huidige pagina Huidige pagina » MAZIC ®-- brandvertragende, Brandvertragend, werkkleding stof, Bestaande Aramid Fibers, viscose, Protex series Laat High Performance Protection

MAZIC ® Fabric - Modacrylic vezel vermengd met hoge sterkte vezel of Cotton Fiber

Taiwan KK Corp. is brandvertragende kleding en textiel leverancier. Hun stof, MAZIC ® en KANOX ® zijn ontwikkeld voor het maken van beschermende kleding voor brandweerman, speciale landmacht, luchtmacht, piloot, en industriële arbeiders van de raffinaderij, gas, cement, metaal, en lassen.

MAZIC ® brandvertragende stof serie zijn gemaakt van MAZIC ® garen, bestaande uit aramide, viscose, Protex serie en / of hoge sterkte vezels. Deze high performance brandvertragende stof is zeer geschikt voor het maken van het station draagt, thermische beschermende kleding, kleding voor gebruik bij lassen en lichtmetalen processen. MAZIC ® brandvertragende stof serie is brandwerend. Het heeft niet-smeltend, niet-druipende en niet giftig met zelfdovend vermogen. De brandvertragende stof serie 'lichte gewicht en hoge vasthoudendheid te komen met luchtdoorlatend, die comfortabel gevoel geeft bij het dragen van het. MAZIC ® brandvertragende stof is gemaakt van 100% inherent brandwerend in plaats van chemische behandeld; betekent dit dat de stof die geavanceerde weerstand tegen vuur en hitte. De brandvertragende stof serie verschijnen diverse kleuren, waaronder marine blauw, oranje, olijfgroen, camouflage, grijs en rood. Customization ontwerp is welkom.

Stuur brandvertragende stof Inquiry

Protex Series

Protex vezel vuurvastheid die niet verbranden; Het is moeilijk te ontsteken en heeft zelfdovende eigenschap. Naast brandvertragende eigenschappen Protex vezel, heeft een relatief lange levensduur die vergelijkbaar is met wol. Protex vezel wordt gebruikt in waar de omgeving verzet of brandvertragend is essentieel of aangevraagd. Protex vezels zijn zacht en comfortabel om te dragen; ze niet kreuken en hebben een grote dimensionele stabiliteit en hoog elastisch herstel, dat hen de mogelijkheid om in vorm te blijven maken. MAZIC ® brandvertragende stof is gemaakt van aramide, Viscos, Protex serie en / of hoge sterkte fiber; het heeft een grote vlam weerstand kenmerken, die een comfortabel gevoel geeft ook.

Station draagt, thermische beschermende kleding, brandwerende kleding voor gebruik bij lassen en legeringen processen kunnen worden gemaakt van de volgende hoge prestatie brandvertragende stoffen:

Brandwerende properoty

Eigendom Test prestaties Verplicht MAZIC ®-ST02 Resultaat
Impact van gesmolten metaal druppels EN532 ≥Drops om de temperatuur te verhogen met 40k Aantal drops≥5 slagen voor
Flame Spread EN532 Geen brandende naar de boven- of beide kanten rand.
Geen holing.
Geen brandende brokstukken.
Navlam ≤2seconds.
Afterglow≤2seconds.
Geen brandende naar de boven- of beide kanten rand.
Geen holing.
Geen brandende brokstukken.
Geen navlam.
Geen nagloeien.
slagen voor
convectieve Heat EN367 Niveau HTI HTI = 4.5 niveau B1
B1 3-6
B2 7-12
B3 13-20
B4 21-30
B5 > 30
Stralingswarmte EN366at 20KW / m² Niveau T2 T2 = 13secpmds niveau C1
C1 30/08
C2 31-90
C3 90-150
C4 > 150

duurzame woning

Eigendom Test prestaties Verplicht MAZIC ®-ST02 Resultaat
treksterkte ISO 5081 ≥300N Warp N Vul N> 450N> 450N slagen voor
Treksterkte ISO 4674 ≥15N Warp N Vul N> 70N> 70N slagen voor
Dimensional Change ISO 6330/5077 Niet tot ± 3% hoger zijn dan in beide richtingen (= krimp) Warp% Fill% <± 2% <± 2% slagen voor
Kleurechtheid-Wassen CNS 1494 L3027 A-2 - - 4-5
Kleurechtheid-Light CNS 3845 L3074 - - 4

Weerstand op hoge temperatuur en vlam, vuur en warmte-overdracht prestaties zijn aanzienlijk relevant zijn voor het leven van een industriële werknemer. Alleen strikt getest en internationaal gecertificeerde brandvertragende stoffen kan levens beschermen. Volgens het verschil van de functie, wordt warmteoverdracht gescheiden in twee soorten, een is warmteoverdracht-Flame, en de andere is Warmteoverdracht-straling.

