τρέχουσα σελίδα Τρέχουσα σελίδα » KANOX ® - επιβραδυντικό φωτιάς, επιβραδυντικά φλόγας, Θερμομόνωση, ανθεκτικά σε χημικά, Anti-Static Ύφασμα

KANOX ® ύφασμα - πυρίμαχα, θερμομόνωση, αντι-στατική ανθεκτικό στη φωτιά ύφασμα, το χρήστη και φιλικό προς το περιβάλλον

Taiwan KK Corp. είναι ένα πυρίμαχο ηγέτης ύφασμα στην παροχή προστατευτικά ενδύματα για πυροσβέστης, ειδικά ο στρατός, Πολεμική Αεροπορία, πιλότος και βιομηχανικούς εργάτες των διυλιστηρίων, αέριο, τσιμέντο, μέταλλο, και συγκόλληση. Taiwan KK κατέχει ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής για την παροχή υπηρεσιών μιας στάσης με το συνολικό ολοκλήρωσης από ανθεκτικό εγγενώς φωτιά υφάσματα για υψηλές επιδόσεις εργαλεία πυροσβέστη προσέλευση και προστατευτική ενδυμασία. Το ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς που έχουμε αναπτύξει, KANOX ® και MAZIC ®, και οι δύο έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί, η οποία είναι πλέον πωλούνται internationly με ισχυρή φήμη.

Μετά από flamed, KANOX ® φωτιά ανθεκτικό ύφασμα έχει περιορισμένες ζημιές σε σύγκριση με άλλα ανθεκτικά υφάσματα φωτιά που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Φλόγα αντίσταση, αντοχή στη θερμότητα, θερμική αντοχή, αντοχή σε εφελκυσμό, και υδρατμούς αντίσταση είναι συχνά οι καθοριστικοί παράγοντες για την επιλογή πυράντοχα υφάσματα και KANOX ® πυράντοχα υφάσματα έχει όλους τους χαρακτήρες.

Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Το μήνυμά σας

Ιδιότητες του KANOX ®

 
Ιδιότητες Μέθοδος ελέγχου EN 469: 2005 απαιτήσεις επιδόσεων KANOX επιτευχθέντα αποτελέσματα -HM02RP
εξάπλωσης της φλόγας EN ISO 15025: 2002 Διαδικασία Α EN533 Δείκτης 3.
Δεν φλεγόμενα στην άκρη.
Δεν σχηματισμό οπών.
Δεν φλεγόμενα ή λιωμένο συντρίμμια.
Η μέση afterflame ≤ 2s.
Λυκόφως να μην εξαπλωθεί.
EN533 Δείκτης 3.
Δεν φλεγόμενα στην άκρη.
Δεν σχηματισμό οπών.
Δεν φλεγόμενα ή λιωμένο συντρίμμια.
Η μέση afterflame ≤ 2s.
Λυκόφως να μην εξαπλωθεί.
Θερμική αντίσταση ISO 17493: 2000 * στους 180 ° C Υλικά δεν αναφλέγονται ή να λιώσει.
Συρρίκνωση ≤ 5%.
Υλικά δεν αναφλέγονται ή να λιώσει.
Συρρίκνωση <1%.
Αντοχή σε εφελκυσμό EN ISO 13934 - 1: 1999 ≥ 450N ≥3000N
Αντοχή στο σχίσιμο EN ISO 13937 με 2: 2000 ≥ 25N ≥ 150N
Μεταβολή διαστάσεων ISO 5077: 1984 Μέγιστη ± 3% (- = συρρίκνωση) ≤ 2%

Θερμική Παραστάσεις Προστασίας (ΑΗΣ) είναι σύνθετα μέτρα από τέσσερα στρώματα των εργαλείων συμμετοχής. Η υψηλότερη τιμή TPP βλέπετε, η απόδοση υψηλότερη θερμική προστασία είναι. NFPA 1971 κανόνας απαιτεί μια τιμή TPP όχι μικρότερη από 35. KANOX ® πυράντοχα υφάσματα ποσοστό TPP αξίας 45-47, πολύ υψηλότερο από ό, τι NFPA 1971 την απαίτηση και πιο ανθεκτικά φωτιά υφάσματα στην αγορά.

KANOX ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα είναι μια φλόγα ύφασμα επιβραδυντικό με 50-60 LOI, και το μικρό του βάρος και την εξαιρετική θερμική σταθερότητα έχει καταστήσει ισχύουν για την κατασκευή μοναδικών εργαλείων προσέλευση.

