muka surat ini Halaman semasa »Taiwan High-Tech Fire Retardant Pakaian Supply - Taiwan KK Corp.

Apa yang perlu anda tahu mengenai fabrics-- KANOX ® dan MAZIC ®

  • kain kalis api
  • api kalis pakaian, guaman ahli bomba

Di Taiwan, Taipei City Fire Department telah diberikan Taiwan KK Corp. sebagai pembekal pakaian kalis api mereka selepas memenangi kontrak daripada bersaing dengan banyak pembekal yang berkelayakan lain   peralatan pelindung diri. Mereka fabrik kalis api, KANOX ® dan MAZIC ® , telah menawarkan pakaian tahan api yang paling perlindungan berasaskan teknologi berteknologi tinggi yang baru dibangunkan.

Taiwan KK Corp. adalah pemimpin kain tahan api dalam menyediakan pakaian perlindungan untuk ahli bomba, tentera khas, tentera udara, juruterbang, dan pekerja industri penapisan, gas, simen, logam, dan kimpalan. Taiwan KK memiliki kilang pengeluaran yang besar untuk menyediakan perkhidmatan sehenti dengan jumlah integrasi dari api memang kain tahan untuk prestasi tinggi gear ahli bomba keluar mengundi dan pakaian perlindungan.

Menghantar Fire Retardant Fabric Siasatan

anggota bomba Structural menghadapi kebakaran kilat dan suhu tinggi yang paling semasa aktiviti menyelamatkan mereka. Bagaimana untuk memberi perlindungan kalis api yang terbaik terhadap haba dan api telah menjadi matlamat ujian utama untuk pakaian kalis api yang sesuai. Main menyelamat teras kemanusiaan. Jika tidak ada keselamatan bagi kehidupan manusia, kerja-kerja menyelamat adalah bersamaan dengan sifar dan tidak bernilai. Oleh itu, reka bentuk utama pakaian tahan api adalah untuk memberi perlindungan optimum untuk anggota bomba.

Taiwan KK Corp. mempunyai tahun pengalaman dalam membangunkan prestasi tinggi kain kalis api telah membolehkan mereka untuk mewujudkan cemerlang Fire kain tahan bernama KANOX ® dan MAZIC ®. Mereka disahkan oleh CE dan / atau NFPA dan berkelayakan untuk membuat pakaian perencat api untuk memadam kebakaran, tentera khas, tentera udara, juruterbang, dan pekerja industri penapisan, gas, simen, logam, dan kimpalan.

KANOX ® dan MAZIC ® bahan kalis api adalah dope-dicelup, dan pilihan untuk penghalau air / minyak. Mereka mempunyai kelebihan yang berbeza yang memberi kuasa kepada kualiti pakaian kalis api yang mereka buat. KANOX ® kain kalis api adalah hibrid dicampur dengan gentian aramid, PAN pra-teroksida dicampur, dan / atau gentian kekuatan yang tinggi. Ia bermaksud   KANOX ® bukan sahaja kalis api, haba terlindung, anti-statik tetapi juga mesra alam sekitar.

Hasil daripada ciri-ciri ini, KANOX ® api kalis kain adalah sesuai untuk mereka-reka pakaian kalis api. Sebaliknya, MAZIC ® api kain tahan diperbuat daripada aramid, Viscos, siri Protex, dan / atau kekuatan tinggi serat. Ia lembut dengan kekuatan yang tinggi, dan menyediakan pembeli pelbagai pilihan warna. Semua MAZIC ® kain kalis api adalah kain dadah-dicelup dan minyak, tahan air. MAZIC ® api kain tahan telah berlalu EN menguji untuk tidak menyala ke tepi, tiada pembentukan lubang, tiada serpihan yang menyala, tidak selepas api dan tiada afterglow dan KANOX ® telah mendapat pensijilan NFPA untuk membuktikan prestasi tinggi perlindungan dan apinya kalis pakaian itu. Kerana OEM, ODM pengetahuan, Taiwan KK Corporation mampu untuk menyesuaikan pakaian tahan api untuk memenuhi matlamat pembeli global. pakaian kalis api mereka telah dijual di seluruh dunia termasuk Itali, Chile, Pakistan, Portland, Afrika Selatan, Portugal, Portland, Vietnam, Filipina, India, dan lain-lain

