τρέχουσα σελίδα Τρέχουσα σελίδα »Πυράντοχες Ένδυση Made Με το αίμα παθογόνων παραγόντων ανθεκτικό Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς , EN469 Ορκωτός

Πιστοποιημένο επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα - Anti-Virus Διείσδυση επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση

Taiwan KK Corp. είναι ένα πυροσβεστικό ένδυσης και κατασκευαστής υφασμάτων με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Τους νεοαποκτηθέντα fabric- MAZIC ® και KANOX ® - Οι ξεπέρασε NOMEX και KANOX ADVANCE πραγματοποίησε την καλύτερη προστασία σε αυτή τη δοκιμή ανδρείκελο.

Ανεξάρτητα από το συνδυασμό των επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα χρησιμοποιείται, φωτιά ρούχα επιβραδυντικό πρέπει να περάσουν από μια λίστα των δοκιμών για να ανταποκρίνεται στο πρότυπο που έθεσε η Εθνική Ένωση Πυροπροστασίας (NFPA), πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα είδη ένδυσης επιβραδυντικό πυρός πρέπει να περάσει το πρότυπο για την προστασία έναντι χημικών, η θερμότητα, φλόγα, οξύ, κ.λπ. Λαμβάνοντας υπόψη την υιοθέτηση αυτής της μεθόδου δοκιμής, ως μέρος των απαιτήσεων, οι κατασκευαστές θα πρέπει ενδυμάτων επιβραδυντικό πυρός τους, σύμφωνα με το πρότυπο NFPA.

Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Το μήνυμά σας

  Εξωτερικό κέλυφος ΥΛΙΚΟ: K-AD02RP
 • Βάρος 240g / m², Ripstop, Anti-στατική
 • Χρώμα: Navy Blue, Royal μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο
 • Χαρακτηριστικά: Υψηλή αντοχή, εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα, καλή αντοχή στην τριβή
 • Εφαρμογές: Εξωτερικό κέλυφος του κοστούμι πυροσβέστη, κοστούμι διάσωσης
  ΘΕΡΜΙΚΗ υλικό επένδυσης: K-GORNOX
 • Μη υφασμένα δομή
 • Χαρακτηριστικά: Καλή αντοχή στη θερμότητα
 • Εφαρμογές: Θερμική στρώμα του κοστούμι πυροσβέστη
  Φράγμα Υγρασίας ΥΛΙΚΟ: CH100SLPTFE
 • SGS Certified, η αντίσταση διείσδυσης υγρών
  Υλικό επένδυσης: Μ-ST02
 • δομή twill
 • Χαρακτηριστικά: Καλή αντίσταση στη φλόγα
 • Εφαρμογές: Βιομηχανική φορούν την εργασία, Σταθμός ομοιόμορφη, Δασικές Πυροσβεστικά κοστούμι
  ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΛΙΚΟ: K-AD02LCP
 • δομή ζακάρ
 • Χαρακτηριστικά: Καλή αντίσταση στη φλόγα,
 • Εφαρμογές: οπλισμού

Φωτιά Ένδυση επιβραδυντικά - PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Σειρά

TKPREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) της σειράς φωτιά ρούχα ανθεκτικά είναι κατασκευασμένο από τέσσερα στρώματα, συμπεριλαμβανομένων εξωτερικό κέλυφος, το φράγμα υγρασίας, θερμικό φράγμα και επένδυση. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί υφασμάτων επιβραδυντικό φωτιάς χρησιμοποιείται? Οι ενισχύσεις και ανακλαστικά τελειώματα προσαρτημένο στο εξωτερικό κέλυφος. PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) της σειράς ρούχα πυρόσβεση είναι EN 469: 2005 πιστοποιημένο και πληροί τα ευρωπαϊκά και βορειοαμερικανικά πρότυπα. Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με υψηλής ποιότητας επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα και κάθε στρώμα είναι πυρασφαλείας.

Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής πρότυπο καθορίσετε την απόδοση για τα ρούχα αντιπυρική να τεθεί σε ενώ πυρόσβεσης ή διάσωσης. Ειδικά όταν το έργο διάσωσης που σχετίζονται με γεγονότα όπως μια τυχαία παφλασμό των χημικών ή εύφλεκτα υγρά. Επίσης, αποφύγετε τη μόλυνση από από αίμα παθογόνων παραγόντων.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) πυρόσβεση ρούχα είναι ένα βαρέως τύπου επιβραδυντικά φλόγας ομοιόμορφη. Είναι κατασκευασμένο για να προστατεύει το σώμα ενός πυροσβέστη, ενώ εργάζονται και να κρατήσει τους πυροσβέστες να κυκλοφορούν ελεύθερα. Όταν η μόλυνση παθογόνο είναι δυνατόν, επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα απαιτείται να είναι διεθνώς πιστοποιημένα.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Σειρά Πυροσβεστικών Ένδυση εξωτερικό κέλυφος φωτιά ανθεκτικό ύφασμα - K-HM02RP

