τρέχουσα σελίδα Τρέχουσα σελίδα » MAZIC ®-- επιβραδυντικό φωτιάς, επιβραδυντικά φλόγας, φορούν την εργασία ύφασμα, που αποτελείται από ίνες αραμιδίου, βισκόζη, Protex σειρά Βεβαιωθείτε Προστασίας Υψηλών Επιδόσεων

MAZIC ® Fabric - μοντακρυλικών ινών που αναμειγνύονται με υψηλής αντοχής ίνες ή βαμβάκι Fiber

Taiwan KK Corp. είναι φωτιά ρούχα επιβραδυντικό και προμηθευτής υφάσματος. Ύφασμα τους, MAZIC ® και KANOX ® έχουν αναπτυχθεί για την κατασκευή προστατευτικών ενδυμάτων για πυροσβέστης, ειδικά ο στρατός, Πολεμική Αεροπορία, πιλότος και βιομηχανικούς εργάτες των διυλιστηρίων, αέριο, τσιμέντο, μέταλλο, και συγκόλληση.

MAZIC ® φωτιά επιβραδυντικό ύφασμα σειρά είναι φτιαγμένα από MAZIC ® νήματα που αποτελούνται από Αραμιδική, βισκόζη, σειρά Protex, και / ή ίνες υψηλής αντοχής. Αυτό το υψηλής απόδοσης επιβραδυντικό φωτιάς ύφασμα είναι μεγάλη για την κατασκευή σταθμού φοράει, θερμική και τα προστατευτικά ενδύματα, είδη ένδυσης για χρήση σε διαδικασίες συγκόλλησης και κράμα. MAZIC ® φωτιά επιβραδυντικό ύφασμα σειρά είναι ανθεκτικά φλόγα. Έχει μη τήξη, μη στάζει και μη τοξικό με αυτοσβενόμενο ικανότητα. Το ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς ελαφρύ σειράς και υψηλής αντοχής έρχονται με τον αέρα διαπερατά, η οποία φέρνει άνετα συναισθήματα, όταν το φοράει. MAZIC ® φωτιά ύφασμα επιβραδυντικό είναι κατασκευασμένο από 100% εγγενώς ανθεκτικό στη φωτιά και όχι χημική επεξεργασία? αυτό σημαίνει ότι το ύφασμα παροχή προηγμένων αντίσταση στη φωτιά και τη θερμότητα. Οι ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς σειρά εμφανίζονται διάφορες επιλογές χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων μπλε, πορτοκαλί, λαδί, καμουφλάζ, γκρι και κόκκινο. σχεδιασμού προσαρμογής είναι ευπρόσδεκτη, καθώς και.

Αποστολή Ύφασμα επιβραδυντικό φωτιάς Το μήνυμά σας

Protex Σειρά

Protex ινών είναι αντίσταση στη φλόγα που δεν καύση? είναι δύσκολο να ανάβει και να έχει αυτο-πυρόσβεσης ιδιοκτησίας. Εκτός από τις ιδιότητες επιβράδυνσης της φωτιάς ίνας Protex, έχει μια σχετικά υψηλή αντοχή που είναι παρόμοιο με το μαλλί. Protex ινών χρησιμοποιείται σε περίπτωση αντίστασης περιβάλλον ή φωτιά επιβραδυντικό είναι απαραίτητο ή ζητηθεί. Protex ίνες είναι μαλακό και άνετο για να φορέσει? δεν τσαλακώνουν και έχουν μεγάλη σταθερότητα διαστάσεων και υψηλής ελαστική επαναφορά, η οποία τους τη δυνατότητα να μείνετε σε φόρμα κάνουν. MAZIC ® φωτιά ύφασμα επιβραδυντικό είναι κατασκευασμένο από αραμιδίου, Viscos, Protex σειρά, και / ή ίνες υψηλής αντοχής? έχει μεγάλη αντοχή χαρακτηριστικά της φλόγας, η οποία παρέχει μια άνετη αίσθηση, καθώς και.

