Pagina de curent Pagina curenta » MAZIC ®-- Ignifug, ignifug, Work Wear tesatura, care cuprinde fibre aramidice, viscoză, seria Protex face de protectie de inalta performanta

MAZIC® Fabric - fibre Modacrilic amestecat cu fibra de înaltă rezistență sau bumbac Fiber

Taiwan KK Corp. este îmbrăcăminte de ignifugare și furnizor material. Tesatura lor, MAZIC ® și KANOX ® sunt dezvoltate pentru a face îmbrăcăminte de protecție pentru pompieri, armata special, Air Force, pilot, și muncitorii industriali de rafinărie, gaz, ciment, din metal, și sudare.

MAZIC ® țesătură ignifugă serie sunt realizate din MAZIC ® fire constând din Aramid, viscoză, seria Protex, și / sau fibre de înaltă rezistență. Acest lucru de înaltă performanță material ignifug este mare pentru a face post de poartă, îmbrăcăminte de protecție termică, îmbrăcăminte pentru utilizarea în procese de sudare și de aliaj. MAZIC ® foc material ignifug serie este rezistent la flacără. Ea are non-topire, non-picurare și non-toxic, cu capacitate de auto-stingere. Material ignifug usoare, seria și de mare rezistență sunt dotate cu aer permeabil, care aduce sentimente confortabile atunci când poartă. MAZIC ® ignifug tesatura de incendiu este realizat din 100% în mod inerent rezistente la foc, mai degrabă decât chimic tratate; înseamnă materialul care conferă rezistență la foc avansat și căldură. Cele tesatura de ignifugare seria apar diverse opțiuni de culoare, inclusiv bleumarin, portocaliu, verde de măsline, camuflaj, gri și roșu. Design Personalizare este binevenit, de asemenea.

Trimite Ignifug Fabric anchetă

Protex Seria

Fibră Protex este rezistenta la flacara care nu arderea; este dificil să se aprindă și are proprietatea de auto-stingere. Pe lângă proprietățile de ignifugare Protex de fibre, aceasta are o durabilitate relativ mare, care este similar cu lână. Fibră Protex este utilizat în cazul în care rezistența la mediu sau cu întârziere la foc este esențială sau solicitate. Fibrele Protex sunt moi si confortabil de purtat; ele nu se încrețească și au o mare stabilitate dimensională și revenirea elastică ridicată, care le posibilitatea de a rămâne în formă facă. MAZIC ® ignifug tesatura foc este realizat din aramid, Viscos, seria Protex, și / sau fibre de înaltă rezistență; ea are caracteristici de mare rezistență flacără, care oferă un sentiment confortabil, de asemenea.

Stația de poarta, îmbrăcăminte de protecție termică, ignifuge îmbrăcăminte pentru utilizare în sudare și de aliaj de procese pot fi realizate din țesături ignifuge de mai jos de înaltă performanță:

Foc properoty de protecție

Proprietate Testul Performanțele necesare MAZIC ®-ST02 Rezultat
Impactul picături de metal topit EN532 ≥Drops pentru a ridica temperatura de 40k Nr de drops≥5 trece
Spread Flame EN532 Nu în flăcări la începutul sau la oricare muchie laterală.
Nu holing.
Nu moloz în flăcări.
≤2seconds Afterflame.
Afterglow≤2seconds.
Nu în flăcări la începutul sau la oricare muchie laterală.
Nu holing.
Nu moloz în flăcări.
Nu afterflame.
Nu amurg.
trece
Convective de căldură EN367 Nivelul HTI HTI = 4.5 Nivelul B1
B1 3-6
B2 7-12
B3 13-20
B4 21-30
B5 > 30
Căldură radiantă EN366at 20KW / m² Nivelul T2 T2 = 13secpmds Nivelul C1
C1 8-30
C2 31-90
C3 90-150
C4 > 150

Proprietate Durable

Proprietate Testul Performanțele necesare MAZIC ®-ST02 Rezultat
Rezistența la rupere ISO 5081 ≥300N Warp N Completați N> 450N> 450N trece
Forța de rupere ISO 4674 ≥15N Warp N Completați N> 70N> 70N trece
Schimbarea dimensională ISO 6330/5077 Nu trebuie să depășească ± 3% în orice direcție (= contracție) Warp% Fill% <± 2% <± 2% trece
Stabilitatea culorii-spălat CNS 1494 L3027 A-2 - - 4 - 5
Color Rezistenta-Light CNS 3845 L3074 - - 4

Rezistență la temperaturi ridicate și flacără, foc și performanța de transfer de căldură sunt semnificativ mai relevante pentru viața unui muncitor industrial. Numai strict testate și țesături certificate pe plan internațional refractare pot proteja viața. În funcție de diferența de funcții, de transfer de căldură este separat de două tipuri, unul este de căldură Transfer-Flame, iar celălalt este de căldură Transfer-Radiation.

