huidige pagina Huidige pagina »Taiwan High-Tech brandvertragende kleding Supply - Taiwan KK Corp.

Wat u moet weten over de fabrics-- KANOX® en MAZIC®

  • brandvertragende stof
  • brandvertragende kleding, brandweerman pak

In Taiwan is Taipei City Fire Department toegewezen Taiwan KK Corp. als hun brandvertragende kleding provider na het winnen van het contract te concurreren met vele andere gekwalificeerde leverancier   van de persoonlijke beschermingsmiddelen. Hun brandvertragende stoffen, KANOX® en MAZIC® , hebben de meeste beschermende brandwerende kleding op basis van de nieuw ontwikkelde high-tech technologie aangeboden.

Taiwan KK Corp. is een brandwerende stof leider in het leveren van beschermende kleding voor brandweerman, speciale leger, luchtmacht, piloot, en industriële arbeiders van de raffinaderij, gas, cement, metaal en lassen. Taiwan KK is eigenaar van een grote fabriek aan een te verstrekken -stop service met volledige integratie van inherent brandwerend textiel om hoge prestaties brandweerman uitrusting dragen en beschermende kleding.

Stuur brandvertragende stof Inquiry

Structurele brandweerlieden tegenkomen de steekvlam en hoge temperatuur de meest tijdens hun redding activiteiten. Hoe om de best mogelijke vlamvertragende bescherming tegen warmte en vlammen hebben de belangrijkste testen doelen voor geschikte brandvertragende kleding geworden. Belangrijkste redding kern is de mensheid. Als er geen veiligheid voor het menselijk leven, het reddingswerk is gelijk aan nul en waardeloos. Bijgevolg is de primaire ontwerp van brandwerende kleding is om een ​​optimale bescherming te bieden voor brandweerlieden.

Taiwan KK Corp. heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige brandvertragende stof heeft hen toegestaan ​​om uitstekende brandwerende stof genaamd KANOX® en maak MAZIC ®. Ze zijn gecertificeerd door CE en / of NFPA en gekwalificeerd voor het maken van brandwerende kleding voor brandbestrijding, speciale leger, luchtmacht, piloot, en industriële arbeiders van de raffinaderij, gas, cement, metaal en lassen.

KANOX® en MAZIC ® brandvertragende materialen zijn dope-geverfd, en optioneel voor water / olie-afstotend. Ze hebben verschillende voordelen die de kwaliteit van vlamvertragende kleding machtigen zij. KANOX® brandvertragende stof is hybride gemengd met aramidevezels, pre-geoxideerde PAN gemengd en / of hoge sterkte vezels. Het betekent   KANOX® is niet alleen brandvertragend, warmte-isolerend, anti-statische, maar ook milieuvriendelijk.

Als gevolg van deze functies, KANOX® brandvertragende stof is ideaal voor het fabriceren brandvertragende kleding. Anderzijds, MAZIC wordt ® brandwerend materiaal uit aramide, Viscos, Protex serie en / of hoge sterkte vezel. Het zachte, hoge treksterkte, en biedt kopers verschillende kleuren. Alle MAZIC ® brandvertragende stof is dope-geverfde stof en olie, water resistant. MAZIC ® brandwerende stof is verstreken NL test om geen brandende naar de rand, geen gat ontstaan, geen brandende puin, geen na vlam en geen nagloeien, en KANOX ® heeft NFPA certificering verkregen om hoge prestaties zijn beschermende en vlamvertragende kleding bewijzen. Omwille van OEM, ODM knowhow, Taiwan KK Corporation is in staat om brandwerende kleding aanpassen om doelen van de wereldwijde kopers te voldoen. Hun brandvertragende kleding is wereldwijd verkocht, waaronder Italië, Chili, Pakistan, Portland, Zuid-Afrika, Portugal, Portland, Vietnam, de Filippijnen, India, etc.

RFQ brandvertragende kleding

Brandbestrijding Suit brandbestendigheidseisen testverslag van SATRA

De beschreven als "Onafscheidelijk Brandbestrijding pak maat L Artikelcode TK09AD01" ter beoordeling voorgelegd kledingstuk volgens EN 469: 2005 Bijlage E behaalde de voorspelde burn resultaten weergegeven in de onderstaande tabellen. Er werden bereikt met 8 seconden belichtingstijden op een nominaal gemiddelde warmteflux van 84 kW / m² en een datalogging tijd van 120 seconden.

Brandbestendigheidseisen Test Report PDF-bestand te downloaden

Het Bureau van Fire Protection van de Filippijnen had zeer specifieke eisen voor hun brand pakken. Aanvankelijk waren dit voor kleine hoeveelheden alleen zo onze voorafgaande leveranciers zouden niet op maat te maken brand pakken voor dergelijke beperkte hoeveelheden. Dus in 2005 vonden we Taiwan KK Corporation en ze zeiden dat ze zouden voldoen aan de eisen, zelfs voor kleine hoeveelheden.

Het Bureau van Fire Protection is blij met de nieuwe aangepaste geweest Kanox brand pakken die we leveren al aan hen sinds 2006 en hun vuur vechters zoals de lichtere gewicht van de Kanox pakken tegen de zwaardere NFPA pakken die ze in het verleden gebruikt. Inmiddels is de hoeveelheid kostuums gekocht door het Bureau van Fire Protection is dus toegenomen in 2010, hebben ze gekocht van meer dan 3.000 sets van Kanox Brandweer Suits

Marcial P. Lichauco Jr
Voorzitter / 911 Alarm Inc

Taiwan KK Corp. levert brandvertragende kleding naar India brand markt. Vanaf 2002 is het al 10 jaar geleden dat we begonnen samenwerking met System 5S Pvt.Ltd, een toonaangevende fabrikant van brandvertragende kleding in India. We hebben met succes verkregen de orders uit India 'Hoofdstad Brandweer, en het winnen van hun vertrouwen in de KANOX® brandvertragende materialen.