Σταθμός φοράει, θερμική και τα προστατευτικά ενδύματα, φωτιά ρούχα επιβραδυντικό για χρήση σε συγκολλήσεις και κράματα διαδικασίες μπορούν να γίνουν από τις παρακάτω υψηλών επιδόσεων υφάσματα επιβραδυντικό φωτιάς:

Πυροπροστασίας properoty

Ιδιοκτησία Δοκιμή Απαιτούμενη απόδοση MAZIC ®-ST02 Αποτέλεσμα
Επιπτώσεις της λιωμένο μέταλλο σταγόνες EN532 ≥Drops για την αύξηση της θερμοκρασίας από 40k Αριθμός drops≥5 πέρασμα
εξάπλωσης της φλόγας EN532 Δεν φλεγόμενα στην κορυφή ή δύο άκρη πλευρά.
Δεν holing.
Δεν φλεγόμενα συντρίμμια.
Afterflame ≤2seconds.
Afterglow≤2seconds.
Δεν φλεγόμενα στην κορυφή ή δύο άκρη πλευρά.
Δεν holing.
Δεν φλεγόμενα συντρίμμια.
Δεν afterflame.
Δεν λυκόφως.
πέρασμα
συναγωγής θερμότητας EN367 Επίπεδο ΑΤΙ ΑΤΙ = 4.5 επίπεδο Β1
B1 3-6
B2 7-12
Β3 13-20
Β4 21-30
Β5 > 30
Radiant θερμότητας EN366at 20KW / m² Επίπεδο Τ2 Τ2 = 13secpmds επίπεδο Γ1
C1 8-30
C2 31-90
C3 90-150
C4 > 150

ανθεκτική ιδιοκτησίας

Ιδιοκτησία Δοκιμή Απαιτούμενη απόδοση MAZIC ®-ST02 Αποτέλεσμα
Αντοχή σε εφελκυσμό ISO 5081 ≥300N Warp Ν Συμπληρώστε Ν> 450N> 450N πέρασμα
Αντοχή στο σχίσιμο ISO 4674 ≥15N Warp Ν Συμπληρώστε Ν> 70Ν> 70Ν πέρασμα
Μεταβολή διαστάσεων ISO 6330/5077 Να μην υπερβαίνει το ± 3% σε κάθε κατεύθυνση (= συρρίκνωση) Warp% Συμπληρώστε% <± 2% <± 2% πέρασμα
Αποχρωματισμό-ρούχων CNS 1494 L3027 A-2 - - 4 - 5
Αντοχή χρώμα-φως CNS 3845 L3074 - - 4

Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και φλόγα, τη φωτιά και την απόδοση μεταφοράς θερμότητας είναι σημαντικά σχετίζονται με τη ζωή ενός βιομηχανικού εργάτη. Μόνο ελέγχονται αυστηρά και διεθνώς πιστοποιημένα υφάσματα επιβραδυντικό φωτιάς μπορούν να προστατεύσουν τη ζωή. Σύμφωνα με την διαφορά της λειτουργίας, Μετάδοσης Θερμότητας χωρίζεται σε δύο είδη, το ένα είναι Μεταφορά Θερμότητας-Φλόγα, και το άλλο είναι Μεταφορά Θερμότητας-Ακτινοβολία.