api RFQ pakaian kalis

Fire Fighting Suit Flame Engulfment Laporan ujian Dari SATRA

The pakaian digambarkan sebagai "tidak boleh dipisahkan memadam kebakaran kod saiz saman L Produk TK09AD01" dikemukakan untuk penilaian menurut EN 469: 2005 Lampiran E mencapai keputusan terbakar meramalkan diberikan dalam jadual di bawah. Terdapat dicapai dengan 8 kali pendedahan kedua pada purata fluks haba nominal 84 kW / m² dan masa pembalakan data 120 saat.

Laporan Ujian Flame Engulfment turun PDF File

Biro Perlindungan Kebakaran Filipina mempunyai keperluan yang sangat khusus untuk sut api mereka. Pada mulanya ini adalah bagi kuantiti yang kecil sahaja supaya pembekal sebelum kita tidak akan adat membuat sut api untuk kuantiti yang terhad. Jadi pada tahun 2005 kami mendapati Taiwan KK Corporation dan mereka berkata mereka boleh memenuhi keperluan walaupun untuk kuantiti yang kecil.

Biro Perlindungan Kebakaran telah gembira dengan adat baru Kanox saman api yang kami telah menyampaikan kepada mereka sejak 2006 dan anggota bomba mereka seperti berat badan yang lebih ringan daripada Kanox saman terhadap saman NFPA lebih berat bahawa mereka digunakan pada masa lalu. Sementara itu kuantiti saman dibeli oleh Biro Perlindungan Kebakaran telah meningkat begitu pada tahun 2010, mereka telah membeli lebih daripada 3,000 set Kanox Fire Fighters Sut

Marcial P. Lichauco Jr.
Presiden / 911 Alarm Inc

Taiwan KK Corp. membekalkan pakaian perencat api ke pasaran api India. Dari tahun 2002, ia telah 10 tahun sejak kami mula kerjasama dengan Sistem 5S Pvt.Ltd, sebuah pengeluar terkemuka bagi pakaian kalis api di India. Kami telah berjaya diperoleh perintah dari Bomba Capital India ', dan memenangi kepercayaan mereka terhadap KANOX ® bahan kalis api.

Menggunakan KANOX ® bahan kalis api direka dengan kerjasama rapat dengan KANOX pasukan penyelidikan, rakan kami Sistem 5S Pvt. Ltd menghasilkan pelbagai jenis ergonomik Hi-Tech kalis api pakaian di India pasaran, menyediakan lebih baik patut, keselesaan si pemakai dan amat sesuai untuk memakai dalam cuaca tropika. Melalui sentiasa usaha kami selama bertahun-tahun, KANOX ® menjadi lebih dan lebih popular dan terkenal dengan api yang tinggi dan harta perlindungan haba. Banyak pasukan bomba India, Lapangan Terbang, walaupun menunjukkan KANOX ® kain kalis api sebagai bahan kalis api tertentu untuk pakaian tahan api mereka.

Cathy Chen
Penyelia Jualan
Taiwan KK Corp.

Di Vietnam, bomba digunakan untuk memakai satu lapisan atau dua lapisan pakaian pemadaman kebakaran dihasilkan dalam negara. Apabila menjalankan operasi memadam kebakaran, perlindungan adalah jelas pendek berbanding dengan gear keluar mengundi yang disahkan.

Pada tahun 2009, KANOX ® Fire Fighting Suit telah diperkenalkan kepada pasukan bomba Vietnam oleh Vemax Trading Co., Ltd. KANOX ® Fire Fighting Suit terdiri daripada empat lapisan fabrik, berkata shell luar, halangan kelembapan, halangan haba, dan lapisan dalaman. Mematuhi EN469 : 2005 dan disahkan oleh CE Mark, KANOX ® Fire Fighting Suit dilengkapi dengan rintangan haba yang sangat baik, air mata tinggi kekuatan / tegangan, dan perlindungan perubatan untuk melawan patogen bawaan darah.

