huidige pagina Huidige pagina »Taiwan High-Tech brandvertragende kleding Supply - Taiwan KK Corp.

Wat u moet weten over de fabrics-- KANOX ® en MAZIC ®

  • brandvertragende stof
  • brandvertragende kleding, brandweerman pak

In Taiwan is Taipei City Fire Department toegewezen Taiwan KK Corp. als hun brandvertragende kleding provider na het winnen van het contract concurreren met vele andere gekwalificeerde leverancier   van persoonlijke beschermingsmiddelen. Hun brandvertragende stoffen, KANOX ® en MAZIC ® , hebben de meest beschermende brandwerende kleding op basis van de nieuw ontwikkelde high-tech technologie aangeboden.

Taiwan KK Corp. is een brandwerende weefsel marktleider in het leveren van beschermende kleding voor brandweerman, speciale landmacht, luchtmacht, piloot, en industriële arbeiders van de raffinaderij, gas, cement, metaal, en lassen. Taiwan KK is eigenaar van een grote productie-installatie voor one-stop service te bieden met een totale integratie van inherent brandwerende weefsels om hoge prestaties brandweerman uitrusting dragen en beschermende kleding.

Stuur brandvertragende stof Inquiry

Structurele brandweerlieden kennis met de steekvlam en hoge temperaturen het meest tijdens hun redding activiteiten. Hoe om de best mogelijke brandvertragende bescherming tegen warmte en vlammen hebben de belangrijkste testen doelstellingen voor geschikte brandvertragende kleding geworden. Belangrijkste redding kern is de mensheid. Als er geen veiligheid voor het menselijk leven, het reddingswerk is gelijk aan nul en waardeloos. Bijgevolg is de primaire ontwerp van brandwerende kleding is om een ​​optimale bescherming te bieden voor brandweerlieden.

Taiwan KK Corp. heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van high performance brandvertragende stof heeft hen toegestaan om uitstekende Brandveilige stof genaamd creëren KANOX ® en MAZIC ®. Ze zijn gecertificeerd door CE en / of NFPA en gekwalificeerd voor het maken van brandwerende kleding voor brandbestrijding, speciale landmacht, luchtmacht, piloot, en industriële arbeiders van de raffinaderij, gas, cement, metaal, en lassen.

KANOX ® en MAZIC ® brandvertragende materialen zijn dope-geverfd, en facultatief voor water / olie afstotend. Ze hebben verschillende voordelen die de kwaliteit van de vlamvertragende kleding die ze maken machtigen. KANOX ® brandvertragende stof is hybride gemengd met aramidevezels, pre-geoxideerde PAN gemengd, en / of hoge sterkte vezels. Het betekent   KANOX ® is niet alleen brandvertragend, warmte-isolatie, anti-statische, maar ook milieuvriendelijk.

Door deze functies KANOX ® brandvertragende stof is ideaal voor het vervaardigen brandvertragende kleding. Anderzijds, MAZIC wordt ® brandwerende materiaal uit aramide, Viscos, Protex serie en / of hoge sterkte vezels. Het is zacht met hoge sterkte, en biedt kopers de verschillende kleuropties. Alle MAZIC ® brandvertragende stof is dope-geverfde stof en olie, waterbestendig. MAZIC ® brandwerende stof is verstreken NL test niet te worden brandende naar de rand, geen gat formatie, geen brandende puin, zonder na vlam en geen afterglow, en KANOX ® heeft NFPA certificering verkregen om hoge prestaties zijn beschermende en vlamvertragende kledingstuk te bewijzen. Vanwege de OEM, ODM know-how, Taiwan KK Corporation is in staat om brandwerende kleding aan te passen om de doelstellingen van de wereldwijde kopers te voldoen. Hun brandvertragende kleding heeft verkocht wereldwijd, waaronder Italië, Chili, Pakistan, Portland, Zuid-Afrika, Portugal, Portland, Vietnam, de Filippijnen, India, enz.

RFQ brandvertragende kleding

Fire Fighting Suit brandbestendigheidseisen testverslag van SATRA

Het kledingstuk beschreven als "Onafscheidelijk Brandbestrijding pak maat L Product code TK09AD01" ter beoordeling voorgelegd volgens EN 469: 2005 Bijlage E bereikte de voorspelde burn resultaten vermeld in de onderstaande tabellen. Er werden bereikt met 8 seconden belichtingstijden op een nominaal gemiddelde warmteflux van 84 kW / m² en een data logging van 120 seconden.

Brandbestendigheidseisen Test Report PDF-bestand te downloaden

Het Bureau van Fire Protection van de Filippijnen had zeer specifieke eisen voor hun vuur pakken. In eerste instantie waren voor kleine hoeveelheden alleen zo onze voorafgaande leveranciers zouden niet op maat te maken brand pakken voor dergelijke beperkte hoeveelheden. Dus in 2005 hebben we Taiwan KK Corporation en ze zeiden dat ze kunnen voldoen aan de eisen, zelfs voor kleine hoeveelheden.

Het Bureau van Fire Protection is blij met de nieuwe aangepaste geweest Kanox brand pakken die we leveren al voor hen sinds 2006 en de brandweer als de lichtere gewicht van de Kanox pakken tegen de zwaardere NFPA pakken die ze in het verleden gebruikt. Inmiddels is de hoeveelheid kostuums gekocht door het Bureau van Fire Protection is zo in 2010 toegenomen, hebben ze gekocht van meer dan 3.000 sets van Kanox Brandweer Suits

Marcial P. Lichauco Jr.
President / 911 Alarm Inc.

