τρέχουσα σελίδα Τρέχουσα σελίδα »KANOX® - επιβραδυντικό φωτιάς, επιβραδυντικά φλόγας, Θερμομόνωση, ανθεκτικά σε χημικά, Anti-Static Ύφασμα

KANOX® Ύφασμα - πυρίμαχα, θερμομόνωση, αντι-στατική φωτιά ανθεκτικό ύφασμα, το χρήστη και φιλική προς το περιβάλλον

Taiwan KK Corp. είναι πυρίμαχο ύφασμα ηγέτης στην παροχή προστατευτικά ενδύματα για πυροσβέστης, ειδικά ο στρατός, Πολεμική Αεροπορία, πιλότος και βιομηχανικούς εργάτες των διυλιστηρίων, φυσικού αερίου, τσιμέντο, μέταλλο, και συγκόλληση. Taiwan KK κατέχει ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής να παρέχουν ένα -stop υπηρεσία με πλήρη ενσωμάτωση από τη φύση τους ανθεκτικά υφάσματα φωτιά σε εργαλεία πυροσβέστης προσέλευση υψηλής απόδοσης και προστατευτική ενδυμασία. Το ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς που έχουν αναπτυχθεί, KANOX® και MAZIC ®, και οι δύο ελέγχονται και πιστοποιούνται, που πωλείται τώρα internationly με ισχυρή φήμη.

Μετά από flamed, KANOX® φωτιά ανθεκτικό ύφασμα έχει περιορισμένες ζημιές σε σύγκριση με άλλα υφάσματα ανθεκτικά στη φωτιά που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Φλόγα, αντίσταση στη θερμότητα, θερμική αντοχή, αντοχή σε εφελκυσμό, και αντίσταση υδρατμών είναι συχνά οι καθοριστικοί παράγοντες για την επιλογή υφασμάτων πυράντοχα, και KANOX® φωτιά ανθεκτικό ύφασμα έχει όλους τους χαρακτήρες.

Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Εξεταστική

Ιδιότητες KANOX®

 
Ακίνητα Μέθοδος δοκιμής EN 469: 2005 απαιτήσεις απόδοσης Αποτελέσματα KANOX-HM02RP λαμβάνεται
Εξάπλωση φλόγας EN ISO 15025: 2002 Διαδικασία A EN533 Δείκτης 3.
Δεν φλεγόμενα στην άκρη.
Δεν δημιουργείται τρύπα.
Δεν φλεγόμενα συντρίμμια ή λιωμένο.
Η μέση afterflame ≤ 2s.
AFTERGLOW να μην εξαπλωθεί.
EN533 Δείκτης 3.
Δεν φλεγόμενα στην άκρη.
Δεν δημιουργείται τρύπα.
Δεν φλεγόμενα συντρίμμια ή λιωμένο.
Η μέση afterflame ≤ 2s.
AFTERGLOW να μην εξαπλωθεί.
Θερμική Αντίσταση ISO 17493: 2000 * στους 180 ° C Υλικά δεν θα ανάψει ή να λιώσει.
Συρρίκνωση ≤ 5%.
Υλικά δεν ανάψει ή να λιώσει.
Συρρίκνωση <1%.
Αντοχή σε εφελκυσμό EN ISO 13934 - 1: 1999 ≥ 450N ≥3000N
Αντοχή σε σχίσιμο EN ISO 13937 με 2: 2000 ≥ 25N ≥ 150N
Μεταβολή διαστάσεων ISO 5077: 1984 Μέγιστη ± 3% (- = συρρίκνωση) ≤ 2%

Θερμική Παραστάσεις προστασία (TPP) είναι σύνθετα μέτρα από τέσσερα στρώματα της εξάρτηση. Η υψηλότερη τιμή TPP βλέπετε, η υψηλότερη θερμική απόδοση προστασία είναι. NFPA 1971 κανόνας απαιτεί μια τιμή TPP όχι λιγότερο από 35 KANOX® πυράντοχα υφάσματα ρυθμό αξία TPP 45-47, πολύ υψηλότερη από ό, τι NFPA 1971 την απαίτηση και πιο πυράντοχα υφάσματα στην αγορά.

KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα είναι ένα βραδύκαυστο ύφασμα με 50-60 δήλωση προθέσεων, και το μικρό του βάρος και εξαιρετική θερμική σταθερότητα έχει καταστήσει ισχύει για την κατασκευή μοναδική εξάρτηση.

