huidige pagina Huidige pagina »KANOX® - brandvertragend, vlamvertragend, warmte-isolatie, chemisch bestendig, anti-statische Fabric

KANOX® Stof - brandwerend, warmte-isolatie, anti-statische Brandwerende Fabric, gebruiksvriendelijk en milieuvriendelijk

Taiwan KK Corp. is een brandwerende stof leider in het leveren van beschermende kleding voor brandweerman, speciale leger, luchtmacht, piloot, en industriële arbeiders van de raffinaderij, gas, cement, metaal en lassen. Taiwan KK is eigenaar van een grote fabriek aan een te verstrekken -stop service met volledige integratie van inherent brandwerend textiel om hoge prestaties brandweerman uitrusting dragen en beschermende kleding. De brandvertragende stof die ze hebben ontwikkeld, KANOX® en MAZIC ®, zijn beide getest en gecertificeerd, die nu internationly wordt verkocht met een stevige reputatie.

Na gevlamd, heeft KANOX® brandwerend materiaal beperkt schade vergelijken met andere brandwerende stoffen die op de markt zijn. Flame, hittebestendigheid, thermische weerstand, treksterkte en waterdampbestendigheid vaak de bepalende factoren bij het kiezen vuurbestendige weefsels en KANOX® brandwerend materiaal van alle tekens.

Stuur brandvertragende stof Inquiry

Eigenschappen van KANOX®

 
Eigenschappen Testmethode EN 469: 2005 prestatie-eisen KANOX-HM02RP resultaten verkregen
Flame Spread EN ISO 15025: 2002 Procedure A EN533 index 3.
Geen brandende naar de rand.
Geen gat formatie.
Geen brandende of gesmolten puin.
Bedoel afterflame ≤ 2s.
Nagloeiing niet te verspreiden.
EN533 index 3.
Geen brandende naar de rand.
Geen gat formatie.
Geen brandende of gesmolten puin.
Bedoel afterflame ≤ 2s.
Nagloeiing niet te verspreiden.
Warmte Weerstand ISO 17493: 2000 * bij 180 ° C Materialen mogen niet ontbranden of smelten.
Krimp ≤ 5%.
Materialen niet ontbranden of smelten.
Krimp <1%.
Treksterkte EN ISO 13934-1: 1999 ≥ 450N ≥3000N
Scheursterkte EN ISO 13937-2: 2000 ≥ 25N ≥ 150N
Dimensional Change ISO 5077: 1984 Max ± 3% (- = krimp) ≤ 2%

Thermal Protection uitvoeringen (TPP) is samengesteld maatregelen uit vier lagen van uitrukkleding. Hoe hoger TPP waarde die u ziet, de hogere thermische beveiliging prestaties is. NFPA 1971 norm vereist een TPP waarde van niet minder dan 35 KANOX® brandwerende stoffen tarief TPP waarde 45-47, veel hoger dan de NFPA 1971 vereiste en de meeste brandwerende stoffen in de markt.

KANOX® brandvertragende stof is een vlamvertragende stof met 50 tot 60 LOI, en zijn lichte gewicht en de uitstekende thermische stabiliteit is het van toepassing voor het maken van unieke uitrukkleding gemaakt.

beperkte zuurstof index, LOILimited Oxygen Index (LOI)

Vlamvertragend wordt doorgaans gemeten door de hoogste Limited Oxygen Index, de hoeveelheid zuurstof die nodig is om ontbranding. Hoe hoger de LOI waarde, hoe meer brandwerend het brandvertragend materiaal. KANOX® brandvertragende stof heeft een LOI van meer dan 50 dat is veel hoger dan andere.

Zoals u kunt zien, KANOX® brandvertragende stof wordt getest om hogere LOI (50-60) dan Nomex en PBI hebben. En zo de afbraak temperatuur van brandvertragende stoffen, KANOX® brandvertragende stof temperatuur 's bleken hoger te zijn dan PBI zijn en Nomex.

Het beperken van Oxygen Index (LOI) of Fire Resistent FibersHet beperken van Oxygen Index (LOI) of Fire Resistent Fibers
Degradatie TemperatuurDegradatie Temperatuur

De afbraak is het punt waar de brandvertragende stof verliest zijn structurele integriteit en openbreekt. Hoe hoger de score, hoe beter het is. KANOX® brandvertragende stof heeft de hoogste degradatie temperatuur, wat betekent dat de traditionele bescherming is ook beter dan.

