τρέχουσα σελίδα Τρέχουσα σελίδα »Ταϊβάν High-Tech Ένδυση επιβραδυντικό φωτιάς Προμήθεια - Taiwan KK Corp.

Τι πρέπει να ξέρετε για την fabrics-- KANOX ® και MAZIC ®

  • επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα
  • φωτιά ρούχα επιβραδυντικό, πυροσβέστης κοστούμι

Στην Ταϊβάν, Taipei City Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ανατεθεί Taiwan KK Corp. σαν φωτιά πάροχος ένδυσης επιβραδυντικό τους μετά τη νίκη της σύμβασης από τον ανταγωνισμό με πολλούς άλλους εξειδικευμένους προμηθευτές   της ατομικής προστασίας εξοπλισμού. Τους υφάσματα επιβραδυντικό φωτιάς, KANOX ® και MAZIC ® , έχουν προσφέρει το πιο προστατευτικό πυρίμαχο ρουχισμό με βάση την πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας.

Taiwan KK Corp. είναι ένα πυρίμαχο ηγέτης ύφασμα στην παροχή προστατευτικά ενδύματα για πυροσβέστης, ειδικά ο στρατός, Πολεμική Αεροπορία, πιλότος και βιομηχανικούς εργάτες των διυλιστηρίων, αέριο, τσιμέντο, μέταλλο, και συγκόλληση. Taiwan KK κατέχει ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής για την παροχή υπηρεσιών μιας στάσης με το συνολικό ολοκλήρωσης από ανθεκτικό εγγενώς φωτιά υφάσματα για υψηλές επιδόσεις εργαλεία πυροσβέστη προσέλευση και προστατευτική ενδυμασία.

Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Το μήνυμά σας

Διαρθρωτικά πυροσβέστες αντιμετωπίζουν την πυρκαγιά φλας και υψηλή θερμοκρασία περισσότερο κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων διάσωσης τους. Πώς να παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία επιβραδυντικό φωτιάς από τη θερμότητα και φλόγες έχουν γίνει οι κύριοι στόχοι δοκιμές για την κατάλληλη ενδυμασία επιβραδυντικό φωτιάς. Κύρια πυρήνα διάσωσης της ανθρωπότητας. Εάν δεν υπάρχει ασφάλεια για την ανθρώπινη ζωή, το έργο διάσωσης είναι ισοδύναμη με το μηδέν και άνευ αξίας. Κατά συνέπεια, ο κύριος σχεδιασμός της φωτιάς ρούχα ανθεκτικά είναι να παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία για τους πυροσβέστες.

Taiwan KK Corp. έχει χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη υψηλής απόδοσης επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα τους επέτρεψε να δημιουργήσουν εξαιρετική Πυρκαγιά ανθεκτικό ύφασμα που ονομάζεται KANOX ® και MAZIC ®. Είναι πιστοποιημένα με CE ή / και NFPA και ειδική για την κατασκευή φωτιά ρούχα επιβραδυντικό για την πυρόσβεση, ειδικά ο στρατός, Πολεμική Αεροπορία, πιλότος και βιομηχανικούς εργάτες των διυλιστηρίων, αέριο, τσιμέντο, μέταλλο, και συγκόλληση.

KANOX ® και MAZIC ® φωτιά υλικά επιβραδυντικά είναι βαμμένα, και προαιρετική για απωθητικό νερού / ελαίου. Έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα που ενισχύουν την ποιότητα των ειδών ένδυσης επιβραδυντικό φλόγας που κάνουν. KANOX ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα είναι υβριδικό αναμεμειγμένο με ίνες αραμιδίου, προ-οξειδωμένα PAN αναμειγνύονται, και / ή ίνες υψηλής αντοχής. Σημαίνει   KANOX ® δεν είναι μόνο επιβραδυντικό φωτιάς, θερμική μόνωση, αντι-στατική, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον.

