pagina curenta Pagina curentă » MAZIC ®-- ignifugă, ignifuge, tesatura Wear de lucru, constând din fibre aramidice, viscoză, seria Protex protecĠia High Performance

MAZIC ® Fabric - fibra de modacrilice Amestecat cu fibra de înaltă rezistență sau fibre de bumbac

Taiwan KK Corp. este fla îmbrăcăminte și furnizor de material textil. Tesatura lor, MAZIC ® și KANOX ® sunt dezvoltate pentru a face articole de îmbrăcăminte de protecție pentru pompieri, armata specială, forța aeriană, pilot, și muncitorii industriali de rafinărie, gaz, ciment, metal si sudura.

MAZIC ® ignifugă tesatura serie sunt realizate din MAZIC ® fire constând din aramid viscoza, seria Protex, și / sau fibre de înaltă rezistență. Acest lucru de înaltă performanță tesatura ignifug este mare pentru a face stația de poarta, articole de îmbrăcăminte de protecție termică, îmbrăcăminte pentru a fi utilizate în procesele de sudare și aliaje. MAZIC ® incendiu tesatura ignifug serie este rezistent la flacără. Ea are non-topire, non-picură și non-toxice, cu capacitate de auto-stingere. Ignifug tesatura greutate de lumină serie "și tenacitate ridicată vin cu permeabile la aer, care aduce sentimente confortabile atunci când poartă. MAZIC ® retardant tesatura de incendiu este fabricat din 100% , în mod inerent rezistente la foc , mai degrabă decât chimic tratat; înseamnă materialul care conferă rezistență avansată la foc și căldură. Cele mai tesatura de ignifugare serie apar diverse opțiuni de culoare , inclusiv bleumarin, portocaliu, verde de măsline, camuflaj, gri și roșu. Design de personalizare este binevenit, de asemenea.

Retardant Fabric a trimite foc anchetă

Protex Seria

Fibră Protex este rezistența la flacără, care nu arde; este dificil să se aprindă și are proprietatea de auto-stingere. În plus față de proprietățile ignifuge Protex de fibre, aceasta are o durabilitate relativ mare, care este similar cu lână. Fibră Protex este utilizat în cazul în care rezistența la mediu sau de ignifugare este esențială sau solicitată. Fibrele Protex sunt moi și confortabile de purtat; ei nu rid și au o mare stabilitate dimensională și de recuperare elastică ridicată, ceea ce le capacitatea de a rămâne în formă face. MAZIC ® tesatura ignifug este fabricat din aramidică, seria Viscos, Protex, fibre și / sau de înaltă rezistență; are caracteristici de rezistență la flacără mare, care oferă un sentiment confortabil, de asemenea.

Stație de poartă, îmbrăcăminte de protecție termică, ignifuge de îmbrăcăminte pentru a fi utilizate în procesele de sudare și de aliaj pot fi realizate din cele de mai jos de înaltă performanță țesături ignifuge:

Incendiu properoty de protecție

Proprietate Test performanţa necesară MAZIC ®-ST02 Rezultat
Impactul picăturilor de metal topit EN532 ≥Drops pentru a ridica temperatura de 40k Nr de drops≥5 trece
Spread flacără EN532 Nici o flacără de la partea de sus sau de fiecare muchie laterală.
Nici holing.
Nici resturile în flăcări.
≤2seconds Afterflame.
Afterglow≤2seconds.
Nici o flacără de la partea de sus sau de fiecare muchie laterală.
Nici holing.
Nici resturile în flăcări.
Nr afterflame.
Nr amurg.
trece
convective de căldură EN367 Nivel HTI HTI = 4.5 nivelul B1
B1 3-6
B2 7-12
B3 13-20
B4 21-30
B5 > 30
căldură radiantă EN366at 20KW / m² Nivel T2 T2 = 13secpmds nivelul C1
C1 8-30
C2 31-90
C3 90-150
C4 > 150

proprietate durabilă

Proprietate Test performanţa necesară MAZIC ®-ST02 Rezultat
Rezistență la tracțiune ISO 5081 ≥300N N urzeala Fill N> 450N> 450N trece
Rezistență la rupere ISO 4674 ≥15N N urzeala Fill N> 70N> 70N trece
Schimbare dimensională ISO 6330/5077 Nu trebuie să depășească ± 3% în oricare direcție (= contracție) Urzeală% umplere% <± 2% <± 2% trece
De spalare si culorii CNS 1494 L3027 A-2 - - 4 - 5
Culoare-Light Rezistenta CNS 3845 L3074 - - 4

rezistență la temperatură ridicată și flacără, foc și transfer de căldură de performanță sunt relevante în mod semnificativ la viața unui lucrător industrial. Numai strict testate și certificate la nivel internațional țesături de ignifugare poate proteja vieți. Conform diferenței de funcții, transfer de căldură este separat ca două tipuri, unul este de transfer de căldură-flacără, iar celălalt este Heat Transfer-Radiation.

 • Atunci când testul de transfer de căldură, EN469: 2005 Statele timpul o creștere a temperaturii de 24 ° C, în calorimetru care afectează materialele pot să nu fie mai mică decât un anumit moment. Asta înseamnă că, atunci când un pompier contact cu flacăra și se încălzește, temperatura captuseala interioara a fla îmbrăcăminte se ridică în sus; între timp, temperatura corpului său se ridică la 24 ° C la 36 ° C până la 60 ° C, în astfel de condiții, omul va primi gradul 2 arsuri. Timpul pe care provoca un om pentru a obține un prejudiciu doilea grad de arsură, o numim ca HTI24 și RHTI24.
 • Altă reglementare a necesitat timp pentru un pompier pentru a obține un prejudiciu de la gradul 1 arsură la arsură de gradul 2, nu poate fi mai mică decât un anumit moment.
 • Împărțit apoi rezultatul ca nivelul 1 și nivelul 2. Conform standardului (HTI24-12) și (RHTI 24-12), există reglementări pentru a proteja pompierii pentru a evacua siguranta, nu va sacrifica viața lor.