Hitte degradeert brandwerende vezels tegen verschillende tarieven, afhankelijk van het type vezel, atmosferische omstandigheden en het tijdstip van de blootstelling. Temperatuurbestendig brandvertragende stof performance 's kunnen worden bepaald door de thermische prestaties. Een brandvertragende stof moet in staat zijn vertragen de verbrandingssnelheid dan andere, vooral bij blootstelling aan hitte en vlammen zoals brandweermannen. Wanneer de brandbestrijders blootgesteld zich in de hoge temperatuur, de hogere afbraak temperatuur brandvertragende kleding: de langzamere cauterisatie. KANOX® brandvertragende stof biedt degradatie temperatuur tot 1200 graden Fahrenheit, wat veel hoger is dan PBI en NOMEX.

Degradatie temperatuur van brandvertragende stoffenDegradatie temperatuur van brandvertragende stoffen

KANOX® brandvertragende stoffen leveren een betere thermische stabiliteit en verbeteren de isolatie bij lichte gewichten als het meest conventionele brandvertragende materialen. De brandvertragende stof biedt een exclusieve warmte blokkeren prestatie, weinig gewicht, TPP en totale warmteverlies met hoge LOI niveau om mensen uit de brand letsel te voorkomen.

Ultieme thermische bescherming

KANOX vlies ultieme thermische beveiliging
Tg Tm Tp LOI
KANOX® - - 640 55
Meta-aramide 275 560 410 28.5 ~ 30
Para-aramide 340 - 590 29 ~ 31
PBI 400 - 500 40 ~ 42
Katoen - - 350 17 ~ 20
Wol - - 245 22 ~ 25
Nylon 6.6 50 265 403 20 ~ 21.5

KANOX®-NW3 isolatiemateriaal 100% Pre-Geoxideerde PAN non-woven stof met 3 mm dikte en 450g / m2 gew. Is lichtgewicht, niet-glasvezel (irriterend), niet-asbest (carcinogeen), geen chemische behandeling voegen. Het wordt getest bij kamertemperatuur op 34 graden met direct contact vlam (ave. 1.020 ° C) van het monstermateriaal.

Een eerste temp van 34 ° C en een temperatuur van 91 ° C werden gemeten na 3 min, direct contact vlam, geen burn-through of smelten van het materiaal. KANOX® brandvertragende stof bewijst haar goede weerstand vlam.

infrarode stralen reflectie en absorptie van vochtInfrared Rays reflectie en vochtopname
KANOX normen en tests

Certificering van KANOX® brandvertragende stof

KANOX® brandvertragende stof heeft tests en verkregen certificeringen doorgegeven aan zijn grote prestaties te bewijzen. (Geen smelten geen burn-through, geen krimp na 1 minuut). Het is EN 470-1, EN 531, EN 11611, EN11612, EN15384, EN1149, EN 469, UL-passerende NFPA-1971 normen.

 • brandvertragende kleding, brandbestrijding handschoenen, brandbestrijding laarzen
 • tegen brand beschermende brandvertragende kleding voor industrie, leger, politie
 • brandvertragende kleding, bos brandvertragende kleding
 • tegen brand beschermende brandvertragende kleding voor industrie, leger, politie
  KANOX® brandvertragende stof - Soorten Toepassingen
 • Fire Fighting Hood
 • Fire Fighting Helmet
 • Fire Fighting Boots
 • Fire Fighting Gloves
 • Brandvertragende kleding
 • Forest Fire Fighting Kleding
 • Brandwerende kleding op verschillende gebieden
 • Emergency Fire Blanket / lasdeken
 • Fire Blocker voor vliegtuig interieurdecoratie

KANOX® brandvertragende stof Heat Transfer Test & Result

De tafel is EN469-test resultaten van vier verschillende modellen van KANOX® brandvertragende kleding: Heat Transfer Index (HTI24) is alles boven de 19 seconden, dat is veel hoger dan EN469 niveau 2 eisen - 13 seconden.

De tafel is EN469-test resultaten van vier verschillende modellen van KANOX® brandvertragende kledingDe tafel is EN469-test resultaten van vier verschillende modellen van KANOX® brandvertragende kleding

De tafel is EN469-test resultaten van vier verschillende modellen van KANOX® brandvertragende kleding: Heat Transfer Index (RHTI24) is alles boven de 21 seconden, dat is veel hoger dan EN469 niveau 2 eisen - 18 seconden.