Το εξωτερικό κέλυφος επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα είναι το πρώτο και πιο σημαντικό στρώμα της άμυνας για την προστασία της ζωής. KANOX ® φωτιά ύφασμα επιβραδυντικό γίνεται από ένα αποκλειστικό μίγμα ότι στην πραγματικότητα «λιμοκτονεί τη φωτιά" εκτός από την παροχή εξαιρετική παραδοσιακή προστασία κατά της φωτιάς. Αυτή η διαφορετική προσέγγιση είναι αποδεδειγμένη και δεν είναι καθόλου πειραματικά. KANOX ® επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα δανείζεται από μια βάση γνώσης που αναπτύχθηκε σε άλλες βιομηχανίες που έχουν ακόμα πιο σημαντικές απαιτήσεις αντοχής στη φωτιά.

KANOX ® φωτιά ύφασμα επιβραδυντικό δεν θα καεί, να λιώνει, να μαλακώσει ή στάξει! Είναι NFPA 1971-2000 που εγκρίθηκε / συμμορφούμενα (επικυρωμένο) με άριστα αποτελέσματα σε όλες τις απαιτούμενες δοκιμές, καθώς και μια σειρά άλλων ευρέως αποδεκτές βιομηχανικές δοκιμές. Με πολλά μέτρα, είναι η πιο προστατευτική επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα .

Στην επιστήμη των υλικών, η ισχύς ενός υφάσματος επιβραδυντικό φωτιάς είναι ένα μέτρο της ασκούμενης δύναμης για να προστατεύσει τους ανθρώπους. KANOX ® Κ-HM02RP έχει μεγάλη αντοχή σε εφελκυσμό και εξετάζεται με τη χρήση ENISO 13934 - 1: μέθοδος 1999. Βασισμένο σε EN 469: 2005 's ≥ 450N απαίτηση επίδοσης, ≥ 3000N εφελκυσμό συνέπεια τη δύναμη K-HM02RP είναι πολύ υψηλότερο. Ομοίως, αντοχή σε σχίσιμο του είναι ≥ 150N, η οποία είναι καλύτερη από ό, τι ENISO 13937-2: πρότυπο ≥25N του 2000.

K-HM02RP είναι ένα ύφασμα ανθεκτικό στη φωτιά για το εξωτερικό κέλυφος των πυροσβεστικών ειδών ένδυσης, και EN469: 2005 πιστοποιημένο. Είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα (σκούρο μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί)? και βάρη 240 g / m² με 7 δομή rip-stop.

Τα κοστούμια πυρόσβεσης συνιστάται να γίνει από τα ακόλουθα υφάσματα υψηλής απόδοσης:

κωδικό όνομα χρώμα δομή
K-AD02RP (Εξωτερικό κέλυφος) Σκούρο μπλε, κίτρινο, πορτοκαλί Rip-stop
K-Gornox (θερμικό φράγμα) Κίτρινος Μη υφαντά
Μ-ST02 (εσωτερική επένδυση) Γκρί Πεδιάδα
M-FM02K (Knit βραχιόλι) Σκούρο μπλε Εγκύκλιος δεμένη

Πυροσβεστικά Γυρίστε Από Gear Υφάσματα ΕΝ 469: 2005 πιστοποιημένο υφάσματα (fabircs συναρμολόγησης πολλαπλασιάζονται στρώμα)

PREMIUM (AD02RP ADVANCE) Σειρά Πυράντοχες Ένδυση Φράγμα Υγρασίας Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς

Το φράγμα υγρασίας είναι το δεύτερο στρώμα των ενδυμάτων επιβραδυντικό φωτιάς, που αποτελείται κυρίως από ένα στρώμα φύλλα σε ένα υπόστρωμα ύφασμα. Υγρασία υλικό επιβραδυντικό φωτιάς επιτρέπει εφίδρωση και προμήθειες υγρών αντίσταση διείσδυσης κατά το αίμα και τα σωματικά υγρά, κοινές χημικές ουσίες, και το νερό, βοηθώντας ο πυροσβέστης μένει στεγνό και προστατευμένο.

