muka surat ini Halaman semasa »Fire Pakaian Tahan Dibuat Dengan Darah-Bawaan Patogen Tahan Fire Retardant Fabric , EN469 Certified

Certified Fire Retardant Fabric - Anti-Virus Penembusan Fire Retardant Pakaian

Taiwan KK Corp. ialah kebakaran pakaian dan pengeluar kain dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman. Mereka yang baru dibangunkan fabric- MAZIC ® dan KANOX ® - sedang mengatasi Nomex dan KANOX ADVANCE dilakukan perlindungan yang terbaik dalam ujian manikin ini.

Tidak kira gabungan kain kalis api digunakan, api kalis pakaian mesti melalui senarai ujian untuk memenuhi standard yang ditetapkan oleh Persatuan Perlindungan Kebakaran Kebangsaan (NFPA), yang bermaksud bahawa setiap pakaian kalis api mempunyai untuk lulus standard untuk perlindungan daripada bahan kimia, haba, api, asid, dan lain-lain Memandangkan menggunakan kaedah ujian ini sebagai sebahagian daripada keperluan, pengeluar perlu pakaian kalis api mereka mematuhi standard NFPA itu.

Menghantar Fire Retardant Fabric Siasatan

  OUTER SHELL BAHAN: K-AD02RP
 • Berat 240g / m², Ripstop, Anti-statik
 • Warna: Navy Blue, Royal biru, Orange, Kuning, Merah
 • Ciri-ciri: kekuatan tinggi, rintangan haba yang baik, rintangan lelasan baik
 • Aplikasi: Shell luar saman bomba, guaman Penyelamat
  LINER THERMAL BAHAN: K-GORNOX
 • Bukan tenunan struktur
 • Ciri-ciri: rintangan haba yang baik
 • Aplikasi: lapisan Thermal saman bomba
  KELEMBAPAN PENGHALANG BAHAN: CH100SLPTFE
 • SGS Certified, rintangan penembusan Fluid
  Bahan-bahan lapisan M-ST02
 • struktur kepar
 • Ciri-ciri: rintangan api Baik
 • Aplikasi: pakaian kerja Industrial, pakaian seragam Station, saman Wildland Bomba
  PENEKANAN BAHAN: K-AD02LCP
 • struktur Jacquard
 • Ciri-ciri: rintangan api yang baik,
 • Aplikasi: tetulang

Fire Retardant Pakaian - PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Siri

TKPREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) siri kebakaran pakaian tahan diperbuat daripada empat lapisan termasuk shell luar, halangan kelembapan, halangan haba dan lapisan. Terdapat banyak kombinasi yang berlainan fabrik kalis api yang digunakan; bala bantuan dan trim mencerminkan yang melekat pada kulit luar. PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) siri memadam kebakaran pakaian adalah EN 469: 2005 diperakui dan memenuhi piawaian Eropah dan Amerika Utara. Ia direka bentuk dan dihasilkan dengan kualiti yang tinggi kain kalis api dan setiap lapisan adalah tahan api.

prestasi Eropah dan Amerika Utara standard menentukan untuk pakaian kalis api untuk diletakkan pada ketika memadam kebakaran atau menyelamat. Terutamanya apabila kerja-kerja menyelamat berkaitan dengan acara-acara seperti percikan sengaja cecair kimia atau mudah terbakar. Juga mengelakkan pencemaran daripada blood- patogen ditanggung.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) memadam kebakaran pakaian adalah pakaian seragam kalis api tugas berat. Ia dihasilkan untuk melindungi badan seorang ahli bomba semasa bekerja dan menjaga anggota bomba untuk bergerak bebas. Apabila pencemaran patogen adalah mungkin, kain kalis api diperlukan untuk diperakui di peringkat antarabangsa.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Siri Fire Fighting Pakaian Outer Shell Kebakaran Fabric Tahan - K-HM02RP

Outer-shell kalis api kain adalah lapisan pertama dan yang paling penting pertahanan dalam melindungi kehidupan. KANOX ® api kain kalis diperbuat daripada gabungan eksklusif yang berkuat kuasa "kebuluran api" di samping menyediakan perlindungan tradisional yang sangat baik terhadap kebakaran. Pendekatan ini berbeza terbukti dan bukanlah eksperimen. KANOX ® kain kalis api meminjam dari pangkalan pengetahuan yang dibangunkan dalam industri lain yang mempunyai lebih penting keperluan kalis api.

KANOX ® api kalis kain tidak akan terbakar, mencairkan, melembutkan atau menitis! Ia adalah NFPA 1971-2000 diluluskan / patuh (disahkan) dengan keputusan cemerlang dalam semua ujian yang diperlukan dan juga beberapa ujian industri yang lain yang diterima secara meluas. Dengan banyak langkah-langkah, ia adalah yang paling pelindung kain kalis api .

Dalam sains bahan, kekuatan yang kain kalis api adalah ukuran daya gunaan untuk melindungi rakyat. KANOX ® K-HM02RP mempunyai kekuatan tegangan yang besar dan ia telah diuji menggunakan ENISO 13.934-1: 1999 kaedah. Berdasarkan EN 469: 2005 's ≥ 450N keperluan prestasi, ≥ 3000N hasil kekuatan tegangan K-HM02RP ini adalah lebih tinggi. Begitu juga, kekuatan pemedih mata adalah ≥ 150N, yang lebih baik daripada ENISO 13.937-2: ≥25N standard tahun 2000.