 • Wanneer de test van de Heat Transfer, EN469: 2005 staten de tijd van een temperatuurstijging van 24 ° C in de calorimeter invloed zijn op de materialen kan niet lager zijn dan een bepaalde tijd. Dat betekent dat wanneer een brandweerman contact komt met de vlam en hitte, de temperatuur van de binnenbekleding van brandvertragende kleding stijgt; ondertussen, de temperatuur van zijn lichaam stijgt tot 24 ° C vanaf 36 ° C tot 60 ° C, in een dergelijke toestand, zal de man krijgen 2e graad brandwonden. De tijd die ervoor zorgen dat een man naar 2e graads brandwonden krijgen, noemen we het als HTI24 en RHTI24.
 • Een andere regeling vereist het tijd voor een brandweerman om letsel door 1 graad branden op 2e graads brandwonden, kan niet lager zijn dan een bepaalde tijd.
 • Vervolgens verdeeld het resultaat als niveau 1 en niveau 2. Volgens de norm (HTI24-12) en (RHTI 24-12), zijn er regels om brandweerlieden te beschermen om de veiligheid te evacueren, zullen hun leven niet opofferen.

MAZIC ® brandvertragende stof hitte en vlammen prestaties

Deze inleiding is gebaseerd op de EN469: 2005 en gecombineerd met NFPA 1971: 2007 norm voor brandvertragende kleding. Heat & Vlam testen EN 469 brandvertragende kleding omvat vlamuitbreiding test, hittebestendigheid testen en warmte-overdracht te testen.

EN 469: 2005 brandvertragende stof Vlamuitbreiding en Flame Resistant Eis

Bestand tegen hoge temperaturen, hoge sterkte brandvertragende stoffen te ondersteunen aanzienlijk in het toestaan ​​van producten om deze taken te voldoen. Brandvertragende kleding wordt vergemakkelijkt het gebruik van deze vlamvertragende vezels gaan veel verder dan de capaciteit en de kennis van de meeste mensen

Op brandbestrijding reddingsoperaties, onvermijdelijk, brandvertragende kleding zal onderzoeken in hoge thermische temperatuur, zelfs nog meer, zal direct contact steekvlam, voor dit zeker een buitengewone materialen nodig hebben om brandweerlieden te beschermen. EN 469: 2005 norm assemblage vlamwerend weefsel moet uitstekende karakter van vlamvertragende en thermische stabiliteit bezitten. Belangrijkste eisen zijn:

  6.1 Frame Spread
 • Geen brandende naar de rand
 • Geen vorming gat
 • Geen brandende of gesmolten puin
 • Bedoel navlam ≤ 2s
 • Mean flaterglow ≤ 2s
  6.5 Hittebestendigheid
 • Materialen worden niet smelten, druipen of ontbranden
 • Elke laag krimp ≤ 5%

MAZIC ® brandvertragende stof Flame Spread Test & Result

EN 469: 2005 vast te stellen verticale vlam testmethoden, het aanbrengen van de gasvlam in de richting van brandvertragende kleding buitenste en binnenste assemblage lagen gedurende 10 seconden, om te testen en controleren de vlam verspreiden van gegevens.

  Onderstaande statistiek is om de testresultaten van de EN 469 montage brandwerende stoffen te laten zien:
 • Geen brandende naar de rand
 • Geen vorming gat
 • Geen brandende of gesmolten puin
 • geen navlam
 • geen afterglow
Taiwan KK Corp. KANOX 's EN 469: 2005 technische fiche (6-1) 6.1 vlamverspreidingKANOX ®'s EN 469: 2005 technische fiche (6-1) 6.1 vlamverspreiding

MAZIC ® brandvertragende stof Heat Resistance Test & Result

Volgens EN469: 2005 , het maakt gebruik van een oven om de hete lucht circuleert omgeving van de brand scene te simuleren. De brandvertragende stof wordt geplaatst in een oven gedurende 5 minuten bij de aangegeven temperatuur op 180 ° C, om te testen of de vlamvertragende stof voldoet aan alle eisen.