 • Όταν δοκιμή η μεταφορά θερμότητας, EN469: 2005 αναφέρει ο χρόνος της αύξησης της θερμοκρασίας των 24 ° C στο θερμιδόμετρο που επηρεάζουν τα υλικά δεν μπορεί να είναι μικρότερη από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας πυροσβέστης επαφές η φλόγα και θερμότητα, η θερμοκρασία της εσωτερικής επένδυσης της φωτιάς ρούχα επιβραδυντικό ανεβαίνει? Εν τω μεταξύ, η θερμοκρασία του σώματός του ανεβαίνει 24 ° C από 36 ° C έως 60 ° C, σε τέτοια κατάσταση, ο άνθρωπος θα πάρει 2ου βαθμού έγκαυμα τραυματισμό. Ο χρόνος που προκαλούν έναν άνθρωπο να πάρει δεύτερο τραυματισμό έγκαυμα βαθμού, καλούμε ως HTI24 και RHTI24.
 • Ένας άλλος κανονισμός που απαιτούνται το χρόνο για έναν πυροσβέστη για να πάρει τραυματισμού από 1ου βαθμού έγκαυμα στην 2η βαθμού έγκαυμα, δεν μπορεί να είναι μικρότερη από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
 • Στη συνέχεια, διαίρεσε το αποτέλεσμα ως επιπέδου 1 και 2. Σύμφωνα με το πρότυπο (HTI24-12) και (RHTI 24-12), υπάρχουν κανονισμοί για την προστασία των πυροσβεστών να εκκενώσουν την ασφάλεια, δεν θα θυσιάσουν τη ζωή τους.

MAZIC ® Φωτιά ύφασμα επιβραδυντικά θερμότητας και την απόδοση Φλόγα

Αυτή η εισαγωγή βασίζεται σε EN469: 2005 και σε συνδυασμό με το NFPA 1971: 2007 κανόνας για τα είδη ένδυσης επιβραδυντικό φωτιάς. Heat & Φλόγα δοκιμής EN 469 φωτιάς ρούχα επιβραδυντικό περιλαμβάνει δοκιμή εξάπλωσης φλόγας, δοκιμή αντοχής στη θερμότητα και δοκιμή μεταφοράς θερμότητας.

EN 469: 2005 εξάπλωσης της φωτιάς ύφασμα επιβραδυντικά φλόγας και πυρίμαχα Απαίτηση

Υψηλή θερμοκρασία υφάσματα επιβραδυντικό ανθεκτικά, υψηλής αντοχής φωτιάς ενισχύσει σημαντικά επιτρέποντας προϊόντων για την κάλυψη αυτών των καθηκόντων. ενδυμασία φωτιά επιβραδυντικό διευκολύνεται χρησιμοποιώντας αυτά τα πυρίμαχα ίνες υπερβαίνουν κατά πολύ την ικανότητα και τη γνώση των περισσότερων ανθρώπων

Στις επιχειρήσεις διάσωσης πυρόσβεσης, αναπόφευκτη, φωτιά ρούχα επιβραδυντικό θα διερευνήσει σε υψηλή θερμική θερμοκρασία, ακόμα περισσότερο, θα κατευθύνει την επαφή flash φωτιά, γι 'αυτό σίγουρα απαιτεί ένα εξαιρετικό υλικό για την προστασία των πυροσβεστών. EN 469: 2005 κανόνας φλόγα συναρμολόγησης ανθεκτικό ύφασμα θα πρέπει να κατέχουν άριστα χαρακτήρα των ανθεκτικών και θερμικής φλόγα σταθερότητα. Κύριες απαιτήσεις είναι οι εξής:

  6.1 Πλαίσιο Spread
 • Δεν φλεγόμενα στην άκρη
 • Δεν σχηματισμό οπών
 • Δεν φλεγόμενα συντρίμμια ή λιωμένο
 • Η μέση afterflame ≤ 2s
 • Μέση flaterglow ≤ 2s
  αντίσταση 6,5 Θερμότητας
 • Υλικά δεν λιώνει, στάζει ή ανάφλεξη
 • Κάθε συρρίκνωση στρώση ≤ 5%

MAZIC ® Φωτιά ύφασμα επιβραδυντικά φλόγας Διαδώστε Test & Αποτελεσμάτων

EN 469: 2005 υιοθετήσουν κάθετη μέθοδοι δοκιμής φλόγας, την εφαρμογή της φλόγας του καυστήρα προς τα είδη ένδυσης επιβραδυντικό φωτιάς στρώματα εξωτερική και εσωτερική συναρμολόγηση για 10 δευτερόλεπτα, για να δοκιμάσει και να ελέγξει η φλόγα εξαπλώθηκε δεδομένων.