K-HM02RP adalah kain tahan api untuk shell luar pakaian pemadaman kebakaran, dan EN469 : 2005 disahkan. Ia boleh didapati dalam pelbagai warna (biru gelap, kuning dan oren); dan berat 240 g / m² dengan 7 struktur rip-stop.

Saman memadam kebakaran disyorkan dibuat daripada fabrik prestasi tinggi seperti berikut:

nama kod warna struktur
K-AD02RP (shell luar) Biru gelap, Kuning, Orange Rip henti
K-Gornox (halangan haba) Kuning Bukan tenunan
M-ST02 (Inner liner) Grey Kosong
M-FM02K (Wristlet bersatu) Biru gelap Pekeliling bersatu

Memadam kebakaran berubah Gear Fabrics EN 469: 2005 fabrik disahkan (fabircs pemasangan lapisan berganda)

PREMIUM (AD02RP ADVANCE) Siri Fire Tahan Pakaian Moisture Barrier Fire Retardant Fabric

Halangan kelembapan adalah lapisan kedua pakaian kalis api, kebanyakannya terdiri daripada lapisan berlamina untuk substrat kain. Kelembapan bahan kalis api membolehkan berpeluh dan bekalan cecair rintangan penembusan terhadap darah dan cecair badan, bahan kimia yang sama, dan air, membantu ahli bomba yang sentiasa kering dan dilindungi.

PREMIUM (AD02RP ADVANCE) kelembapan siri bahan penghalang adalah ASTM F1671 disahkan. Ia memenuhi piawaian yang diperlukan dari negara-negara Eropah dan Amerika Utara.

mositure halangan mestilah kalis air, sangat breathabkle, tahan ancaman kimia
penyerapan kelembapan
KANOX ® 8 ~ 12
Slik asli 12
kapas 8.5
Nylon 4.5
poliester 4.5
bulu semula jadi 15
Rayon 11

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Siri Fire Retardant Clothing- 110g Light, Thin Barrier Thermal Fire Retardant Fabric - K-GORNOX

K-GORNOX adalah lapisan ke-3 pakaian kalis api yang memerlukan api kain kalis menjadi ringan, nipis, dan tahan haba. Ia adalah kain bukan tenunan yang merupakan bahan kain yang diperbuat daripada gentian panjang, diikat bersama oleh kimia, mekanikal, haba atau rawatan pelarut.

K-GORNOX adalah berkualiti tinggi kain kalis api dengan prestasi perlindungan haba yang besar. Ia mempunyai prestasi perlindungan haba yang lebih tinggi (TPP) daripada NOMEX® IIIa dan PBI.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Siri Bomba Pakaian Tahan, Kebakaran Fabric Tahan, Lapisan Fabric- M-ST02

Api kain kalis lapisan yang disyorkan untuk banyak projek dan untuk pelbagai sebab. Apabila pembuatan pakaian perencat api, lapisan ditambah untuk ukuran keselesaan terutama untuk pakaian yang lebih berat dan besar. Linings dalam pakaian kalis api membantu ini jenis pakaian bergerak dengan badan dan membuat menarik dalam dan di luar lebih mudah.

Aramid kain kalis api adalah sangat tahan lama dan stabil, dan sesuai untuk pakaian kalis api. Ini kalis api kain berat 150g / m² dan dilengkapi dengan biru gelap.

PREMIUM (TK09AD01 ADVANCE) Siri Fire Retardant Pakaian telah diuji dan disahkan mematuhi EN 469: 2005 oleh dimaklumkan oleh BTTG (British Textile Technology Group). Kecuali untuk prestasi yang tinggi dalam kalis api dan penebat haba, halangan kelembapan juga melebihi performa dalam penembusan anti-virus. Pakaian kalis api terpakai NFPA 1971 halangan kelembapan yang diperakui, dan telah diuji oleh Underwriters Laboratories bahawa itu kecekapan mencegah tersembunyi bawaan darah patogen bahaya kepada badan manusia semasa pelbagai aktiviti memadam kebakaran dan menyelamat. Kaedah ujian untuk menembak bahan kalis terhadap penembusan bahaya virus seperti yang dinyatakan dalam ASTM D 1671. terperinci kalis api kain kaedah ujian dan penentuan dianalisis dalam artikel ini. [ View artikel » ]


Menghantar Fire Retardant Fabric Siasatan

seterusnya Next » NFPA, SGS Certificated Fire Retardant Pakaian
sebelum
Sebelum » Fire Retardant, penebat haba, Tear Tinggi / Kekuatan tegangan, pengguna / Fabrik Mesra Alam Sekitar

seksyen

Menghantar A Fire Retardant Pakaian Siasatan

Mencari maklumat lebih lanjut? Anda boleh mengisi Borang Siasatan untuk memberitahu kami keperluan atau soalan anda, kami akan memberi maklum balas tidak lama lagi!

menyiasat sekarang

pameran

Interschutz 2015

INTERSCHUTZ 2015
Tarikh: 08-13 Jun 2015
Booth: Dewan 012 / berdiri No. G76
Membuka Jam: 9am - 6pm
Tempat: Deutsche Messe Hannover
[Read more]

Ready-eSupport

Untuk HELP LIVE ... hanya klik "Meja Bantuan Live", pakar kami akan bersama anda di udara sebentar lagi.

Kongsi

Produk Berkaitan

English | 日本語 | 한국어 | Polska | Bahasa Melayu | العربية | Español | Română | Deutsch | ไทย | Italiano | Nederlands | Türkçe | فارسی | Việt | Português | Français | Ελληνικά | Indonesia | हिन्दी | Русский | Close