Ως αποτέλεσμα αυτών των χαρακτηριστικών, KANOX ® φωτιά ύφασμα επιβραδυντικό είναι ιδανικό για κατασκευάζοντας ρούχα επιβραδυντικό φωτιάς. Από την άλλη πλευρά, MAZIC ® φωτιά ανθεκτικό ύφασμα είναι κατασκευασμένο από αραμιδίου, Viscos, Protex σειρά, και / ή ίνες υψηλής αντοχής. Είναι μαλακό με υψηλή αντοχή, και παρέχει αγοραστές διάφορες επιλογές χρωμάτων. Όλα MAZIC ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα είναι βαμμένα υφάσματα και λάδι, ανθεκτικό στο νερό. MAZIC ® φωτιά ανθεκτικό ύφασμα έχει περάσει ΕΝ δοκιμές σε κανένα να φλεγόμενα σε άκρη, δεν σχηματισμό οπών, δεν φλεγόμενα συντρίμμια, όχι μετά από φλόγα και χωρίς λυκόφως, και KANOX ® έχει λάβει πιστοποίηση NFPA να αποδείξει υψηλής απόδοσης προστασίας και επιβραδυντικά φλόγας ένδυμα της. Λόγω της ΚΑΕ, ODM τεχνογνωσία, Taiwan KK Corporation είναι σε θέση να προσαρμόσετε πυράντοχα είδη ένδυσης για την επίτευξη των στόχων της παγκόσμιας αγοραστές. Ρούχα τους επιβραδυντικό φωτιάς έχει πωληθεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Ιταλίας, τη Χιλή, το Πακιστάν, το Πόρτλαντ, τη Νότια Αφρική, την Πορτογαλία, το Πόρτλαντ, το Βιετνάμ, Φιλιππίνες, Ινδία, κλπ

RFQ φωτιά ρούχα επιβραδυντικό

Πυρόσβεση κοστούμι Φλόγα περικύκλωση έκθεση δοκιμών από SATRA

Το ένδυμα που περιγράφεται ως «αναπόσπαστο πυρόσβεσης κωδικό μέγεθος κοστούμι L προϊόντων TK09AD01" που υποβλήθηκαν για αξιολόγηση σύμφωνα με το πρότυπο EN 469: 2005 παράρτημα Ε επιτύχει τα προβλεπόμενα αποτελέσματα έγκαυμα δίνονται στους παρακάτω πίνακες. Υπάρχουν επιτεύχθηκαν με 8 δευτερόλεπτα χρόνους έκθεσης σε ονομαστική μέση ροή θερμότητας 84 kW / m² και ένα χρόνο καταγραφής δεδομένων των 120 δευτερολέπτων.

Έκθεση Φλόγα περικύκλωση Test PDF αρχείο λήψης

Το Προεδρείο της Πυροπροστασία των Φιλιππίνων είχαν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις για τα κοστούμια τα πυρά τους. Αρχικά αυτά ήταν για μικρές ποσότητες μόνο έτσι πριν από τους προμηθευτές μας δεν θα κάνει έθιμο ταιριάζει φωτιά για τέτοιου είδους περιορισμένες ποσότητες. Έτσι το 2005, βρήκαμε Taiwan KK Corporation και είπαν ότι θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμη και για μικρές ποσότητες.

Το γραφείο της πυροπροστασίας ήταν ευχαριστημένοι με τα νέα προσαρμοσμένη Kanox κοστούμια φωτιά που έχουν παράδοση σε αυτούς από το 2006 και πυροσβέστες τους, όπως το ελαφρύτερο βάρος των Kanox αγωγές κατά τα βαρύτερα ταιριάζει NFPA που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν. Εν τω μεταξύ, η ποσότητα των κοστουμιών αγόρασε από το γραφείο της πυροπροστασίας έχει αυξηθεί τόσο το 2010, έχουν αγοράσει πάνω από 3.000 σύνολα Kanox Fire Fighters Στολές

Marcial Π Lichauco Jr.
Πρόεδρος / 911 Συναγερμός Inc.

