huidige pagina Huidige pagina » MAZIC ®-- brandvertragende, Brandvertragend, Werk Draag stof, Bestaande uit Aramid Fibers, Viscose, Protex-serie Zorg High Performance Protection

MAZIC® Stof - Modacryl vezels gemengd met hoge sterkte vezel of katoen Fiber

Taiwan KK Corp. is brandvertragende kleding en textiel leverancier. Hun stof, MAZIC ® en KANOX® zijn ontwikkeld voor het maken van beschermende kledingstukken voor brandweerman, speciale leger, luchtmacht, piloot, en industriële arbeiders van de raffinaderij, gas, cement, metaal en lassen.

MAZIC ® brandvertragende stof -serie zijn gemaakt van MAZIC ® garen bestaande uit Aramid, Viscose, Protex-serie, en / of een hoge sterkte vezels. Deze hoogwaardige brandvertragende stof is zeer geschikt voor het maken van het station draagt, thermische beschermende kleding, kleding voor gebruik bij lassen en lichtmetalen processen. MAZIC ® brandvertragende stof serie is brandwerend. Het heeft niet smeltend, niet-druipende en niet-toxisch zelfdovend vermogen. De brandvertragende stof lichtgewicht series 'en een hoge sterktegraad komen met lucht doorlatend, die comfortabel gevoel geeft bij het ​​dragen van het. MAZIC ® brandvertragende stof is gemaakt van 100% inherent brandwerend plaats van chemisch behandeld; betekent dit dat de stof die geavanceerde weerstand tegen brand & hitte. De brandvertragende stof serie verschijnen diverse kleuren opties, waaronder marine blauw, oranje, olijf groen, camouflage, grijs en rood. Maatwerk ontwerp is ook welkom.

Stuur brandvertragende stof Inquiry

Protex-serie

Protex vezel vlam weerstand die niet verbranden; moeilijk te ontsteken en heeft zelfdovende eigenschap. Naast brandvertragende eigenschappen Protex vezel, heeft een relatief lange levensduur die vergelijkbaar wol. Protex vezel wordt gebruikt in een natuurlijke omgeving weerstand of brandvertragend is essentieel of gevraagd. Protex vezels zijn zacht en comfortabel om te dragen; ze niet kreuken en hebben grote maatvastheid en hoge elastische herstel, dat hen de mogelijkheid om in vorm te blijven maken. MAZIC ® brandvertragende stof is gemaakt van aramide, Viscos, Protex-serie, en / of een hoge sterkte vezel; het heeft een grote vlam weerstand kenmerken, die een comfortabel gevoel geeft ook.

Station draagt, thermische beschermende kleding, brandwerende kleding voor gebruik bij lassen en legeringen processen kunnen worden gemaakt van de volgende hoge prestatie brandvertragende stoffen:

Brandvrije properoty

Onroerend goed Test Prestaties Verplicht MAZIC ®-ST02 Resultaat
Invloed van druppels gesmolten metaal EN532 ≥Drops om de temperatuur te verhogen met 40k Aantal drops≥5 passeren
Flame Spread EN532 Geen brandende naar de top of beide zijden rand.
Geen holing.
Geen brandende puin.
Afterflame ≤2seconds.
Afterglow≤2seconds.
Geen brandende naar de top of beide zijden rand.
Geen holing.
Geen brandende puin.
Geen afterflame.
Geen afterglow.
passeren
Convectiehitte En367 norm Niveau HTI HTI = 4,5 Niveau B1
B1 3-6
B2 7-12
B3 13-20
B4 21-30
B5 > 30
Radiant Heat EN366at 20KW / m² Niveau T2 T2 = 13secpmds Niveau C1
C1 8-30
C2 31-90
C3 90-150
C4 > 150

Duurzaam pand

Onroerend goed Test Prestaties Verplicht MAZIC ®-ST02 Resultaat
Treksterkte ISO 5081 ≥300N Warp N Vul N> 450N> 450N passeren
Scheursterkte ISO 4674 ≥15N Warp N Vul N> 70N> 70N passeren
Dimensional Change ISO 6330/5077 Niet meer dan ± 3% overschrijdt in beide richtingen (= krimp) Warp% Fill% <± 2% <± 2% passeren
Kleurechtheid-Wassen CNS 1494 L3027 A-2 - - 4-5
Kleurechtheid-Light CNS 3845 L3074 - - 4

Weerstand op hoge temperatuur en vlam, vuur en warmte-overdracht prestaties zijn aanzienlijk belang voor het leven van een industriële werknemer. Alleen strikt getest en internationaal gecertificeerde brandvertragende stoffen kan levens te beschermen. Volgens het verschil van de functie, wordt Heat Transfer gescheiden als twee soorten, een is Heat Transfer-Vlam, en de andere is Heat Transfer-straling.

