelembapan, halangan haba, dan lapisan dalaman. Mematuhi EN469 : 2005 dan disahkan oleh CE Mark, KANOX® Fire Fighting Suit dilengkapi dengan tentangan hebat haba, air mata kekuatan tinggi / tegangan, dan perlindungan perubatan untuk melawan patogen melalui darah.

Dalam perolehan pertama, pasukan bomba Vietnam sampel 3 set KANOX® Fire Fighting Sut ujian dalam rumah mudah mereka. A bomba memakai KANOX® Fire Fighting Sut dan PPE dari kepala ke jari kaki berdiri di hadapan sebuah obor api pada jarak 3 meter. Obor api telah dinyalakan oleh petrol dan suhu ialah 842 ° C. Selepas 2 minit mereka berhenti ujian apabila bomba yang berasa sedikit panas dan pakaian yang dihisap. Mereka diukur suhu permukaan pakaian (161 ° C) dan pakaian dalam (43 ° C), dan berpuas hati dengan hasilnya. Paling penting, KANOX® Fire Fighting Suit tetap utuh untuk melindungi ahli bomba itu tanpa luka.

Walaupun EN469 sesuai memadam kebakaran adalah dicadangkan untuk pasaran, sekurang-kurangnya 95% anggota bomba Vietnam masih memakai bukan sijil pakaian pemadaman kebakaran. Oleh itu, kami membuatnya kewajipan kami untuk fasa di lebih berkelayakan dan bajet sesuai memadam kebakaran yang bukan sahaja memenuhi pasaran Vietnam memadam kebakaran tetapi juga meningkatkan tahap perlindungan operasi melawan kebakaran.

Cynthia Lin
Penyelia Jualan / Taiwan KK Corp.

Api RFQ pakaian kalis
berteknologi tinggi api inovatif gear tahan, guaman ahli bomba

Pengeluar neraka Kain Tahan dan memadam kebakaran Pakaian - Taiwan KK Corp.

Kain tahan api

Pada tahun 1990, Taiwan KK hi-tech jabatan tekstil Corp telah ditubuhkan, dan tahun-tahun kemudian, mereka telah menjadi pemimpin kain tahan api dalam menyediakan perlindungan pakaian untuk ahli bomba, tentera khas, tentera udara, juruterbang, dan pekerja industri penapisan, gas, simen, logam, dan kimpalan.   Taiwan KK memiliki kilang pengeluaran besar untuk e tersebut telah memberikan perkhidmatan sehenti dengan jumlah integrasi dari api memang kain tahan untuk prestasi tinggi ahli bomba kehadiran gear dan pakaian perlindungan.   Selama lebih daripada dua puluh tahun, Taiwan KK berkeras ing menggunakan bahan berkualiti tinggi untuk memastikan setiap w keselamatan earer telah membuat kerja keras pa id mereka off.   Kini mereka telah menjual KANOX® memadam kebakaran pakaian di seluruh dunia dengan reputasi yang kukuh.  

mengenai KANOX dan MAZIC kain kalis apiMengenai KANOX® dan MAZIC® Fire Retardant Fabric »

Hantar Fire Retardant Fabric Siasatan
seterusnya Seterusnya » KANOX® - Fire Retardant, Flame Retardant, penebat haba, Kimia Tahan, Anti-statik Fabric

Seksyen

Hantar A Fire Retardant Pakaian Siasatan

Mencari maklumat lebih lanjut? Anda boleh mengisi Borang Siasatan untuk memberitahu kami keperluan atau soalan anda, kami akan memberi maklum balas tidak lama lagi!

kini menyiasat

Pameran

Taipei Kebakaran dan Keselamatan Fair 2014

Taipei Kebakaran dan Keselamatan Fair 2014
Lokasi: TWTC Nangang, Taiwan
Tarikh: 19 Mac ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Baca lebih lanjut]

Ready-eSupport

Untuk Pengguna LIVE ... hanya klik "Meja Bantuan Live", pakar-pakar kami akan bersama anda di udara tidak lama lagi.

Saham

Carian Produk Berkaitan

English | Polska | 한국어 | Русский | Deutsch | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Việt | Español | Ελληνικά | Bahasa Melayu | فارسی | Français | Indonesia | العربية | Italiano | Português | हिन्दी | Română | ไทย | Close