 • Când test de transfer de căldură, EN469: 2005 Statele timpul o creștere a temperaturii de 24 ° C în calorimetrului afectează materialele nu poate fi mai mică decât un anumit moment. Asta înseamnă că, atunci când un pompier în contact cu flacăra și căldură, temperatura de captuseala interioara a ignifuge îmbrăcăminte se ridică; între timp, temperatura a corpului său se ridică de 24 ° C la 36 ° C la 60 ° C, în astfel de condiții, omul va primi gradul 2 de arsuri. Timpul care determina un om pentru a obține două arsuri de gradul, o numim ca HTI24 și RHTI24.
 • O altă reglementare necesar timp pentru un pompier pentru a obține un prejudiciu de gradul 1 arde de două arsura de gradul, nu poate fi mai mică decât un anumit moment.
 • Apoi, împărțit rezultatul de nivel 1 și nivel 2 În conformitate cu standardul (HTI24-12) și (RHTI 24-12), există reglementări pentru a proteja pompierii pentru a evacua siguranță, nu va sacrifica viata lor.

MAZIC® Ignifug Fabric de căldură și de performanță Flame

Această introducere se bazează pe EN469: 2005 si combinat cu NFPA 1971: 2007 norma de îmbrăcăminte de ignifugare. Căldură și flacără de testare EN 469 ignifug îmbrăcăminte include testare propagarea flăcării, test de rezistență la căldură și de testare de transfer de căldură.

EN 469: 2005 Spread Ignifug Fabric Flame și Flame Cerința rezistent

Țesături de ignifugare rezistent, de înaltă rezistență la temperaturi ridicate a sprijini în mod semnificativ în a permite produselor să îndeplinească aceste sarcini. Îmbrăcăminte de ignifugare este facilitată utilizarea acestor fibre rezistente la flacără merge mult dincolo de capacitatea și cunoștințele de cei mai mulți oameni

La operațiunile de salvare de stingere a incendiilor, inevitabil, ignifuge îmbrăcăminte va explora în temperatură termică ridicată, chiar mai mult, va conduce de contact de aprindere foc, pentru aceasta necesită cu siguranță o materiale extraordinare pentru a proteja pompieri. EN 469: material rezistent normă 2,005 asamblare flacără trebuie să posede un caracter excelent de stabilitate rezistent și termică flacără. Cerințe principale sunt:

  6.1 Frame Spread
 • Nu în flăcări la marginea
 • Nu formarea de găuri
 • Nu Flaming sau resturi de topit
 • Valoarea medie a afterflame ≤ 2s
 • Media flaterglow ≤ 2s
  Rezistență 6,5 căldură
 • Materialele nu se vor topi, picurare sau aprinde
 • Fiecare contractie strat ≤ 5%

MAZIC® Ignifug Fabric Flame Spread de testare & Rezultat

EN 469: 2005 adopte metode de testare flacără verticală, aplicând arzător flacără față de îmbrăcăminte de ignifugare straturi de asamblare exterior și interior timp de 10 secunde, pentru a testa și verifica flacara răspândit de date.

  Statistica de mai jos este de a arăta rezultatele testelor de EN materiale rezistente 469 flacără de asamblare:
 • Nu în flăcări la marginea
 • Nu formarea de găuri
 • Nu Flaming sau resturi de topit
 • Nu afterflame
 • Nu amurg
Taiwan KK Corp. EN 469 Kanox lui: 2,005 fișa tehnică (6-1) spread 6.1 flacărăRO 469 KANOX ® este: 2005 fisa tehnica (6-1) spread 6.1 flacără

MAZIC® Ignifug Fabric rezistenta la caldura de testare & Rezultat

Conform EN469: 2005 , se folosește un cuptor pentru a simula mediul de aer care circulă fierbinte de scena foc. Materialul ignifug este plasată într-un cuptor timp de 5 minute, la temperatura specificată la 180 ° C, pentru a testa dacă materialul material ignifug în conformitate cu cerințele fiecărui.