 • Wanneer de test van de Heat Transfer, EN469: 2005 staat de tijd van een temperatuurstijging van 24 ° C in de calorimeter die de materialen kunnen niet minder dan een bepaalde tijd. Dat betekent dat wanneer een brandweerman contacten de vlam en hitte, de temperatuur van de binnenwand van brandvertragende kleding stijgt; Ondertussen, de temperatuur van het lichaam stijgt 24 ° C van 36 ° C tot 60 ° C, in dergelijke omstandigheden zal de man krijgen 2e graad brandwonden. De tijd die ervoor zorgen dat een man naar de 2e graad brandwonden krijgen, noemen we het als HTI24 en RHTI24.
 • Een andere regeling de benodigde tijd voor een brandweerman om letsel door 1 graad branden op 2e graads brandwonden, kan niet lager zijn dan een bepaalde tijd.
 • Dan verdeeld het resultaat als niveau 1 en niveau 2 volgens de norm (HTI24-12) en (RHTI 24-12), zijn er regels om brandweerlieden te beschermen om de veiligheid te evacueren, zal hun leven niet opofferen.

MAZIC® brandvertragende stof hitte en vlammen prestaties

Deze inleiding is gebaseerd op de EN469: 2005 en gecombineerd met NFPA 1971: 2007 norm voor brandvertragende kleding. Heat & Flame testen EN 469 brandvertragende kleding omvat vlamspreiding test, hittebestendigheidstest en warmteoverdracht test.

EN 469: 2005 brandvertragende stof Vlamuitbreiding en Flame Resistant Requirement

Bestand tegen hoge temperaturen, hoge sterkte brandvertragende stoffen aanzienlijk te ondersteunen in het toestaan ​​van producten om deze taken te voldoen. Brandvertragende kleding wordt vergemakkelijkt met behulp van deze vlamwerende vezels gaan veel verder dan de capaciteit en de kennis van de meeste mensen

Op brandbestrijding reddingsoperaties, onvermijdelijk is, zal brandvertragende kleding verkennen in hoge thermische temperatuur, zelfs nog meer, zal direct contact steekvlam, voor dit zeker een buitengewone materialen vereisen om brandweerlieden te beschermen. EN 469: 2005-norm assemblage vlamwerend weefsel nodig heeft om een ​​uitstekende karakter van vlamvertragende en thermische stabiliteit bezitten. Belangrijkste eisen zijn:

  6.1 Frame Spread
 • Geen brandende naar de rand
 • Geen gat formatie
 • Geen brandende of gesmolten puin
 • Bedoel afterflame ≤ 2s
 • Mean flaterglow ≤ 2s
  6.5 Warmte weerstand
 • Materialen mogen niet smelten, druipen of ontbranden
 • Elke laag krimp ≤ 5%

MAZIC® brandvertragende stof Vlamuitbreiding Test & Result

EN 469: 2005 verticale vlam testmethoden vast te stellen, toe te passen vlam van de brander in de richting van brandvertragende kleding buitenste en binnenste assemblage lagen gedurende 10 seconden, te testen en te controleren de vlam verspreiden van gegevens.

  De statistiek hieronder is om de testresultaten van EN 469 montage brandwerende stoffen tonen:
 • Geen brandende naar de rand
 • Geen gat formatie
 • Geen brandende of gesmolten puin
 • Geen afterflame
 • Geen afterglow
Taiwan KK Corp. KANOX's EN 469: 2005 technische fiche (6-1) 6.1 vlamspreidingKANOX®'s EN 469: 2005 technische fiche (6-1) 6.1 vlamspreiding

MAZIC® brandvertragende stof hittebestendigheidstest & Result

Volgens EN469: 2005 , het maakt gebruik van een oven voor het simuleren van de hete lucht circuleert omgeving van de brand scene. De brandvertragende stof wordt geplaatst in een oven gedurende 5 minuten bij de aangegeven temperatuur bij 180 ° C, om te testen of de vlamvertragende stof in overeenstemming met elk vereisten.