περιορισμένο δείκτη οξυγόνου, LOIΔείκτης Περιορισμένη οξυγόνου (LOI)

Επιβραδυντικά φλόγας γενικά μετράται από το υψηλότερο Περιορισμένη δείκτη οξυγόνου, η ποσότητα του οξυγόνου που απαιτείται για την υποστήριξη της καύσης. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή LOI, τόσο πιο ανθεκτικά φλόγα το υλικό επιβραδυντικό φωτιάς. KANOX® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα έχει ένα LOI άνω των 50, που είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι άλλες.

Όπως μπορείτε να δείτε, KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα είναι ελεγμένα ώστε να έχουν υψηλότερη LOI (50-60) από NOMEX και PBI. Και έτσι η θερμοκρασία υποβάθμιση των υφασμάτων επιβραδυντικό φωτιάς, KANOX® ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς θερμοκρασίας 's φάνηκε να είναι υψηλότερη από ό, τι PBI και NOMEX.

Περιορισμός δείκτη οξυγόνου (LOI) της Φωτιάς Ανθεκτική FibersΠεριορισμός δείκτη οξυγόνου (LOI) της Φωτιάς Ανθεκτική Fibers
Θερμοκρασία ΥποβάθμισηΘερμοκρασία Υποβάθμιση

Το σημείο αποικοδόμησης είναι το σημείο όπου το ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς χάνει την δομική του ακεραιότητα και σπάει ανοιχτό. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία, τόσο το καλύτερο. KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα έχει την υψηλότερη θερμοκρασία υποβάθμιση, η οποία σημαίνει την παραδοσιακή προστασία της είναι επίσης να υπεραποδίδουν.

Υποβαθμίζει θερμότητα ανθεκτικό στη φωτιά ίνες σε διαφορετικούς ρυθμούς ανάλογα με τον τύπο των ινών, τις ατμοσφαιρικές συνθήκες και το χρόνο έκθεσης. Θερμοκρασία αντοχής ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς απόδοση 's μπορεί να καθορίζεται από τη θερμική απόδοση προστασία του. Ένα ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς πρέπει να έχει την ικανότητα να επιβραδύνει το ρυθμό καύσης από άλλους, ιδιαίτερα όταν εκτίθεται σε θερμότητα και φλόγα, όπως πυροσβέστες. Όταν οι πυροσβέστες, οι ίδιοι εκτεθειμένοι σε υψηλή θερμοκρασία, η υψηλότερη θερμοκρασία υποβάθμιση των ενδυμάτων επιβραδυντικό φωτιάς σημαίνει την πιο αργή καυτηρίαση. KANOX® φωτιά επιβραδυντικό ύφασμα προσφέρει τη θερμοκρασία υποβάθμιση έως 1200 βαθμό Κελσίου, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι PBI και NOMEX.

Υποβάθμιση Θερμοκρασία επιβραδυντικό φωτιάς ΥφάσματαΥποβάθμιση Θερμοκρασία επιβραδυντικό φωτιάς Υφάσματα

KANOX® υφάσματα επιβραδυντικό φωτιάς παρέχουν καλύτερη σταθερότητα στη θερμότητα και την ενίσχυση της μόνωσης στα ελαφρά βάρη, όπως τα συμβατικά υλικά επιβραδυντικά φωτιάς. Το ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς προσφέρει μια αποκλειστική θερμότητας κλείδωμα επίτευγμα, μικρό βάρος, TPP και συνολικής απώλειας θερμότητας με υψηλό επίπεδο προθέσεων για να αποτρέψει τους ανθρώπους από τραυματισμό φωτιά.

Ultimate θερμική προστασία

KANOX μη υφασμένο ύφασμα απόλυτη θερμική προστασία
Tg Tm Tp LOI
KANOX® - - 640 55
Meta-αραμιδίου 275 560 410 28.5 ~ 30
Para-αραμιδίου 340 - 590 29 ~ 31
PBI 400 - 500 40 ~ 42
Βαμβάκι - - 350 17 ~ 20
Μαλλί - - 245 22 ~ 25
Nylon 6.6 50 265 403 20 ~ 21.5

KANOX®-NW3 υλικό θερμομόνωσης είναι 100% Προ-Οξειδωμένο PAN μη υφασμένα υφάσματα με πάχους 3mm και 450g / m2 βάρος. Είναι ελαφρύ, μη-fiberglass (ερεθιστικό για το δέρμα), μη-αμίαντο (καρκινογόνος), καμία χημική θεραπείας προσθήκη. Είναι δοκιμασμένο σε θερμοκρασία δωματίου κατά 34 μοίρες με την άμεση επαφή με φλόγα (ave. 1020 ° C) του υλικού του δείγματος.

