Pagina de curent Pagina curenta »Taiwan High-Tech Ignifug Imbracaminte de alimentare - Taiwan KK Corp.

Ce trebuie să știți despre fabrics-- KANOX ® și MAZIC®

  • material ignifug
  • ignifugă îmbrăcăminte, costum pompier

În Taiwan, Taipei City Fire Department a alocat Taiwan KK Corp. de foc furnizorul lor de îmbrăcăminte ignifugă după ce a câștigat contractul de competiție cu multe alte furnizor calificat   de echipamente de protecție individuală. Țesături lor refractare, KANOX ® și MAZIC® , s-au oferit haine rezistente la foc cel mai de protecție bazat pe tehnologia high-tech nou dezvoltat.

Taiwan KK Corp. este un lider material rezistent la foc, în furnizarea de îmbrăcăminte de protecție pentru pompieri, armata special, Air Force, pilot, și muncitorii industriali de rafinărie, gaz, ciment, din metal, și sudare. Taiwan KK detine o unitate de producție de mare pentru a asigura o serviciu -stop cu integrarea totală de foc în mod inerent materiale rezistente la înaltă performanță pompier prezență de viteze și îmbrăcăminte de protecție.

Trimite Ignifug Fabric anchetă

Pompieri structurale întâlni focul bliț și temperatura ridicată cel mai mult în activitățile lor de salvare. Cum de a oferi cea mai bună protecție ignifug împotriva căldurii și flăcărilor au devenit principalele obiective de testare pentru îmbrăcăminte adecvată de ignifugare. Miez de salvare principal este umanitatea. Dacă nu există nici o siguranță pentru viața umană, munca de salvare este echivalent cu zero și fără valoare. Prin urmare, designul primar de îmbrăcăminte rezistentă la foc este de a oferi o protecție optimă pentru pompieri.

Taiwan KK Corp. are ani de experienta in dezvoltarea de inalta performanta material ignifug le-a permis să creeze restante la foc material rezistent numit KANOX ® și MAZIC ®. Acestea sunt certificate de către CE și / sau NFPA și calificat pentru a face ignifuge îmbrăcăminte pentru stingerea incendiilor, armata special, Air Force, pilot, și muncitorii industriali de rafinărie, gaz, ciment, din metal, și sudare.

KANOX ® și MAZIC ® Materiale refractare sunt drogheze-vopsite, și opțional pentru rezistenta la apa / ulei. Ei au diferite avantaje care dau calitatea de îmbrăcăminte ignifug pe care le fac. KANOX ® material ignifug este hibrid amestecat cu fibre de aramid, PAN pre-oxidat amestec, și / sau fibre de înaltă rezistență. Aceasta înseamnă   KANOX ® nu este doar de ignifugare, izolat termic, anti-static, dar, de asemenea, de mediu prietenos.

Ca urmare a acestor caracteristici, KANOX ® material ignifug este ideal pentru fabricarea de îmbrăcăminte de ignifugare. Pe de altă parte, MAZIC material rezistent la foc ® este realizat din aramid, Viscos, seria Protex, și / sau fibre de înaltă rezistență. Este moale, cu rezistență ridicată, și oferă cumpărătorii diferite opțiuni de culoare. Toate MAZIC ® material ignifug este tesatura droguri-vopsit și ulei, rezistent. apă MAZIC material rezistent la foc ® a trecut testele RO a fi nici o flacără de la margine, nu formarea de găuri, nici resturi în flăcări, nu după flacără și nu amurg, și Kanox ® a obținut certificarea NFPA să dovedească înaltă performanță de protecție și îmbrăcăminte flacără de încetinire a lui. Din cauza OEM, ODM know-how, Taiwan KK Corporation este capabil de a personaliza haine rezistente la foc pentru a îndeplini obiectivele de cumpărători la nivel mondial. Haine de ignifugare a vândut în întreaga lume, inclusiv Italia, Chile, Pakistan, Portland, Africa de Sud, Portugalia, Portland, Vietnam, Filipine, India, etc

Foc RFQ cu intarziere de îmbrăcăminte

Foc Lupta Suit Flame Raport Acapararea de test de la SATRA

Acest articol a descris ca "inseparabil de stingere a incendiilor cod dimensiune costum L produs TK09AD01", prezentat de evaluare în conformitate cu EN 469: 2005 anexa E la obținerea rezultatelor estimate arsuri prezentate în tabelele de mai jos. Nu au fost realizate cu de 8 ori a doua expunere la un flux de căldură medie nominală de 84 kW / m² și un timp de date de logare de 120 de secunde.

Raport de testare Flame Acapararea PDF File Download

Biroul de Protecția contra incendiilor din Filipine au cerințe foarte specifice pentru costumele lor de foc. Inițial acestea au fost pentru cantități mici numai atât furnizorii noștri anterioare nu s-ar face la comandă costume de foc pentru astfel de cantități limitate. Deci, în 2005, am găsit Taiwan KK Corporation și au spus că ar putea satisface cerințele chiar și pentru cantități mici.

Biroul de protectie impotriva incendiilor a fost fericit cu noile personalizate Kanox costume de foc care ne-au fost cu livrare la ei din 2006 și luptătorii lor de foc, cum ar fi greutatea mai usor de Kanox costume împotriva costume grele NFPA care le-au folosit în trecut. Între timp, cantitatea de costume cumpărate de către Biroul de protectie impotriva incendiilor a crescut atat de până în 2010, care le-au achiziționat în exces de 3.000 de seturi de Kanox pompieri Costume

Marcial P. Lichauco Jr.
Președintele / 911 Alarma Inc

Taiwan KK Corp. furnizează ignifug îmbrăcăminte pentru India piață foc. Din 2002, ea a fost de 10 ani de când am început cooperarea cu Sistemul 5S Pvt.Ltd, un producător de frunte de îmbrăcăminte de ignifugare în India. Ne-am procurat cu succes comenzile din India "Capital Pompieri, și de a câștiga credința lor în KANOX ® materiale de ignifugare.