  Το παρακάτω στατιστικό στοιχείο είναι να δείξει τα αποτελέσματα των δοκιμών του προτύπου EN 469 φλόγα συναρμολόγησης ανθεκτικά υφάσματα:
 • Δεν φλεγόμενα στην άκρη
 • Δεν σχηματισμό οπών
 • Δεν φλεγόμενα συντρίμμια ή λιωμένο
 • δεν afterflame
 • δεν λυκόφως
Taiwan KK Corp. KANOX EN 469 's: 2005 φύλλο τεχνικών στοιχείων (6-1) εξάπλωση 6.1 φλόγαςKANOX EN 469 ® είναι: 2005 φύλλο τεχνικών στοιχείων (6-1) εξάπλωση 6.1 φλόγας

MAZIC ® Φωτιά ύφασμα επιβραδυντικά Θερμότητας Test & Αποτέλεσμα Αντίσταση

Σύμφωνα με την EN469: 2005 , χρησιμοποιεί ένα φούρνο για να προσομοιώσουν το ζεστό κυκλοφορούν αέρα του περιβάλλοντος της σκηνής φωτιά. Το ύφασμα αντιπυρική τοποθετείται σε ένα φούρνο για 5 λεπτά, σε καθορισμένη θερμοκρασία στους 180 ° C, προκειμένου να δοκιμαστεί εάν το ύφασμα επιβραδυντικά φλόγας σε συμμόρφωση με κάθε απαιτήσεις.

  Η παρακάτω εικόνα είναι η περίληψη της δοκιμής στατιστικές για KANOX ® φωτιά συνέλευση ρούχα φωτιάς, σύμφωνα με τον κανονισμό EN469.
 • Εξωτερικό κέλυφος δεν λιώνει, στάζει, ή ανάφλεξη.
 • Εξωτερικό κέλυφος συρρίκνωση 0,2%
 • Εσωτερική επένδυση συρρίκνωση 0,5%
Taiwan KK Corp. KANOX EN 469 's: 2005 φύλλο τεχνικών στοιχείων (7-2) 6.5 Θερμική ΑντίστασηKANOX EN 469 ® είναι: 2005 φύλλο τεχνικών στοιχείων (7-2) την αντίσταση 6,5 θερμότητα

MAZIC ® Φωτιά ύφασμα επιβραδυντικά Θερμότητας Test & Αποτελεσμάτων

Σε μια γενική κατάσταση, τα δεδομένα για HTI24, εξαρτάται από το πάχος του δείγματος. Το παχύτερο δείγμα καθιστά περισσότερο τα δεδομένα ΑΤΙ 24.

Ζώνη όρια ΑΤΙ τυπική διάταξη Σχόλια
1 3 έως 6 μονή στρώση Οι περισσότεροι ενιαία υφάσματα στρώματος δώσει αποτελέσματα των 4 ή 5
2 7 έως 12 Διπλό στρώμα, πάχους μόνο Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των φυσιολογικών πολυστρωματικές ένδυσης
3 13 έως 20 Τριπλό στρώμα, παχύ διπλό Ειδικός ενδυμασία πυρόσβεσης έχει ΑΤΙ περίπου 16
4 21 έως 30 Πολύ παχύ Ειδικός θερμότητας προστατευτική ενδυμασία
5 πάνω από 31 εξαιρετικά παχύ Πολύ ειδικές εφαρμογές

Η ενδυμασία επιβραδυντικό φωτιάς που χρησιμοποιείται για την ΕΝ και NFPA γενικά σε συνδυασμό με την ανθεκτική 3 ή 4 πολυστρωματική φωτιά υλικών, και τα δεδομένα HTI24 είναι περίπου 16.