De tafel is EN469-test resultaten van vier verschillende modellen van KANOXDe tafel is EN469-test resultaten van vier verschillende modellen van KANOX®

NFPA 1971: 2007 brandvertragende stof Thermal Protection Prestatie

NFPA 1971 definieert TPP als "warmte geabsorbeerd door elke oppervlakte-eenheid als menselijke weefsels bereiken 2e graads brandwonden". De hogere TPP index vertegenwoordigt dat meer warmte wordt geabsorbeerd, en maakt de woning isolatie beter. TPP test van de NFPA 1971 maakt gebruik van 2 branders en 6 warmtestraling buizen te simuleren werkelijke vlam en straling milieu in de brand plaats.

  NFPA 1971 vereist TPP ≥35.5 cal / cm ²
 • TPP index berekening: TPP = F × T
 • F: warmtestraling per vierkante centimeter (cal / cm²s)
 • T: de tijd dat menselijke weefsels te bereiken 2e graads brandwonden (s)
  TPP van KANOX® brandvertragende kleding:
 • 44,8 cal / cm ² (voor wassen)
 • 51,0 cal / cm ² (na 5 keer wassen)

KANOX® brandvertragende kleding bezitten uitstekende thermische beveiliging prestaties
 

Brandveilige Fabric - KANOX® serie

Artikel nr Specificatie Functies Toepassingen Kleuren op voorraad
AD02RP 240 ± 5 g / m².
Ripstop.
Anti-statisch.
Hoge sterkte.
Uitstekende hittebestendigheid.
Goede slijtvastheid.
Buitenste schil van brandweerman pak.
Rescue pak.
Navy Blue.
Royal blue.
Oranje.
Geel.
Red.
AD02LCP 260 ± 5 g / m².
Jacquard geweven.
Hoge sterkte.
Uitstekende hittebestendigheid.
Goede slijtvastheid.
Innovatieve kleur en patroon.
Buitenste schil van brandweerman pak.
Versterking.
Palm slijtage van handschoenen.
Navy Blauw met witte stippen.
Oranje met witte stippen.
HM02RP 240 ± 5 g / m².
Ripstop (of Twill).
Hoge scheur / treksterkte Buitenste schil van brandweerman pak.
Rescue pak.
Anti-oproerpolitie overall
Navy Blue.
Royal Blue.
Geel.
Oranje.
Red.
KANOX-G 280 ± 5 g / m².
Twill.
Pan-oxideren en hoge sterkte vezels.
Uitstekende vlam en hittebestendigheid.
Weerstand tegen metal splash.
Lassen pak. Dark Green
TM02 210 ± 5 g / m².
Ripstop.
Anti-statisch.
Goede vlam en hittebestendigheid. Anti-oproerpolitie overall.
Industriële werkkleding
Black
GORNOX 120 ± 10 g / m².
Non-woven.
Goede hittebestendigheid Thermische laag van brandweerman pak Geel
* KANOX® en MAZIC ® brandwerende stoffen voldoen aan de EN531, EN470, EN ISO 11611, EN ISO 11612, ISO 15384, EN469 en / of NFPA1971. Meer artikelen van KANOX® en MAZIC ® stoffen zijn beschikbaar op aanvraag.
RFQ KANOX® brandvertragende stof
volgende Volgende » MAZIC®-- brandvertragende, Brandvertragend, Werk Draag stof, Bestaande uit Aramid Fibers, Viscose, Protex-serie Zorg High Performance Protection
vorige
Vorige » Taiwan High-Tech brandvertragende kleding Supply - Taiwan KK Corp.

Secties

Stuur een brandvertragende kleding Inquiry

Op zoek naar meer informatie? U vult het aanvraagformulier om ons te vertellen uw wensen of vragen, zullen we snel reageren!

Informeer nu

Tentoonstellingen

Taipei Fire and Safety Fair 2014

Taipei Fire and Safety Fair 2014
Locatie: TWTC Nangang, Taiwan
Datum: 19 maart ~ 21, 2014
Booth: 1512
[Lees meer]

Ready-eSupport

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", zal onze specialisten met u binnenkort in de lucht.

Delen

Zoek naar gerelateerde producten

English | Русский | Français | Română | Italiano | Polska | العربية | فارسی | Türkçe | Nederlands | 日本語 | Bahasa Melayu | हिन्दी | Việt | Ελληνικά | Indonesia | 한국어 | Deutsch | Español | Português | ไทย | Close