περιορισμένο δείκτη οξυγόνου, LOIΔείκτης περιορισμένη οξυγόνου (LOI)

επιβραδυντικά φλόγας γενικά μετράται από το υψηλότερο Περιορισμένη δείκτη οξυγόνου, η ποσότητα του οξυγόνου που απαιτείται για την υποστήριξη της καύσης. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή LOI, τόσο πιο ανθεκτικά φλόγα το υλικό επιβραδυντικό φωτιάς. KANOX ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα έχει ΙΟΙ πάνω από 50 που είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι άλλες.

Όπως μπορείτε να δείτε, KANOX ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα έχει ελεγχθεί για να έχουν υψηλότερη LOI (50-60) από NOMEX και PBI. Και έτσι η θερμοκρασία υποβάθμιση των υφασμάτων επιβραδυντικό φωτιάς, KANOX ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα θερμοκρασία 's φάνηκε να είναι υψηλότερη από ό, τι PBI και NOMEX.

Ο περιορισμός δείκτη οξυγόνου (LOI) της Φωτιάς Ανθεκτική ΊνεςΟ περιορισμός δείκτη οξυγόνου (LOI) της Φωτιάς Ανθεκτική Ίνες
υποβάθμιση Θερμοκρασίαυποβάθμιση Θερμοκρασία

Το θέμα της υποβάθμισης είναι το σημείο όπου το ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς χάνει τη δομική ακεραιότητα του και σπάει ανοιχτό. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία, τόσο το καλύτερο. KANOX ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα έχει την υψηλότερη θερμοκρασία υποβάθμιση, η οποία σημαίνει παραδοσιακή προστασία του είναι επίσης πολύ καλύτερες επιδόσεις.

υποβαθμίζει θερμότητα ανθεκτικό στη φωτιά ίνες με διαφορετικούς ρυθμούς ανάλογα με τον τύπο ινών, τις ατμοσφαιρικές συνθήκες και το χρόνο έκθεσης. Θερμοκρασία αντοχής ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς απόδοση 's μπορεί να προσδιοριστεί με απόδοση θερμική προστασία του. Ένα ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς πρέπει να έχουν την ικανότητα να επιβραδύνει την ταχύτητα καύσης από τους άλλους, ειδικά όταν εκτίθενται σε θερμότητα και φλόγα, όπως πυροσβέστες. Όταν οι πυροσβέστες, οι ίδιοι εκτεθειμένοι σε υψηλή θερμοκρασία, η υψηλότερη θερμοκρασία υποβάθμιση της ένδυσης αντιπυρική σημαίνει την πιο αργή καυτηρίαση. KANOX ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα προσφέρει θερμοκρασία υποβάθμιση έως 1200 βαθμό Κελσίου, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι PBI και NOMEX.

Υποβάθμιση Θερμοκρασία επιβραδυντικό φωτιάς ΥφάσματαΥποβάθμιση Θερμοκρασία επιβραδυντικό φωτιάς Υφάσματα

KANOX ® υφάσματα αντιπυρική παρέχουν την καλύτερη θερμική σταθερότητα και την ενίσχυση της μόνωσης στο φως βάρη ως τα πιο συμβατικά υλικά επιβραδυντικά φωτιάς. Το ύφασμα αντιπυρική προσφέρει μια αποκλειστική κλείδωμα επίτευγμα, μικρό βάρος, TPP και συνολικής απώλειας θερμότητας με υψηλό επίπεδο προθέσεων για να αποτρέψει τους ανθρώπους από τον τραυματισμό φωτιά τη θερμότητα.

Απόλυτη θερμική προστασία

KANOX μη υφασμένα υφάσματα απόλυτη θερμική προστασία
tg tm tp LOI
KANOX ® - - 640 55
Μετα-αραμιδίου 275 560 410 28,5 ~ 30
Παρα-αραμιδίου 340 - 590 29 ~ 31
PBI 400 - 500 40 ~ 42
Βαμβάκι - - 350 17 ~ 20
Μαλλί - - 245 22 ~ 25
Nylon 6.6 50 265 403 20 ~ 21.5

KANOX ®-NW3 θερμομονωτικό υλικό είναι 100% προοξειδωμένους PAN μη υφασμένα υφάσματα με 3 χιλιοστά πάχος και 450g / m2 βάρος. Είναι ελαφρύ, μη fiberglass (που ερεθίζουν το δέρμα), μη-αμίαντο (καρκινογόνος), καμία χημική επεξεργασία προσθήκη. Είναι δοκιμάζεται σε θερμοκρασία δωματίου στους 34 βαθμούς με άμεση επαφή με φλόγα (ave. 1020 ° C) του υλικού του δείγματος.

