pagina curenta Pagina curentă »Taiwan High-Tech ignifugă Imbracaminte Aprovizionare - Taiwan KK Corp.

Ce ar trebui să știți despre fabrics-- KANOX ® și MAZIC ®

  • tesatura ignifug
  • ignifugare îmbrăcăminte, costum de pompier

În Taiwan, Taipei City Fire Department a desemnat Taiwan KK Corp. ca furnizor de îmbrăcăminte lor de ignifugare după ce a câștigat contractul de competiție cu multe alte furnizor calificat   a echipamentelor individuale de protecție. Țesături de ignifugare, KANOX ® și MAZIC ® , s- au oferit haine rezistente la foc cel mai de protecție bazat pe tehnologia nou dezvoltat high-tech.

Taiwan KK Corp. este un lider rezistent la foc tesatura in furnizarea de articole de îmbrăcăminte de protecție pentru pompieri, armata specială, forța aeriană, pilot, și muncitorii industriali de rafinărie, gaz, ciment, metal si sudura. Taiwan KK detine o unitate de producție de mare pentru a oferi servicii one - stop cu integrarea totală din materiale rezistente la foc în mod inerent de înaltă performanță de viteze pompier prezența la vot și îmbrăcăminte de protecție.

Retardant Fabric a trimite foc anchetă

pompieri structurale se confruntă cu focul blițului și temperatura ridicată cel mai mult în timpul activităților lor de salvare. Cum de a oferi cea mai bună protecție posibilă ignifugare împotriva căldurii și a flăcărilor au devenit principalele obiective de testare pentru îmbrăcăminte de ignifugare adecvat. miez de salvare principal este umanitatea. În cazul în care nu există nici o siguranță pentru viața umană, lucrarea de salvare este echivalent cu zero și fără valoare. În consecință, design-ul primar de îmbrăcăminte rezistente la foc este acela de a asigura o protecție optimă pentru pompieri.

Taiwan KK Corp. are ani de experiență în dezvoltarea de înaltă performanță tesatura ignifug le - a permis să creeze foc tesatura rezistent la restante numit KANOX ® și MAZIC ®. Ele sunt certificate de către CE și / sau NFPA și calificat pentru efectuarea fla de îmbrăcăminte pentru stingerea incendiilor, armata specială, forța aeriană, pilot, și muncitorii industriali de rafinărie, gaz, ciment, metal si sudura.

KANOX ® și MAZIC ® materiale de ignifugare sunt doparea vopsite, și opțional pentru apă hidrofug / ulei. Ele au diferite avantaje care să împuternicească calitatea de îmbrăcăminte ignifugant care le fac. KANOX ® tesatura ignifug este hibrid amestecat cu fibra aramid, PAN pre-oxidat amestec, și / sau fibre de înaltă rezistență. Inseamna   KANOX ® nu este numai ignifugare, izolate termic, anti-static , ci , de asemenea , prietenoase cu mediul.

Ca rezultat al acestor caracteristici, KANOX ® retardant tesatura de foc este ideal pentru fabricarea de îmbrăcăminte de ignifugare. Pe de altă parte, MAZIC ® tesatura rezistenta la foc este fabricat din aramidică, Viscos, seria Protex, fibre și / sau de înaltă rezistență. Este moale , cu rezistență ridicată, și oferă cumpărătorilor diverse opțiuni de culoare. Toate MAZIC ® tesatura ignifug este tesatura-vopsit și droguri de ulei, rezistent la apă. MAZIC ® tesatura rezistenta la foc a trecut RO testele să nu fie o flacără de la margine, nu se formează găuri, fără resturi de flăcări, nu după flacără și nici amurg, și KANOX ® a obținut certificarea NFPA pentru a dovedi inalta performanta veșmântul cu intarziere de protecție și a flăcării lui. Din cauza OEM, ODM know-how, Taiwan KK Corporation este capabil de a personaliza haine rezistente la foc pentru a îndeplini obiectivele de cumpărători la nivel mondial. Hainele lor de ignifugare a vândut în întreaga lume, inclusiv Italia, Chile, Pakistan, Portland, Africa de Sud, Portugalia, Portland, Vietnam, Filipine, India, etc.