Μια αρχική θερμοκρασία των 34 ° C και τέλος temp από 91 ° C, μετρήθηκαν μετά από 3 λεπτά, η άμεση επαφή της φλόγας, δεν καίγονται-μέσω ή τήκεται με το υλικό. KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα αποδείξει την καλή αντίσταση στη φλόγα του.

υπέρυθρες ακτίνες ανάκλασης και απορρόφησης υγρασίαςΥπέρυθρες ακτίνες ανάκλασης και της υγρασίας απορρόφησης
KANOX πρότυπα και δοκιμές

Πιστοποίηση KANOX® Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς

KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα έχει περάσει τις δοκιμές και πιστοποιήσεις που λαμβάνονται για να αποδείξει μεγάλες επιδόσεις του. (Δεν τήξη δεν έγκαυμα-through, χωρίς συρρίκνωση μετά από 1 λεπτό). Είναι EN 470-1, EN 531, EN 11611, EN11612, EN15384, EN1149, EN 469, UL που απαριθμούνται περνώντας NFPA-1971 πρότυπα.

 • επιβραδυντικό φωτιάς ρούχα, γάντια πυρόσβεσης, μπότες καταπολέμηση της πυρκαγιάς
 • φωτιά προστατευτική ενδυμασία επιβραδυντικό φωτιάς για τη βιομηχανία, το στρατό, την αστυνομία
 • φωτιά ενδυμάτων επιβραδυντικό, δασικών πυρκαγιών ένδυσης επιβραδυντικό
 • φωτιά προστατευτική ενδυμασία επιβραδυντικό φωτιάς για τη βιομηχανία, το στρατό, την αστυνομία
  KANOX® Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς - Τύποι Εφαρμογών
 • Πυρόσβεση Hood
 • Πυρόσβεση Κράνος
 • Μπότες Πυρόσβεσης
 • Γάντια Πυρόσβεσης
 • Φωτιά Ένδυση επιβραδυντικά
 • Forest Fire Fighting Ένδυση
 • Πυράντοχες Ένδυση σε διάφορους τομείς
 • Κουβέρτα Πυροσβεστική / συγκόλλησης Κουβέρτα
 • Φωτιά Blocker για αεροπλάνο εσωτερική διακόσμηση

KANOX® Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Θερμότητας Test & Αποτελέσματα

Ο πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση: Δείκτης Θερμότητας (HTI24) είναι άνω των 19 δευτερολέπτων, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο από το επίπεδο EN469 2 απαιτήσεις - 13 δευτερόλεπτα.

Ο πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς ΈνδυσηΟ πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση

Ο πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση: Δείκτης Θερμότητας (RHTI24) είναι πάνω από 21 δευτερόλεπτα, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο από το επίπεδο EN469 2 απαιτήσεις - 18 δευτερόλεπτα.

Ο πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOXΟ πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOX®

NFPA 1971: 2007 επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα Θερμική Απόδοση Προστασίας

NFPA 1971 ορίζει TPP ως "θερμότητα που απορροφάται από κάθε μονάδα επιφάνειας, όταν οι ανθρώπινοι ιστοί φτάσει 2ου βαθμού έγκαυμα". Ο υψηλότερος δείκτης TPP αντιπροσωπεύει ότι περισσότερη θερμότητα απορροφάται, και καθιστά την ιδιοκτησία μόνωσης καλύτερα. TPP δοκιμή του NFPA 1971 χρησιμοποιεί 2 καυστήρες και 6 σωλήνες θερμικής ακτινοβολίας να προσομοιώσουν τις πραγματικές φλόγα και το περιβάλλον ακτινοβολίας στην θέση της πυρκαγιάς.