Dalam perolehan pertama, pasukan bomba Vietnam sampel 3 set KANOX ® Fire Fighting Sut untuk ujian dalaman mudah mereka. A bomba memakai KANOX ® Fire Fighting Sut dan PPE dari kepala ke jari kaki berdiri di hadapan sebuah obor api pada jarak 3 meter. Obor api telah dinyalakan oleh petrol dan suhu adalah 842 ° C. Selepas 2 minit mereka berhenti ujian apabila bomba yang berasa sedikit panas dan pakaian yang dihisap. Mereka mengukur suhu permukaan pakaian (161 ° C) dan pakaian dalam (43 ° C), dan berpuas hati dengan hasilnya. Paling penting, KANOX ® Fire Fighting Suit tetap utuh untuk melindungi bomba tanpa luka.

Walaupun EN469 saman memadam kebakaran disyorkan untuk pasaran, sekurang-kurangnya 95% anggota bomba Vietnam masih memakai pakaian pemadaman kebakaran tidak disahkan. Oleh itu, kita membuat ia kewajipan kami untuk fasa dalam saman memadam kebakaran yang lebih layak dan anggaran yang bukan sahaja memenuhi Vietnam pasaran memadam kebakaran tetapi juga meningkatkan tahap perlindungan operasi melawan kebakaran.

Cynthia Lin
Penyelia Jualan / Taiwan KK Corp.

api RFQ pakaian kalis
berteknologi tinggi api inovatif gear tahan, guaman ahli bomba

Pengilang Fire Kain Tahan dan memadam kebakaran Clothing - Taiwan KK Corp.

Fire kain tahan

Pada tahun 1990, Taiwan KK Corp. hi-tech jabatan tekstil 's telah ditubuhkan, dan tahun-tahun kemudian, mereka telah menjadi pemimpin kain tahan api dalam menyediakan perlindungan pakaian untuk ahli bomba, tentera khas, tentera udara, juruterbang, dan pekerja industri penapisan, gas, simen, logam, dan kimpalan.   Taiwan KK memiliki kilang pengeluaran besar untuk provid e perkhidmatan sehenti dengan jumlah integrasi dari api memang kain tahan s untuk prestasi tinggi gear ahli bomba keluar mengundi dan pakaian perlindungan.   Selama lebih daripada dua puluh tahun, Taiwan KK berkeras ing untuk menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi untuk memastikan setiap w keselamatan earer telah membuat pa id kerja keras mereka di luar.   Kini mereka telah menjual KANOX ® memadam kebakaran pakaian di seluruh dunia dengan reputasi yang kukuh.  

mengenai KANOX dan MAZIC kain kalis apiMengenai KANOX ® dan MAZIC ® Fire Retardant Fabric »

Menghantar Fire Retardant Fabric Siasatan
seterusnya Next » KANOX ® - Fire Retardant, Flame Retardant, penebat haba, Kimia Tahan, Anti-statik kain

seksyen

Menghantar A Fire Retardant Pakaian Siasatan

Mencari maklumat lebih lanjut? Anda boleh mengisi Borang Siasatan untuk memberitahu kami keperluan atau soalan anda, kami akan memberi maklum balas tidak lama lagi!

menyiasat sekarang

pameran

Interschutz 2015

INTERSCHUTZ 2015
Tarikh: 08-13 Jun 2015
Booth: Dewan 012 / berdiri No. G76
Membuka Jam: 9am - 6pm
Tempat: Deutsche Messe Hannover
[Read more]

Ready-eSupport

Untuk HELP LIVE ... hanya klik "Meja Bantuan Live", pakar kami akan bersama anda di udara sebentar lagi.

Kongsi

Produk Berkaitan

English | Nederlands | 日本語 | العربية | Polska | Indonesia | Italiano | Türkçe | Русский | Français | 한국어 | Español | हिन्दी | Română | ไทย | Ελληνικά | Việt | Português | Deutsch | Bahasa Melayu | فارسی | Close