incendiu RFQ ignifug îmbrăcăminte

Lupta împotriva incendiilor Suit flacără Raport de Acapararea de încercare de la SATRA

Articol de îmbrăcăminte descris ca fiind "inseparabil de stingere a incendiilor Cod dimensiune costum L Produs TK09AD01", prezentat pentru evaluare în conformitate cu EN 469: 2005 Anexa E la obținerea rezultatelor estimate de ardere prezentate în tabelele de mai jos. S-au realizat cu 8 timpi de expunere a doua, la un flux nominal termic mediu de 84 kW / m² și un timp de date de logare de 120 de secunde.

Flacără Acapararea Raport de testare descarcă PDF File

Biroul de protecție contra incendiilor din Filipine au avut cerințe foarte specifice pentru costumele lor de foc. Inițial, acestea au fost pentru cantități mici, astfel încât numai furnizorii noștri anterioare nu s-ar face la comandă costume de incendiu pentru astfel de cantități limitate. Deci , în 2005 am găsit Taiwan KK Corporation și au spus că ar putea îndeplini cerințele chiar și pentru cantități mici.

Biroul de protecție contra incendiilor a fost fericit cu noile personalizate Kanox costume de foc pe care le - am fost cu livrare pentru a le încă din 2006 și luptători lor de foc , cum ar fi greutatea mai ușoară a Kanox costume împotriva mai grele costume NFPA pe care le - au folosit în trecut. În același timp, cantitatea de costume cumpărate de către Biroul de protecție contra incendiilor a crescut , astfel , până în 2010, l- au achiziționat peste 3.000 de seturi de Kanox pompieri costume

Marcial P. Lichauco Jr.
Președinte / 911 Alarm Inc.

Taiwan KK Corp. consumabile fla îmbrăcăminte India piață foc. Din 2002, acesta a fost 10 ani de când am început colaborarea cu Sistemul 5S Pvt.Ltd, un producător de frunte de îmbrăcăminte de ignifugare în India. Ne - am procurat cu succes ordinele de la Capital Pompieri India ", și de a câștiga credința lor în KANOX ® materiale ignifuge.

Cu ajutorul KANOX ® materiale de ignifugare concepute în strânsă colaborare cu KANOX echipa de cercetare, partenerul nostru de sistem 5S Pvt. Ltd produce diferite tipuri de ergonomie Hi-Tech haine de ignifugare în India de piață, oferă potrivire îmbunătățită, purtatorul de confort si extrem de potrivit pentru a purta în vreme tropicale. Prin noastre în mod constant eforturi de mai mulți ani, KANOX ® devin tot mai populare și să fie cunoscut pentru flacara noastră de nivel înalt și proprietăți de protecție împotriva căldurii. Multe dintre unitățile de pompieri din India, Aeroportul, chiar si indica KANOX ® incendiu țesături ignifuge ca un anumit material ignifug pentru îmbrăcămintea lor rezistente la foc.

Cathy Chen
Autoritatea de vânzări
Taiwan KK Corp.

În Vietnam, pompieri sunt folosite pentru a purta cu un singur strat sau două straturi de stingere a incendiilor de îmbrăcăminte produse pe plan intern. Atunci când efectuează operațiuni de stingere a incendiilor, de protecție este, evident, scurt, în comparație cu roți dințate macaz certificate.

În 2009, KANOX ® Suit foc Lupta a fost introdus pentru pompieri vietnamez de către Vemax Trading Co, Ltd. KANOX Lupta împotriva incendiilor Suit ® cuprinde patru straturi de materiale textile, a declarat înveliș exterior, bariera de umiditate, barieră termică și căptușeală interioară. Corespunzînd EN469: 2005 și certificate de către CE Mark, KANOX ® Foc Lupta Suit este echipat cu o excelentă rezistență la căldură, rupere de mare / rezistență la tracțiune, precum și o protecție medicală împotriva suportate de sânge patogen.