  NFPA 1971 απαιτεί TPP ≥35.5 cal / cm ²
 • TPP τον υπολογισμό των δεικτών: TPP = F × T
 • F: θερμική ακτινοβολία ανά τετραγωνικό εκατοστό (cal / cm²s)
 • T: χρόνος ότι οι ανθρώπινοι ιστοί φθάσουν 2η βλάβη βαθμού έγκαυμα (ων)
  TPP του KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση:
 • 44,8 cal / cm ² (πριν από το λούσιμο)
 • 51,0 cal / cm ² (μετά πλύνετε 5 φορές)

KANOX® επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση κατέχουν εξαιρετική θερμική απόδοση Προστασία
 

Πυρκαγιά ανθεκτικό ύφασμα - σειρά KANOX®

Άρθρο Όχι Προδιαγραφές Χαρακτηριστικά Εφαρμογές Χρώμα σε απόθεμα
AD02RP 240 ± 5 g / m².
Ripstop.
Anti-στατική.
Υψηλή αντοχή.
Εξαιρετική θερμική αντοχή.
Καλή αντοχή στην τριβή.
Εξωτερικό κέλυφος του κοστούμι πυροσβέστη.
Κοστούμι διάσωσης.
Navy Blue.
Royal μπλε.
Orange.
Κίτρινο.
Κόκκινο.
AD02LCP 260 ± 5 g / m².
Ζακάρ ύφανση.
Υψηλή αντοχή.
Εξαιρετική θερμική αντοχή.
Καλή αντοχή στην τριβή.
Καινοτόμες χρώμα και σχέδιο.
Εξωτερικό κέλυφος του κοστούμι πυροσβέστη.
Ενίσχυση.
Palm τριβή του γάντια.
Ναυτικό μπλε με λευκά στίγματα.
Πορτοκαλί με λευκά στίγματα.
HM02RP 240 ± 5 g / m².
Ripstop (ή διαγώνια).
Υψηλή δάκρυ / αντοχή σε εφελκυσμό Εξωτερικό κέλυφος του κοστούμι πυροσβέστη.
Κοστούμι διάσωσης.
Anti-ταραχές ολόσωμη
Navy Blue.
Royal Blue.
Κίτρινο.
Orange.
Κόκκινο.
KANOX-G 280 ± 5 g / m².
Twill.
Pan-οξειδώνονται και υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες αντοχής.
Εξαιρετική φλόγα & αντοχή στη θερμότητα.
Αντοχή σε πιτσίλισμα μετάλλου.
Κοστούμι συγκόλλησης. Σκούρο Πράσινο
TM02 210 ± 5 g / m².
Ripstop.
Anti-στατική.
Καλή φλόγα και αντοχή στη θερμότητα. Anti-ταραχές ολόσωμη.
Βιομηχανική ρούχα
Μαύρο
GORNOX 120 ± 10 g / m².
Μη-υφαντό.
Καλή αντοχή στη θερμότητα Θερμική στρώμα κοστούμι πυροσβέστη Κίτρινο
* KANOX® και MAZIC ® πυράντοχα υφάσματα συμμορφώνονται με EN531, EN470, EN ISO 11611, EN ISO 11612, ISO 15384, EN469, και / ή NFPA1971. Περισσότερα στοιχεία KANOX® και MAZIC υφάσματα ® είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.
RFQ KANOX® Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς
επόμενο Επόμενη » MAZIC®-- επιβραδυντικό φωτιάς, επιβραδυντικά φλόγας, ενδύματα εργασίας ύφασμα, που περιλαμβάνει ίνες αραμιδίου, βισκόζη, Protex σειρά Κάνετε Προστασία υψηλής απόδοσης
προηγούμενο
Προηγούμενη » Ταϊβάν High-Tech Ένδυση επιβραδυντικό φωτιάς Προμήθεια - Taiwan KK Corp.

Ενότητες

Κατηγορία προϊόντος

Σειρά KANOX®
Σειρά MAZIC®

Στείλτε το σε έναν επιβραδυντικό φωτιάς Εξεταστική Ένδυση

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα κρατήσεων για να μας πείτε τις ανάγκες ή τις ερωτήσεις σας, θα σας απαντήσουμε σύντομα!

ρωτήσετε τώρα

Εκθέσεις

Ταϊπέι Φωτιά και Ασφάλειας Fair 2014

Ταϊπέι Φωτιά και Ασφάλειας Fair 2014
Τοποθεσία: TWTC Nangang, Ταϊβάν
Ημερομηνία: 19, Μάρ ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Διαβάστε περισσότερα]

Ready-eSupport

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Share

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα

English | Русский | Français | Română | Italiano | Polska | العربية | فارسی | Türkçe | Nederlands | 日本語 | Bahasa Melayu | हिन्दी | Việt | Ελληνικά | Indonesia | 한국어 | Deutsch | Español | Português | ไทย | Close