  De foto hieronder is de samenvatting van de testresultaten statistieken voor KANOX ® brandvertragende kleding assemblage, in overeenstemming met EN469 regelgeving.
 • Buitenste schil niet smelten, druipen of ontbranden.
 • Buitenste schil krimp 0,2%
 • Binnenvoering krimp 0,5%
Taiwan KK Corp. KANOX 's EN 469: 2005 technische fiche (7-2) 6.5 hittebestendigheidKANOX ®'s EN 469: 2005 technische fiche (7-2) 6.5 hittebestendigheid

MAZIC ® brandvertragende stof Heat Transfer Test & Result

De algemene gezondheidstoestand, de gegevens voor HTI24, afhankelijk van de dikte van het monster. Hoe dikker model maakt het HTI 24 gegevens groter.

Band HTI grenzen typische assemblage Comments
1 3-6 Een laag De meeste enkellaags stoffen geven de resultaten van 4 of 5
2 7-12 Dubbellaags, dikke enkel Bestrijkt een breed spectrum van normale multilayer kleding
3 13-20 Driedubbele laag, dikke dubbele Specialist brandbestrijding kleding heeft HTI ongeveer 16
4 21-30 Heel dik Specialist hitte beschermende kleding
5 Meer dan 31 extreem dikke Zeer speciale toepassingen

De brandvertragende kleding die wordt gebruikt voor EN en NFPA veelal in combinatie met 3 of 4 meerlagige brandwerende materialen en HTI24 gegevens rond 16.

Brandveilige Fabric - MAZIC ® serie

Artikel nummer. Specificatie Kenmerken toepassingen Kleur in voorraad
FM02 210g / m².
Ripstop (of Twill).
Anti-statisch.
Goede slijtvastheid. Buitenste schil van brandweerman pak.
Rescue pak, anti-oproerpolitie overall.
Industriële werkkleding.
Marineblauw.
Oranje.
Rood.
Sage Green.
ST02 170g / m².
200g / m².
230 g / m².
Twill.
Goede vlamweerstand. Industriële werkkleding.
Station uniform.
Brandbestrijding pak.
Marineblauw.
Koningsblauw.
Geel.
Oranje.
FV06 260g / m².
Twill.
Goede vlamweerstand.
Comfortabel.
Rescue pak.
Station uniform.
Industriële werkkleding.
Geel.
Sage Green.
SV02 190 g / m².
Gebreid.
Goede vlam en hittebestendigheid.
Goede elasticiteit.
FR onderkleding.
FR shirt.
Marineblauw.
Oranje.
AC02 230g / m².
Gebreid.
Goede vlam en hittebestendigheid.
Goede elasticiteit.
Fire Hood.
FR shirt, helm voering.
Marineblauw.
Zwart.
FM02K 230 g / m².
Gebreid.
Anti-statisch.
Goede vlam en hittebestendigheid.
Goede elasticiteit.
Fire Hood.
FR shirt.
Helmet voering.
Marineblauw.
Grijs.
Grijswitte.
* KANOX ® en MAZIC ® brandwerende stoffen voldoen aan de EN531, EN470, EN ISO 11611, EN ISO 11612, ISO 15384, EN469 en / of NFPA1971. Meer artikelen van KANOX ® en MAZIC ® stoffen zijn beschikbaar op aanvraag.
RFQ KANOX ® brandvertragende stof
volgende Volgende » brandvertragende, warmte-isolatie, High Tear / Treksterkte, gebruiker / Milieuvriendelijk Fabric
voorgaand
Vorige » KANOX ® - brandvertragend, brandvertragend, warmte-isolatie, chemisch bestendig, anti-statische Fabric

secties

Stuur een brandvertragende kleding Inquiry

Op zoek naar meer informatie? U kunt vul het formulier Aanvraag om ons te vertellen uw wensen of vragen, zullen we snel reageren!

Informeer nu

Exhibitions

Interschutz 2015

INTERSCHUTZ 2015
Datum: 08-13 juni 2015
Booth: Hal 012 / standnummer G76
Opening Uur: 09:00-06:00
Locatie: Deutsche Messe Hannover
[Lees verder]

Ready-eSupport

Voor Live Help ... klik dan op "Live Help Desk", onze specialisten zullen met u binnenkort in de lucht.

Delen

gerelateerde producten

English | Română | العربية | Русский | हिन्दी | Deutsch | 日本語 | Português | Français | Bahasa Melayu | Ελληνικά | Polska | فارسی | 한국어 | Indonesia | Nederlands | Italiano | ไทย | Español | Türkçe | Việt | Close