În prima achiziții publice, pompieri vietnamez eșantion de 3 seturi KANOX ® Costume de stingere a incendiilor pentru simpla lor de test in-house. Un pompier donning KANOX ® Costume de foc de luptă și de PPE de la cap la degetele de la picioare se afla in fata unui incendiu torță la o distanță de 3 metri. Torta de foc a fost aprins de benzină, iar temperatura a fost de 842 ° C. După 2 minute, s-au oprit testul atunci când pompierul simtit un pic mai cald și îmbrăcăminte afumat. Ei au masurat la temperaturi de suprafață îmbrăcăminte (161 ° C) și îmbrăcăminte de interior (43 ° C), și mulțumit cu rezultatul. Cel mai important, KANOX ® Lupta Suit foc a fost intact pentru a proteja pompier nevătămat.

Chiar dacă EN469 costume de stingere a incendiilor sunt recomandate pe piață, cel puțin 95% pompieri vietnamez încă purta luptă îmbrăcăminte fără certificat de incendiu. Astfel, am obligația noastră de a elimina în costume de stingere a incendiului cu mai calificați și în buget, care satisface nu numai pe piața vietnameză luptă împotriva incendiilor, dar, de asemenea, ridicarea nivelului de protecție a operațiunilor de stingere a incendiilor face.

Cynthia Lin
Supervizor Vânzări / Taiwan KK Corp.

incendiu RFQ ignifug îmbrăcăminte
de înaltă tehnologie inovatoare la foc de viteze rezistent, costum pompier

Producator de Foc materiale rezistente și de combatere a incendiilor Imbracaminte - Taiwan KK Corp.

materiale rezistente la foc

În 1990, Taiwan KK Corp. departamentul de textile hi-tech s a fost stabilit, iar ani mai târziu, ei au devenit rezistente la foc lider tesatura in furnizarea de de protecţie articole de îmbrăcăminte pentru pompieri, armata specială, forța aeriană, pilot, și muncitorii industriali de rafinărie, gaz, ciment, metal si sudura.   Taiwan KK detine o unitate de producție de mare pentru a provid e serviciu one - stop cu integrare totală din țesături rezistente la foc în mod inerent de a de înaltă performanță de viteze pompier prezența la vot și îmbrăcăminte de protecție.   Pentru mai mult de douăzeci de ani, Taiwan KK insista ING cu privire la utilizarea de materiale de înaltă calitate , pentru a se asigura fiecare w de siguranță earer a făcut munca lor asiduă pa id - ul off.   Acum , ei au fost de vânzare KANOX ® îmbrăcăminte de luptă împotriva incendiilor la nivel mondial , cu o reputație solidă.  

despre KANOX și MAZIC tesatura ignifugDespre KANOX ® și MAZIC ® ignifugă Fabric »

Retardant Fabric a trimite foc anchetă
Următor → Următor » KANOX ® - ignifugă, Flame Retardant, izolație de căldură, rezistență chimică, anti-static Fabric

secțiunile

Trimite un foc Retardant Îmbrăcăminte Anchetă

Căutați mai multe informații? Aveți posibilitatea să completați formularul de anchetă pentru a ne spune nevoile dumneavoastra sau întrebări, vom răspunde în curând!

întreba acum

expoziţii

Interschutz 2015

INTERSCHUTZ 2015
Data: opt-13 iunie 2015
Standul: Sala 012 / Stand Nr G76
Ora de deschidere: 9am - 18
Locul de desfășurare: Deutsche Messe Hannover
[Citeste mai mult]

Ready-eSupport

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Acțiune

produse asemanatoare

English | Nederlands | 日本語 | العربية | Polska | Indonesia | Italiano | Türkçe | Русский | Français | 한국어 | Español | हिन्दी | Română | ไทย | Ελληνικά | Việt | Português | Deutsch | Bahasa Melayu | فارسی | Close