Taiwan KK Corp. προμήθειες φωτιά ρούχα επιβραδυντικό στην Ινδία αγοράς φωτιά. Από το 2002, έχει ήδη 10 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε τη συνεργασία με το σύστημα 5S Pvt.Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής των ειδών ένδυσης επιβραδυντικό φωτιάς στην Ινδία. Έχουμε αγοράζονται με επιτυχία τις παραγγελίες από την Ινδία "Capital Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους στα KANOX ® υλικά επιβραδυντικά φωτιάς.

Χρησιμοποιώντας KANOX ® υλικά επιβραδυντικά φωτιάς σχεδιαστεί σε στενή συνεργασία με KANOX ερευνητική ομάδα, ο συνεργάτης μας σύστημα 5S Pvt. Ltd παράγουν διάφορα είδη Εργονομικό Hi-Tech ρούχα επιβραδυντικό φωτιάς στην αγορά της Ινδίας, παρέχει βελτιωμένη εφαρμογή, άνεση χρήστη και εξαιρετικά κατάλληλο για τη φθορά σε τροπικές καιρικές συνθήκες. Μέσω συνεχώς τις προσπάθειές μας για πολλά χρόνια, KANOX ® γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και είναι γνωστή για το υψηλό επίπεδο της φλόγας μας και την περιουσία θερμική προστασία. Πολλές πυροσβεστικές της Ινδίας, το αεροδρόμιο, αναφέρει ακόμη KANOX ® φωτιά υφάσματα επιβραδυντικό ως συγκεκριμένο υλικό επιβραδυντικό πυρός για την πυρκαγιά ρούχα ανθεκτικά τους.

Cathy Τσεν
Υπεύθυνος πωλήσεων
Taiwan KK Corp.

Στο Βιετνάμ, οι πυροσβέστες συνήθιζαν να φορούν ένα στρώμα ή δύο στρώσεις ρούχα πυρόσβεσης που παράγονται εγχωρίως. Όταν εκτελούν εργασίες πυρόσβεσης, η προστασία είναι προφανώς μικρή σε σύγκριση με πιστοποιημένη προσέλευση γρανάζια.

Το 2009, KANOX ® Πυροσβεστική κοστούμι εισήχθη στο Βιετνάμ πυροσβεστικές από VEmax Trading Co., Ltd KANOX πυρόσβεσης κοστούμι ® αποτελείται από τέσσερα στρώματα υφάσματα, είπε εξωτερικό κέλυφος, το φράγμα υγρασίας, θερμικό φράγμα, και εσωτερική επένδυση. Συμμορφώνονται με EN469: 2005 και πιστοποιημένο με CE Mark, KANOX ® Πυρόσβεση κοστούμι είναι εξοπλισμένο με εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα, υψηλής δάκρυ / αντοχή σε εφελκυσμό, και την ιατρική προστασία στα εναντίον μεταδίδονται με το αίμα παθογόνων παραγόντων.

Στην πρώτη προμήθεια, Βιετνάμ πυροσβεστικές δείγματος 3 σετ KANOX ® Στολές Πυρόσβεσης για απλή εξέταση τους in-house. Ένας πυροσβέστης φορώντας KANOX ® Στολές Πυρόσβεσης και PPE από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών στάθηκε μπροστά από ένα φακό φωτιάς σε απόσταση 3 μέτρων. Η δάδα φωτιά άναψε από τη βενζίνη και η θερμοκρασία ήταν 842 ° C. Μετά από 2 λεπτά σταμάτησαν το τεστ όταν ο πυροσβέστης αισθάνθηκε λίγο ζεστό και το ρουχισμό καπνιστό. Μέτρησαν θερμοκρασίες της επιφάνειας ενδυμάτων (161 ° C) και τα είδη ένδυσης στο εσωτερικό (43 ° C), και ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό, KANOX πυρόσβεσης ® κοστούμι ήταν άθικτο για την προστασία του πυροσβέστη σώοι και αβλαβείς.