Folosind KANOX Materiale refractare ® incendiu proiectate în strânsă colaborare cu KANOX echipa de cercetare, partenerul nostru de sistem 5S Pvt. Ltd produce diferite tipuri de ergonomic Hi-Tech haine de ignifugare în India de piață, oferă o mai bună fixare, purtatorul de confort și extrem de potrivit pentru a purta în vreme tropicale. Prin eforturile noastre în mod constant de mai mulți ani, KANOX ® devin tot mai populare și să fie cunoscut de nivel înalt flacără nostru și proprietate protecție termică. Brigăzilor de pompieri Multe din India, aeroport, indica chiar KANOX ® țesături de ignifugare ca un anumit material ignifug pentru haine rezistente la foc.

Cathy Chen
Sales Supervisor
Taiwan KK Corp.

În Vietnam, pompierii sunt folosite pentru a purta-un singur strat sau două straturi de îmbrăcăminte stingerea incendiilor produse pe plan intern. Când efectuează operațiuni de stingere a incendiilor, de protecție este, evident, scurt în comparație cu unelte de macaz certificate.

În 2009, KANOX ® stingere a incendiilor Suit a fost introdus pentru pompieri vietnamez de Vemax Trading Co, Ltd. KANOX ® stingere a incendiilor Suit cuprinde patru straturi de țesături, a declarat înveliș exterior, bariera de vapori, bariera termica, iar captuseala interioara. Respectarea la EN469: 2005 și certificate de către CE Mark, KANOX ® stingere a incendiilor Suit este echipat cu rezistenta excelenta la căldură, de mare la rupere / rezistență la tracțiune, și protecție medicală a împotriva sange-suportate de patogen.

În primul achiziții publice, brigăzi de pompieri vietnamez eșantion 3 seturi KANOX ® Costume de stingere a incendiilor pentru test simplu lor in-house. Un pompier îmbrăcare KANOX ® luptei împotriva incendiilor Costume si PPE de la cap la degetele de la picioare se afla in fata unui torță incendiu la o distanță de 3 metri. Torța foc a fost aprins de benzină și temperatura a fost de 842 ° C. După 2 minute s-au oprit încercare atunci când pompierul simtit un pic fierbinte și haine afumat. Ei au măsurat temperaturile de suprafață îmbrăcăminte (161 ° C) și îmbrăcăminte în interiorul (43 ° C), și mulțumit cu rezultatul. Cel mai important, KANOX ® stingere a incendiilor Suit era intact pentru a proteja pompier nevătămat.

Chiar dacă EN469 costume de stingere a incendiilor sunt recomandate pe piață, cel puțin 95% de pompieri vietnamez purta încă stingerea incendiilor de îmbrăcăminte fără certificat. Astfel, am obligația noastră de a elimina în costume de stingere a incendiilor mai calificat și în buget care satisface nu numai pentru piața vietnameză de stingere a incendiilor, dar ridica, de asemenea, nivelul de protecție a operațiunilor de stingere a incendiilor face.

Cynthia Lin
Vanzari Supervisor / Taiwan KK Corp.

Foc RFQ cu intarziere de îmbrăcăminte
de înaltă tehnologie foc inovatoare de viteze rezistent, costum de pompier

Producator de materiale rezistente la foc și de stingere a incendiilor Imbracaminte - Taiwan KK Corp.

Materiale rezistente la foc

În 1990, Taiwan KK hi-tech departament textile Corp a fost înființat, și ani mai târziu, ei au devenit un lider material rezistent la foc, în furnizarea de de protecție articole de îmbrăcăminte pentru pompier, armata special, Air Force, pilot, și muncitorii industriali de rafinărie, gaz, ciment, din metal, și sudare.   Taiwan KK detine o unitate de producție de mare pentru dotare e one-stop de servicii de integrare totală de material rezistent la foc în mod inerent de a de înaltă performanță pompier prezență de viteze și îmbrăcăminte de protecție.   Pentru mai mult de douăzeci de ani Taiwan KK insista ING cu privire la utilizarea de materiale de înaltă calitate pentru a asigura fiecare w siguranță earer a făcut munca lor id-ul de pa off.   Acum, ei au fost de vânzare KANOX ® de stingere a incendiilor de îmbrăcăminte la nivel mondial, cu o reputație solidă.  

despre KANOX și MAZIC material ignifugDespre KANOX ® și MAZIC® Ignifug Fabric »

Trimite Ignifug Fabric anchetă
următor Urmatoarea » KANOX ® - Ignifug, Flame Retardant, Termoizolare, chimică rezistent, anti-static Fabric

Secțiunile

Trimite un Ignifug Imbracaminte anchetă

Privind pentru mai multe informații? Aveți posibilitatea să completați formularul de anchetă pentru a ne spune nevoile dumneavoastra sau întrebări, vom răspunde cât de curând!

întreba acum

Expoziții

Taipei Foc și Târgul de Securitate 2014

Taipei Foc și Târgul de Securitate 2014
Locație: TWTC Nangang, Taiwan
Data: 19 martie ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Citeste mai mult]

Ready-eSupport

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Distribuiți

Cauta Produse similare

English | Polska | 한국어 | Русский | Deutsch | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Việt | Español | Ελληνικά | Bahasa Melayu | فارسی | Français | Indonesia | العربية | Italiano | Português | हिन्दी | Română | ไทย | Close