Met behulp KANOX ® brandvertragende materialen ontworpen in nauwe samenwerking met KANOX onderzoeksteam, onze partner System 5S Pvt. Ltd productie van verschillende soorten Ergonomische Hi-Tech brandvertragende kleding in India markt, biedt een verbeterde pasvorm, het draagcomfort en uitermate geschikt voor het dragen in tropische weer. Door onze voortdurend inspanningen gedurende vele jaren, KANOX® geworden meer en meer populair en worden bekend om onze hoge vlam en warmte-isolatie eigenschap. Veel Indiase brandweer, Luchthaven, geven zelfs KANOX® brandvertragende stoffen als een bepaalde brandvertragend materiaal voor hun brandwerende kleding.

Cathy Chen
Sales Supervisor
Taiwan KK Corp.

In Vietnam worden brandweerlieden gebruikt om een-laag of twee lagen voor brandbestrijding binnenlands geproduceerde dragen. Bij het uitvoeren van de brandbestrijding, de bescherming is natuurlijk kort vergeleken met gecertificeerde opkomst versnellingen.

In 2009 werd KANOX® Brandbestrijding Suit geïntroduceerd Vietnamese brandweer door Vemax Trading Co, Ltd KANOX® Brandbestrijding Suit bestaat uit vier lagen stof, de buitenste schil, vochtbarrière, thermische barrière, en binnenvoering. Voldoen aan EN469: 2005 en gecertificeerd door CE-markering, wordt KANOX® Brandbestrijding Suit voorzien van een uitstekende hittebestendigheid, hoge scheur / treksterkte en medische bescherming tegen door bloed overgedragen pathogenen.

In de eerste aanschaf, Vietnamees brandweerkorpsen bemonsterd 3 sets KANOX® Fire Fighting Suits voor hun eenvoudige in-house test. Een brandweerman aantrekken KANOX® Fire Fighting Pakken en PPE van hoofd tot tenen stond voor een brand fakkel op een afstand van 3 meter. Het vuur toorts werd aangestoken door benzine en de temperatuur was 842 ° C. Na 2 minuten stopte ze de proef gesteld wanneer de brandweerman voelde een beetje warm en de kleding gerookt. Ze gemeten temperaturen van kleding oppervlak (161 ° C) en kleding binnen (43 ° C), en tevreden met het resultaat. Belangrijkste, KANOX® Brandbestrijding Suit intact was ter bescherming van de brandweerman ongedeerd.

Ook al EN469 brandbestrijding pakken zijn aan te raden om de markt, ten minste 95% Vietnamees brandweermannen dragen nog steeds niet gecertificeerd voor brandbestrijding. Zo maken we het onze plicht om te faseren in meer gekwalificeerde en gebudgetteerde brandbestrijding pakken die niet alleen tegemoet te komen aan Vietnamese brandbestrijding markt, maar ook de bescherming niveau van brandbestrijding te verhogen.

Cynthia Lin
Sales Supervisor / Taiwan KK Corp.

RFQ brandvertragende kleding
high tech innovatieve brandwerende versnelling, brandweerman pak

Fabrikant van brandwerende stoffen en brandbestrijding Kleding - Taiwan KK Corp.

Brandwerende stoffen

In 1990, Taiwan KK werd hi-tech textiel afdeling Corp 'opgericht, en jaren later, hebben ze een brandwerende stof leider geworden in het verstrekken van beschermende kledingstukken voor brandweerman, speciale leger, luchtmacht, piloot, en industriële arbeiders van de raffinaderij, gas, cement, metaal en lassen.   Taiwan KK is eigenaar van een grote installatie voor de productie van e one-stop service provid met een totale integratie van inherent brandwerend materiaal en om hoge prestaties brandweerman uitrusting dragen en beschermende kleding.   Al meer dan twintig jaar, Taiwan KK aandringen ing over het gebruik van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen elke w veiligheid earer van hun harde werk pa-ID is gemaakt uit.   Nu ze hebben verkocht KANOX® brandbestrijding kleding wereldwijd met een stevige reputatie.  

over KANOX en MAZIC brandvertragende stofOver KANOX® en MAZIC® brandvertragende stof »

Stuur brandvertragende stof Inquiry
volgende Volgende » KANOX® - brandvertragend, vlamvertragend, warmte-isolatie, chemisch bestendig, anti-statische Fabric

Secties

Stuur een brandvertragende kleding Inquiry

Op zoek naar meer informatie? U vult het aanvraagformulier om ons te vertellen uw wensen of vragen, zullen we snel reageren!

Informeer nu

Tentoonstellingen

Taipei Fire and Safety Fair 2014

Taipei Fire and Safety Fair 2014
Locatie: TWTC Nangang, Taiwan
Datum: 19 maart ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Lees meer]

Ready-eSupport

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", zal onze specialisten met u binnenkort in de lucht.

Delen

Zoek naar gerelateerde producten

English | Polska | 한국어 | Русский | Deutsch | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Việt | Español | Ελληνικά | Bahasa Melayu | فارسی | Français | Indonesia | العربية | Italiano | Português | हिन्दी | Română | ไทย | Close