Taiwan KK Corp. levert brandvertragende kleding naar India brand markt. Vanaf 2002 is het al 10 jaar geleden dat we begonnen samenwerking met System 5S Pvt.Ltd, een toonaangevende producent van brandvertragende kleding in India. We hebben met succes verkregen de orders uit Capital Brandweer India ', en hun vertrouwen te winnen in de KANOX ® brandvertragende materialen.

Met behulp van KANOX ® brandvertragende materialen ontworpen in nauwe samenwerking met KANOX onderzoeksteam, onze partner System 5S Pvt. Ltd produceren van verschillende soorten Ergonomische Hi-Tech brandvertragende kleding in India markt, biedt verbeterde pasvorm, draagcomfort en uitermate geschikt voor het dragen in tropische weer. Door onze voortdurend inspanningen van vele jaren, KANOX ® worden meer en meer populair en bekend voor ons hoge niveau vuur en warmte-isolatie eigenschap. Veel van India brandweer, Airport, zelfs aangeven KANOX ® brandvertragende stoffen als een bepaalde brandvertragend materiaal voor hun brandwerende kleding.

Cathy Chen
Verkoop verantwoordelijke
Taiwan KK Corp.

In Vietnam worden brandweerlieden gebruikt om één-laag of twee lagen brandbestrijding kleding binnenslands geproduceerde dragen. Bij het uitvoeren van de brandbestrijding, de bescherming is natuurlijk kort te vergelijken met gecertificeerde opkomst versnellingen.

In 2009, KANOX werd ® Fire Fighting Suit ingevoerd om Vietnamese brandweer door Vemax Trading Co., Ltd. KANOX ® Fire Fighting Suit bestaat uit vier lagen textiel, de buitenste schil, vochtbarrière, thermische barrière en binnenvoering. Voldoen aan EN469: 2005 en gecertificeerd door CE-markering, KANOX ® Fire Fighting Suit is uitgerust met een uitstekende hittebestendigheid, hoge scheur / treksterkte en medische bescherming tegen via bloed overdraagbare ziekteverwekker.

In de eerste aanbesteding, Vietnamees brandweer bemonsterd 3 sets KANOX ® Fire Fighting Suits voor hun eenvoudige in-house-test. Een brandweerman aantrekken KANOX ® Fire Fighting Suits en PPE van top tot teen stond voor een brand fakkel op een afstand van 3 meter. Het vuur fakkel werd ontstoken door benzine en de temperatuur was 842 ° C. Na 2 minuten stopte ze de proef gesteld wanneer de brandweerman voelde een beetje warm en de kleding rookte. Ze gemeten temperaturen van kleding oppervlak (161 ° C) en kleding binnen (43 ° C), en tevreden met het resultaat. Het belangrijkste is, KANOX ® Fire Fighting Suit intact was ter bescherming van de brandweerman ongedeerd.

Hoewel EN469 brandbestrijding pakken wordt aanbevolen om de markt, ten minste 95% Vietnamese brandweermannen dragen nog steeds niet-gecertificeerde brandbestrijding kleding. Zo maken we het onze plicht om geleidelijk in meer gekwalificeerd en gebudgetteerde brandbestrijding pakken die niet alleen tegemoet te komen aan Vietnamese brandbestrijding markt, maar ook te verhogen bescherming niveau van brandbestrijding.

Cynthia Lin
Sales Supervisor / Taiwan KK Corp.

RFQ brandvertragende kleding
high tech innovatieve brandwerende versnelling, brandweerman pak

Fabrikant van brandwerende weefsels en brandweerkleding - Taiwan KK Corp.

Brandwerende stoffen

In 1990, Taiwan KK Corp. werd hi-tech textiel afdeling 's opgericht, en jaren later, zijn ze uitgegroeid tot een brandwerend materiaal leider in het leveren beschermend kleed voor brandweerman, speciale landmacht, luchtmacht, piloot, en industriële arbeiders van de raffinaderij, gas, cement, metaal, en lassen.   Taiwan KK is eigenaar van een grote productie-installatie voor e one-stop service provid met een totale integratie van inherent brandwerende weefsel s om hoge prestaties brandweerman uitrusting dragen en beschermende kleding.   Al meer dan twintig jaar, Taiwan KK aandringen ing over het gebruik van hoogwaardige materialen elke verzekeren w veiligheid earer van hun harde werk pa id is gemaakt uit.   Nu zijn ze hebben verkocht KANOX ® brandweerkleding wereldwijd met een stevige reputatie.  

over KANOX en MAZIC brandvertragende stofOver KANOX ® en MAZIC ® brandvertragende stof »

Stuur brandvertragende stof Inquiry
volgende Volgende » KANOX ® - brandvertragend, brandvertragend, warmte-isolatie, chemisch bestendig, anti-statische Fabric

secties

Stuur een brandvertragende kleding Inquiry

Op zoek naar meer informatie? U kunt vul het formulier Aanvraag om ons te vertellen uw wensen of vragen, zullen we snel reageren!

Informeer nu

Exhibitions

Interschutz 2015

INTERSCHUTZ 2015
Datum: 08-13 juni 2015
Booth: Hal 012 / standnummer G76
Opening Uur: 09:00-06:00
Locatie: Deutsche Messe Hannover
[Lees verder]

Ready-eSupport

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", onze specialisten zullen met u binnenkort in de lucht.

Delen

gerelateerde producten

English | Nederlands | 日本語 | العربية | Polska | Indonesia | Italiano | Türkçe | Русский | Français | 한국어 | Español | हिन्दी | Română | ไทย | Ελληνικά | Việt | Português | Deutsch | Bahasa Melayu | فارسی | Close