PREMIUM (AD02RP ADVANCE) υλικό φράγμα υγρασίας σειρά είναι ASTM F 1671 πιστοποιηθεί. Συνεδριάζει απαιτούμενα πρότυπα από την ευρωπαϊκή και τη Βόρεια Αμερική χώρες.

mositure φράγμα πρέπει να είναι αδιάβροχο, εξαιρετικά breathabkle, ανθεκτικό σε χημικές απειλές
απορρόφηση υγρασίας
KANOX ® 8 ~ 12
φυσικό Slik 12
Βαμβάκι 8.5
Νάιλον 4.5
Πολυεστέρας 4.5
φυσικό μαλλί 15
Τεχνητό μετάξι 11

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Σειρά επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση 110g ελαφρύ, λεπτό Θερμική Φράγμα Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς - K-GORNOX

K-GORNOX είναι η 3η στρώση της φωτιάς ρούχα επιβραδυντικό το οποίο απαιτεί φωτιάς ύφασμα επιβραδυντικό να είναι ελαφρύ, λεπτό και ανθεκτικό στη θερμότητα. Πρόκειται για ένα μη-υφαντό ύφασμα το οποίο είναι ένα ύφασμα που μοιάζει με υλικό φτιαγμένο από μακρές ίνες, ενώνονται με χημικά, μηχανική, θερμική επεξεργασία ή διαλύτη.

K-GORNOX είναι ένα υψηλής ποιότητας ύφασμα επιβραδυντικά φωτιάς με μεγάλη θερμική απόδοση προστασία. Έχει υψηλότερη θερμική απόδοση προστασία (TPP) από Nomex® IIIa και PBI.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) πυρκαγιάς Σειρά ανθεκτικά είδη ένδυσης, φωτιά ανθεκτικό ύφασμα, επένδυση Fabric- Μ-ST02

Πυρκαγιά επιβραδυντικό ύφασμα οι επενδύσεις συνιστάται για πολλά έργα και για διάφορους λόγους. Κατά την κατασκευή φωτιά ρούχα επιβραδυντικό, η επένδυση προστίθεται ένα μέτρο της άνεσης ειδικά για βαρύτερα και ογκώδη ένδυσης. Επενδύσεις στη φωτιά ρούχα επιβραδυντικό βοηθήσει αυτά τα είδη ενδυμάτων κινηθεί με το σώμα και να το τράβηγμα και εκτός ευκολότερη.

Aramid επιβραδυντικά φωτιάς ύφασμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και σταθερό, και κατάλληλο για τα είδη ένδυσης επιβραδυντικό φωτιάς. Αυτή η αντιπυρική ύφασμα βάρη 150g / m² και έρχεται με σκούρο μπλε.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) πυρκαγιάς Σειρά Ένδυση επιβραδυντικά έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί ότι συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 469: 2005 από τον κοινοποιημένο από BTTG (British Textile Group Technology). Εκτός από την υψηλή απόδοση του σε επιβραδυντικά φλόγας και θερμική μόνωση, το φράγμα υγρασίας υπερέχει επίσης στη διείσδυση anti-virus. Η ενδυμασία επιβραδυντικό πυρός ισχύει NFPA 1971 φράγμα πιστοποιημένα υγρασίας, και δοκιμάστηκε από την Underwriters Laboratories ότι είναι αρμοδιότητα της πρόληψης κρυμμένα μεταδίδονται με το αίμα κίνδυνο παθογόνου στο ανθρώπινο σώμα κατά τη διάρκεια διαφόρων πυρόσβεσης και διάσωσης. Μέθοδος δοκιμής στη φωτιά επιβραδυντικό υλικό κατά διείσδυση του κινδύνου αυτού ιού που ορίζονται στο ASTM D 1671. Λεπτομερείς αντιπυρική ύφασμα μέθοδος ανίχνευσης και προσδιορισμού αναλύονται σε αυτό το άρθρο. [ Προβολή άρθρο » ]


Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Το μήνυμά σας

επόμενος Επόμενη » NFPA, SGS Διπλωματούχος Ένδυση επιβραδυντικό φωτιάς
προηγούμενος
Προηγούμενη » επιβραδυντικό φωτιάς, Θερμομόνωση, υψηλής Δάκρυ / αντοχή σε εφελκυσμό, Χρήστης / Φιλικών προς το Περιβάλλον Ύφασμα

ενότητες

κατηγορία προιόντος

KANOX σειρά ®
MAZIC σειρά ®

Στείλτε το σε έναν επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση μήνυμά σας

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα για να μας πείτε τις ανάγκες ή τις ερωτήσεις σας, θα σας απαντήσουμε σύντομα!

ρωτήσετε τώρα

εκθέσεις

Interschutz 2015

Interschutz 2015
Ημερομηνία: 8 - 13 Ιουν 2015
Περίπτερο: Αίθουσα 012 / Stand Νο G76
Ώρα έναρξης: 9 π.μ. - 18:00
Τόπος: Deutsche Messe Hannover
[Διαβάστε περισσότερα]

Ready-eSupport

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Μερίδιο

Σχετικά προϊόντα

English | 日本語 | 한국어 | Polska | Bahasa Melayu | العربية | Español | Română | Deutsch | ไทย | Italiano | Nederlands | Türkçe | فارسی | Việt | Português | Français | Ελληνικά | Indonesia | हिन्दी | Русский | Close