Ακόμα κι αν οι EN469 κοστούμια πυρόσβεσης συνιστάται στην αγορά, τουλάχιστον το 95% Βιετνάμ πυροσβέστες εξακολουθούν να φορούν μη πιστοποιημένα πυρόσβεσης ρούχα. Έτσι, μπορούμε να υποχρέωσή μας να καταργήσει το πιο εξειδικευμένο και στον προϋπολογισμό κοστούμια πυρόσβεσης που δεν απευθύνονται μόνο στους Βιετνάμ πυρόσβεσης αγορά, αλλά και την αύξηση του επιπέδου προστασίας των εργασιών πυρόσβεσης κάνουν.

Cynthia Λιν
Υπεύθυνος Πωλήσεων / Taiwan KK Corp.

RFQ φωτιά ρούχα επιβραδυντικό
υψηλής τεχνολογίας καινοτόμο πυράντοχα εργαλεία, κοστούμι πυροσβέστη

Κατασκευαστής Πυράντοχες Υφάσματα και την καταπολέμηση της πυρκαγιάς Ένδυση - Taiwan KK Corp.

πυράντοχα υφάσματα

Το 1990, Taiwan KK Corp. τμήμα κλωστοϋφαντουργίας hi-tech 's ιδρύθηκε, και χρόνια αργότερα, έχουν γίνει ένα πυρίμαχο ύφασμα ηγέτης στην παροχή προστατευτικός ενδύματα για την πυροσβέστης, ειδικά ο στρατός, Πολεμική Αεροπορία, πιλότος και βιομηχανικούς εργάτες των διυλιστηρίων, αέριο, τσιμέντο, μέταλλο, και συγκόλληση.   Taiwan KK κατέχει ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής στην παρέχοντας ηλεκτρονική υπηρεσία μιας στάσης με το συνολικό ολοκλήρωσης από ανθεκτικό εγγενώς φωτιά ύφασμα s για υψηλής απόδοσης εργαλεία πυροσβέστη προσέλευση και προστατευτική ενδυμασία.   Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, Taiwan KK επιμένουν σης σχετικά με τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών για να εξασφαλίσει κάθε w ασφάλεια earer έχει κάνει τη σκληρή δουλειά pa id τους μακριά.   Τώρα έχουν την πώληση KANOX ® Πυροσβεστικά είδη ένδυσης σε όλο τον κόσμο με ισχυρή φήμη.  

για KANOX και MAZIC επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμαΣχετικά με KANOX ® και MAZIC ® Φωτιά ύφασμα επιβραδυντικά »

Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Το μήνυμά σας
επόμενος Επόμενη » KANOX ® - επιβραδυντικό φωτιάς, επιβραδυντικά φλόγας, Θερμομόνωση, ανθεκτικά σε χημικά, Anti-Static Ύφασμα

ενότητες

κατηγορία προιόντος

KANOX σειρά ®
MAZIC σειρά ®

Στείλτε το σε έναν επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση μήνυμά σας

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα για να μας πείτε τις ανάγκες ή τις ερωτήσεις σας, θα σας απαντήσουμε σύντομα!

ρωτήσετε τώρα

εκθέσεις

Interschutz 2015

Interschutz 2015
Ημερομηνία: 8 - 13 Ιουν 2015
Περίπτερο: Αίθουσα 012 / Stand Νο G76
Ώρα έναρξης: 9 π.μ. - 18:00
Τόπος: Deutsche Messe Hannover
[Διαβάστε περισσότερα]

Ready-eSupport

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Μερίδιο

Σχετικά προϊόντα

English | Nederlands | 日本語 | العربية | Polska | Indonesia | Italiano | Türkçe | Русский | Français | 한국어 | Español | हिन्दी | Română | ไทย | Ελληνικά | Việt | Português | Deutsch | Bahasa Melayu | فارسی | Close