  De foto hieronder is de test samenvattende statistieken voor KANOX® brandvertragende kleding assemblage, conform EN469 regelgeving.
 • Buitenschil niet smelten, druipen of ontbranden.
 • Buitenschil krimp 0,2%
 • Binnenvoering krimp van 0,5%
Taiwan KK Corp. KANOX's EN 469: 2005 technische fiche (7-2) 6.5 WarmtebestendigheidKANOX®'s EN 469: 2005 technische fiche (7-2) 6.5 hittebestendigheid

MAZIC® brandvertragende stof Heat Transfer Test & Result

De algemene gezondheidstoestand, de gegevens voor HTI24, afhankelijk van de dikte van het monster. Hoe dikker exemplaar maakt het HTI 24 gegevens groter.

Band HTI grenzen Typische montage Reacties
1 3-6 Enkele laag De meeste enkellaags stoffen geven de resultaten van 4 of 5
2 7 tot 12 Dubbellaags, dikke enkel Bestrijkt een breed spectrum van normale meerlagige kleding
3 13 tot 20 Triple layer, dikke dubbele Specialist brandweerkleding heeft HTI ongeveer 16
4 21 tot 30 Zeer dik Specialist hitte beschermende kleding
5 Meer dan 31 Extreem dikke Zeer speciale toepassingen

De brandvertragende kleding die wordt gebruikt voor NL en NFPA algemeen gecombineerd met 3 of 4 meerlaagse brandwerende materialen en HTI24 data is ongeveer 16.

Brandveilige Fabric - MAZIC® serie

Artikel nr Specificatie Functies Toepassingen Kleuren op voorraad
FM02 210g / m².
Ripstop (of Twill).
Anti-statisch.
Goede slijtvastheid. Buitenste schil van brandweerman pak.
Rescue pak, de anti-rel overall.
Industriële werkkleding.
Navy Blue.
Oranje.
Red.
Sage Green.
ST02 170g / m².
200g / m².
230 g / m².
Twill.
Goede vlam weerstand. Industriële werkkleding.
Station uniform.
Brandbestrijding pak.
Navy Blue.
Royal Blue.
Geel.
Oranje.
FV06 260g / m².
Twill.
Goede vlam weerstand.
Comfortabel.
Rescue pak.
Station uniform.
Industriële werkkleding.
Geel.
Sage Green.
SV02 190 g / m².
Gebreid.
Goede vlam en hittebestendigheid.
Goede elasticiteit.
FR Undergarment.
FR shirt.
Navy Blue.
Oranje.
AC02 230g / m².
Gebreid.
Goede vlam en hittebestendigheid.
Goede elasticiteit.
Fire Hood.
FR shirt, helm voering.
Navy Blue.
Black.
FM02K 230 g / m².
Gebreid.
Anti-statisch.
Goede vlam en hittebestendigheid.
Goede elasticiteit.
Fire Hood.
FR shirt.
Helm voering.
Navy Blue.
Gray.
Grijsachtig wit.
* KANOX® en MAZIC ® brandwerende stoffen voldoen aan de EN531, EN470, EN ISO 11611, EN ISO 11612, ISO 15384, EN469 en / of NFPA1971. Meer artikelen van KANOX® en MAZIC ® stoffen zijn beschikbaar op aanvraag.
RFQ KANOX® brandvertragende stof
volgende Volgende » brandvertragende, warmte-isolatie, High Tear / Treksterkte, gebruiker / Environmental Friendly Fabric
vorige
Vorige » KANOX® - brandvertragend, vlamvertragend, warmte-isolatie, chemisch bestendig, anti-statische Fabric

Secties

Stuur een brandvertragende kleding Inquiry

Op zoek naar meer informatie? U vult het aanvraagformulier om ons te vertellen uw wensen of vragen, zullen we snel reageren!

Informeer nu

Tentoonstellingen

Taipei Fire and Safety Fair 2014

Taipei Fire and Safety Fair 2014
Locatie: TWTC Nangang, Taiwan
Datum: 19 maart ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Lees meer]

Ready-eSupport

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", zal onze specialisten met u binnenkort in de lucht.

Delen

Zoek naar gerelateerde producten

English | Italiano | Español | العربية | Việt | Ελληνικά | Deutsch | Indonesia | Português | Română | ไทย | Türkçe | Polska | 한국어 | Français | Русский | Bahasa Melayu | 日本語 | فارسی | हिन्दी | Nederlands | Close