  Imaginea de mai jos este un rezumat al statisticilor de testare pentru asamblare îmbrăcăminte KANOX ® ignifugare, în conformitate cu Regulamentul EN469.
 • Înveliș exterior nu se topesc, picurare, sau aprinde.
 • Țesătură exterioară contracție de 0,2%
 • Căptușeală interioară contracție de 0,5%
Taiwan KK Corp. EN 469 Kanox lui: 2,005 fișa tehnică (7-2) 6.5 Rezistența la temperaturi înalteRO 469 KANOX ® este: 2005 fisa tehnica (7-2) rezistență la 6,5 căldură

MAZIC® Ignifug Fabric Heat Transfer de testare & Rezultat

Într-o stare generala, datele pentru HTI24, depinde de grosimea de specimen. Specimenul gros face HTI 24 de date mai mare.

Band Limitele HTI Asamblare tipice Comentarii
1 3 până la 6 Un singur strat Cele mai multe țesături singur strat rezultate de 4 sau 5
2 7 până la 12 Strat dublu, un singur gros Acoperă o gamă largă de îmbrăcăminte multistrat normale
3 13 la 20 Strat triplu, dublu gros Îmbrăcăminte de stingere a incendiilor specialist are HTI despre 16
4 21 la 30 Foarte gros Îmbrăcăminte de protecție termică Specialist
5 Peste 31 Extrem de gros Aplicații foarte speciale

Îmbrăcăminte de ignifugare, care este utilizat pentru RO și NFPA în general combinate cu materiale rezistente la foc 3 sau 4 multistrat, iar datele HTI24 este în jur de 16.

Foc Fabric Rezistent - serie MAZIC®

Articolul No. Specificații Caracteristici Aplicații Culoare în stoc
FM02 210g / m².
Ripstop (sau stare de fapt).
Anti-static.
Bună rezistență la abraziune. Înveliș exterior de costum de pompier.
Costum de salvare, anti-revoltă combinezonul.
Haine de lucru industrial.
Bleumarin.
Orange.
Red.
Sage Green.
ST02 170g / m².
200g / m².
230 g / m².
Stare de fapt.
Bună rezistență la flacără. Haine de lucru industrial.
Uniformă Station.
Costum de stingere a incendiilor Wildland.
Bleumarin.
Albastru.
Yellow.
Orange.
FV06 260 g / m².
Stare de fapt.
Bună rezistență la flacără.
Confortabil.
Costum de salvare.
Uniformă Station.
Haine de lucru industrial.
Yellow.
Sage Green.
SV02 190 g / m².
Tricotate.
Buna flacără și rezistență la căldură.
Bună elasticitate.
FR undergarment.
FR Shirt.
Bleumarin.
Orange.
AC02 230 g / ².
Tricotate.
Buna flacără și rezistență la căldură.
Bună elasticitate.
Foc Hood.
FR Shirt, captuseala casca.
Bleumarin.
Negru.
FM02K 230 g / ².
Tricotate.
Anti-static.
Buna flacără și rezistență la căldură.
Bună elasticitate.
Foc Hood.
FR Shirt.
Casca căptușeală.
Bleumarin.
Gray.
Alb gri.
* KANOX ® și MAZIC ® Tesaturi rezistente la foc în conformitate cu EN531, EN470, EN ISO 11611, EN ISO 11612, ISO 15384, EN469, și / sau NFPA1971. Mai multe elemente de KANOX ® și MAZIC țesături ® sunt disponibile la cerere.
RFQ KANOX ® Ignifug Fabric
următor Urmatoarea » Ignifug, Termoizolare, de mare la rupere / Rezistenta la rupere, de utilizare / Mediu Friendly Fabric
anterior
Precedenta » KANOX ® - Ignifug, Flame Retardant, Termoizolare, chimică rezistent, anti-static Fabric

Secțiunile

Trimite un Ignifug Imbracaminte anchetă

Privind pentru mai multe informații? Aveți posibilitatea să completați formularul de anchetă pentru a ne spune nevoile dumneavoastra sau întrebări, vom răspunde cât de curând!

întreba acum

Expoziții

Taipei Foc și Târgul de Securitate 2014

Taipei Foc și Târgul de Securitate 2014
Locație: TWTC Nangang, Taiwan
Data: 19 martie ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Citeste mai mult]

Ready-eSupport

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Distribuiți

Cauta Produse similare

English | Italiano | Español | العربية | Việt | Ελληνικά | Deutsch | Indonesia | Português | Română | ไทย | Türkçe | Polska | 한국어 | Français | Русский | Bahasa Melayu | 日本語 | فارسی | हिन्दी | Nederlands | Close