Πυρκαγιά ανθεκτικό ύφασμα - MAZIC σειρά ®

Άρθρο αρ Προσδιορισμός Χαρακτηριστικά εφαρμογές Χρώμα σε απόθεμα
FM02 210g / m².
Ripstop (ή Twill).
Anti-στατική.
Καλή αντοχή στην τριβή. Εξωτερικό κέλυφος του κοστούμι πυροσβέστη.
κοστούμι διάσωσης, καταπολέμησης των ταραχών ολόσωμη.
Βιομηχανική ρουχισμός εργασίας.
Ναυτικό μπλε.
Πορτοκάλι.
Το κόκκινο.
Sage Green.
ST02 170g / m².
200g / m².
230 g / m².
Υφαίνω διαγωνίως.
Καλή αντίσταση στη φλόγα. Βιομηχανική ρουχισμός εργασίας.
Σταθμός ομοιόμορφη.
Δασικών κοστούμι πυρόσβεσης.
Ναυτικό μπλε.
Μπλε ρουά.
Κίτρινος.
Πορτοκάλι.
FV06 260g / m².
Υφαίνω διαγωνίως.
Καλή αντίσταση στη φλόγα.
Ανετος.
κοστούμι διάσωσης.
Σταθμός ομοιόμορφη.
Βιομηχανική ρουχισμός εργασίας.
Κίτρινος.
Sage Green.
SV02 190 g / m².
Πλεκτό.
Καλή φλόγα και αντοχή στη θερμότητα.
Καλή ελαστικότητα.
FR εσώρουχο.
FR Shirt.
Ναυτικό μπλε.
Πορτοκάλι.
AC02 230g / ².
Πλεκτό.
Καλή φλόγα και αντοχή στη θερμότητα.
Καλή ελαστικότητα.
Φωτιά Hood.
FR πουκάμισο, Κράνος επένδυση.
Ναυτικό μπλε.
Μαύρος.
FM02K 230 g / ².
Πλεκτό.
Anti-στατική.
Καλή φλόγα και αντοχή στη θερμότητα.
Καλή ελαστικότητα.
Φωτιά Hood.
FR Shirt.
επένδυση του κράνους.
Ναυτικό μπλε.
Γκρί.
Γκριζωπό λευκό.
* KANOX ® και MAZIC ® Πυραντοχή Υφάσματα συμμορφώνονται με EN531, EN470, EN ISO 11611, EN ISO 11612, ISO 15384, EN469, και / ή NFPA1971. Περισσότερα στοιχεία KANOX ® και MAZIC υφάσματα ® είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.
RFQ KANOX ® πυράντοχα, Ύφασμα
επόμενος Επόμενη » επιβραδυντικό φωτιάς, Θερμομόνωση, υψηλής Δάκρυ / αντοχή σε εφελκυσμό, Χρήστης / Φιλικών προς το Περιβάλλον Ύφασμα
προηγούμενος
Προηγούμενη » KANOX ® - επιβραδυντικό φωτιάς, επιβραδυντικά φλόγας, Θερμομόνωση, ανθεκτικά σε χημικά, Anti-Static Ύφασμα

ενότητες

κατηγορία προιόντος

KANOX σειρά ®
MAZIC σειρά ®

Στείλτε το σε έναν επιβραδυντικό φωτιάς Ένδυση μήνυμά σας

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες; Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα για να μας πείτε τις ανάγκες ή τις ερωτήσεις σας, θα σας απαντήσουμε σύντομα!

ρωτήσετε τώρα

εκθέσεις

Interschutz 2015

Interschutz 2015
Ημερομηνία: 8 - 13 Ιουν 2015
Περίπτερο: Αίθουσα 012 / Stand Νο G76
Ώρα έναρξης: 9πμ - 6μμ
Τόπος: Deutsche Messe Hannover
[Διαβάστε περισσότερα]

Ready-eSupport

Για LIVE HELP ... απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας στον αέρα σύντομα.

Μερίδιο

Σχετικά προϊόντα

English | Română | العربية | Русский | हिन्दी | Deutsch | 日本語 | Português | Français | Bahasa Melayu | Ελληνικά | Polska | فارسی | 한국어 | Indonesia | Nederlands | Italiano | ไทย | Español | Türkçe | Việt | Close