Μια αρχική θερμοκρασία 34 ° C και τέλος θερμοκρασία από 91 ° C μετρήθηκαν μετά από 3 λεπτά, η άμεση επαφή της φλόγας, δεν καίγονται-through ή τήξη στο υλικό. KANOX ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα αποδείξει την καλή αντίσταση στη φλόγα του.

υπέρυθρες ακτίνες ανάκλασης και απορρόφησης υγρασίαςΥπέρυθρες ακτίνες ανάκλασης και απορρόφησης υγρασίας
KANOX πρότυπα και δοκιμές

Πιστοποίηση KANOX ® πυράντοχα, Ύφασμα

KANOX ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα έχει περάσει εξετάσεις και απέκτησε πιστοποιήσεις για να αποδείξει μεγάλες επιδόσεις του. (Δεν τήξεως Δεν έγκαυμα-through, χωρίς συρρίκνωση μετά από 1 λεπτό). Είναι EN 470-1, EN 531, EN 11611, EN11612, EN15384, EN1149, EN 469, UL που απαριθμούνται περνώντας NFPA-1971 πρότυπα.

 • φωτιά ρούχα επιβραδυντικό, γάντια πυρόσβεσης, μπότες καταπολέμηση της πυρκαγιάς
 • φωτιά προστατευτική ενδυμασία επιβραδυντικό φωτιάς για τη βιομηχανία, το στρατό, την αστυνομία
 • φωτιά ρούχα επιβραδυντικό, δασικών πυρκαγιών είδη ένδυσης επιβραδυντικό
 • φωτιά προστατευτική ενδυμασία επιβραδυντικό φωτιάς για τη βιομηχανία, το στρατό, την αστυνομία
  KANOX ® Φωτιά ύφασμα επιβραδυντικά - Τύποι Εφαρμογές
 • Πυρόσβεση Hood
 • Πυρόσβεση Κράνος
 • Μπότες Πυρόσβεσης
 • Γάντια Πυρόσβεσης
 • Φωτιά Ένδυση επιβραδυντικά
 • Δασοπυρόσβεσης Ένδυση
 • Πυράντοχες Ένδυση σε διάφορους τομείς
 • Φωτιά κουβέρτα έκτακτης ανάγκης / συγκόλλησης Κουβέρτα
 • Φωτιά Blocker για αεροπλάνο εσωτερική διακόσμηση

KANOX ® πυράντοχα, Ύφασμα Μεταφορά Θερμότητας Test & Αποτελεσμάτων

Ο πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOX ® Φωτιά Ένδυση επιβραδυντικά: Μεταφορά θερμότητας Δείκτης (HTI24) είναι άνω των 19 δευτερόλεπτα, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο από το επίπεδο EN469 2 απαιτήσεις - 13 δευτερόλεπτα.

Ο πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOX ® Φωτιά Ένδυση επιβραδυντικάΟ πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOX ® Φωτιά Ένδυση επιβραδυντικά

Ο πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOX ® Φωτιά Ένδυση επιβραδυντικά: Μεταφορά θερμότητας Δείκτης (RHTI24) είναι όλα τα παραπάνω 21 δευτερόλεπτα, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο από το επίπεδο EN469 2 απαιτήσεις - 18 δευτερόλεπτα.

Ο πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOXΟ πίνακας είναι EN469 αποτελέσματα των δοκιμών των τεσσάρων διαφορετικών μοντέλων του KANOX ®

NFPA 1971: 2007 Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Θερμική Απόδοση Προστασίας

NFPA 1971 ορίζει TPP ως "θερμότητα που απορροφάται από κάθε μονάδα επιφάνειας, όταν οι ανθρώπινοι ιστοί φτάσει έγκαυμα 2ου βαθμού". Ο υψηλότερος δείκτης TPP δηλώνει ότι περισσότερη θερμότητα απορροφάται, και καθιστά την ιδιοκτησία μόνωσης καλύτερα. TPP δοκιμή του NFPA 1971 χρησιμοποιεί 2 εστίες και 6 σωλήνες θερμικής ακτινοβολίας για την προσομοίωση πραγματική φλόγα και το περιβάλλον ακτινοβολίας στο χώρο πυρκαγιάς.

  NFPA 1971 απαιτεί TPP ≥35.5 cal / cm²
 • υπολογισμό του δείκτη TPP: TPP = F × T
 • F: θερμική ακτινοβολία ανά τετραγωνικό εκατοστό (cal / cm²s)
 • Τ: η ώρα ότι οι ανθρώπινοι ιστοί φτάσει 2ο τραυματισμό έγκαυμα βαθμού (s)
  TPP του KANOX ® Φωτιά Ένδυση επιβραδυντικά:
 • 44.8 cal / cm² (πριν από πλύση)
 • 51.0 cal / cm² (μετά από 5 φορές πλύση)

KANOX ® Φωτιά Ένδυση επιβραδυντικά κατέχουν εξαιρετική θερμική απόδοση Προστασίας
 

Πυρκαγιά ανθεκτικό ύφασμα - KANOX ® σειρά

Άρθρο αρ Προσδιορισμός Χαρακτηριστικά εφαρμογές Χρώμα σε απόθεμα
AD02RP 240 ± 5 g / m².
Ripstop.
Anti-στατική.
Υψηλή αντοχή.
Εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα.
Καλή αντοχή στην τριβή.
Εξωτερικό κέλυφος του κοστούμι πυροσβέστη.
κοστούμι διάσωσης.
Ναυτικό μπλε.
Μπλε ρουά.
Πορτοκάλι.
Κίτρινος.
Το κόκκινο.
AD02LCP 260 ± 5 g / m².
Ζακάρ ύφανση.
Υψηλή αντοχή.
Εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα.
Καλή αντοχή στην τριβή.
Καινοτόμες χρώμα και μοτίβο.
Εξωτερικό κέλυφος του κοστούμι πυροσβέστη.
Ενίσχυση.
Palm τριβή γάντια.
Ναυτικό μπλε με λευκά στίγματα.
Πορτοκαλί με λευκά στίγματα.
HM02RP 240 ± 5 g / m².
Ripstop (ή Twill).
Υψηλή δάκρυ / αντοχή σε εφελκυσμό Εξωτερικό κέλυφος του κοστούμι πυροσβέστη.
κοστούμι διάσωσης.
Anti-ταραχών ολόσωμη
Ναυτικό μπλε.
Μπλε ρουά.
Κίτρινος.
Πορτοκάλι.
Το κόκκινο.
KANOX -G 280 ± 5 g / m².
Υφαίνω διαγωνίως.
Pan-οξειδώνονται και υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες αντοχής.
Εξαιρετική φλόγα και αντοχή στη θερμότητα.
Αντοχή σε πιτσίλισμα μετάλλου.
κοστούμι συγκόλλησης. Σκούρο πράσινο
TM02 210 ± 5 g / m².
Ripstop.
Anti-στατική.
Καλή φλόγα και αντοχή στη θερμότητα. Anti-ταραχών ολόσωμη.
βιομηχανική ρουχισμός εργασίας
Μαύρος
GORNOX 120 ± 10 g / m².
Μη υφασμένα.
Καλή αντοχή στη θερμότητα Θερμική στρώμα του κοστούμι πυροσβέστη Κίτρινος
* KANOX ® και MAZIC ® Πυραντοχή Υφάσματα συμμορφώνονται με EN531, EN470, EN ISO 11611, EN ISO 11612, ISO 15384, EN469, και / ή NFPA1971. Περισσότερα στοιχεία KANOX ® και MAZIC υφάσματα ® είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.
RFQ KANOX ® πυράντοχα, Ύφασμα
επόμενος Επόμενο » MAZIC ®-- επιβραδυντικό φωτιάς, επιβραδυντικά φλόγας, Εργασία Φοράτε ύφασμα, που αποτελείται από ίνες αραμιδίου, βισκόζη, Protex σειρά Βεβαιωθείτε Προστασίας Υψηλών Επιδόσεων
προηγούμενος
Προηγούμενη » Ταϊβάν High-Tech Ένδυση επιβραδυντικό φωτιάς Προμήθεια - Taiwan KK Corp.

ενότητες

κατηγορία προιόντος

KANOX σειρά ®
MAZIC σειρά ®

Στείλτε το σε έναν επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση μήνυμά σας

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα για να μας πείτε τις ανάγκες ή τις ερωτήσεις σας, θα σας απαντήσουμε σύντομα!

ρωτήσετε τώρα

εκθέσεις

Interschutz 2015

Interschutz 2015
Ημερομηνία: 8 - 13 Ιουν 2015
Περίπτερο: Αίθουσα 012 / Stand Νο G76
Ώρα έναρξης: 9πμ - 6μμ
Τόπος: Deutsche Messe Hannover
[Διαβάστε περισσότερα]

Ready-eSupport

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Μερίδιο

Σχετικά προϊόντα

English | ไทย | Română | Português | Ελληνικά | Français | हिन्दी | فارسی | Polska | Italiano | Bahasa Melayu | Español | Türkçe | Việt | العربية | Deutsch | Indonesia | 日本語 | Nederlands | Русский | 한국어 | Close