MAZIC ® ignifugă Fabric de căldură și de performanță flacără

Această introducere se bazează pe EN469: 2005 și combinate cu NFPA 1971: 2007 norma pentru îmbrăcăminte de ignifugare. EN 469 fla îmbrăcăminte de căldură și flacără de testare include testul propagarea flăcării, test de rezistență la căldură și de încercare de transfer de căldură.

EN 469: 2005 Spread foc Retardant Fabric Flame si Flame Cerinta Rezistent

temperatură ridicată țesături ignifuge rezistent, de mare rezistență la foc în mod semnificativ în a permite sprijinirea produselor pentru a îndeplini aceste sarcini. Îmbrăcăminte de ignifugare este facilitată folosind aceste fibre rezistente la flacără merge mult dincolo de capacitatea și cunoștințele majorității oamenilor

Cu privire la operațiunile de salvare de stingere a incendiilor, inevitabil, fla îmbrăcăminte va explora în temperatura termică ridicată, chiar mai mult, va contactului direct fulger de foc, pentru acest lucru necesita cu siguranta un materiale extraordinare pentru a proteja pompierii. EN 469: 2005 tesatura rezistent la norma de asamblare flacără trebuie să posede un caracter excelent de stabilitate rezistent la flacără și termică. Cerințele principale sunt:

  6.1 Frame Spread
 • Nici o flacără de la margine
 • Nici o formațiune gaură
 • Nici o flacără sau resturi de topit
 • Valoarea medie a afterflame ≤ 2s
 • Medie flaterglow ≤ 2s
  rezistență 6.5 căldură
 • Materialele nu se vor topi, prin picurare sau se pot aprinde
 • Fiecare strat de contracție ≤ 5%

MAZIC ® ignifugă Fabric Flame Spread Testare & Rezultat

EN 469: 2005 adopta metode de încercare cu flacără verticală, aplicând flacăra arzătorului spre îmbrăcăminte ignifug straturi de asamblare exterior și interior, timp de 10 secunde, pentru a testa si verifica flacara răspândirea de date.

  Statistica de mai jos este de a arăta rezultatele de testare a EN țesături rezistente la 469 de asamblare flacără:
 • Nici o flacără de la margine
 • Nici o formațiune gaură
 • Nici o flacără sau resturi de topit
 • nr afterflame
 • nr amurg
Taiwan KK Corp. KANOX EN 469 E: 2005 Fișa de date tehnice (6-1) răspândirea 6.1 flăcăriiKANOX EN 469 ® este: 2005 Fișa de date tehnice (6-1) răspândirea 6.1 flăcării

MAZIC ® ignifugă Fabric rezistență la căldură Testare & Rezultat

Potrivit lui EN469: 2005 , foloseste un cuptor pentru a simula mediul curent de aer cald de scena foc. Materialul ignifug este plasat într - un cuptor timp de 5 minute, la temperatura specificată la 180 ° C, în scopul de a testa dacă materialul de încetinire a flăcării , în conformitate cu cerințele fiecărui.

  Imaginea de mai jos este un rezumat al statisticilor de testare pentru KANOX ® asamblare îmbrăcăminte de ignifugare, în conformitate cu regula EN469.
 • Carcasa exterioară nu se topesc, picurare, sau se pot aprinde.
 • coajă exterioară contracție de 0,2%
 • căptușeală interioară contracție de 0,5%
Taiwan KK Corp. KANOX EN 469 E: 2005 Fișa de date tehnice (7-2) 6.5 Rezistența la căldurăKANOX EN 469 ® este: 2005 Fișa de date tehnice (7-2) Rezistența la căldură 6.5

MAZIC ® ignifugă Fabric de transfer de căldură de testare & Rezultat

Într-o stare generală, datele pentru HTI24, depinde de grosimea epruvetei. Specimenul mai gros face ca datele din HTI 24 mai mare.

Grup limitele HTI Ansamblu tipic Comentarii
1 3 până la 6 Un singur strat Cele mai multe țesături un singur strat da rezultate din 4 sau 5
2 7 la 12 strat dublu, un singur gros Acoperă o gamă largă de îmbrăcăminte multistrat normale
3 La 13 la 20 Strat triplu, dublu gros Îmbrăcăminte de luptă împotriva incendiilor de specialitate are HTI aproximativ 16
4 21 pana la 30 Foarte gros îmbrăcăminte de protecție de căldură de specialitate
5 peste 31 extrem de gros aplicatii foarte speciale

Imbracamintea de ignifugare, care este utilizat pentru EN și NFPA, în general, în combinație cu materiale rezistente la 3 sau 4 multistrat de incendiu, iar datele HTI24 este în jur de 16.

Fabric Rezistent la foc - MAZIC ® serie

Articolul Nr Specificație Caracteristici aplicatii Culoare în stoc
FM02 210g / m².
Ripstop (sau Twill).
Anti-static.
rezistență bună la abraziune. înveliș exterior de costum de pompier.
costum de salvare, anti-revoltă combinezonul.
industriale îmbrăcăminte pentru lucru.
Albastru marin.
Portocale.
Roșu.
Sage Green.
ST02 170g / m².
200g / m².
230 g / mp.
Twill.
rezistență bună flacără. industriale îmbrăcăminte pentru lucru.
Stație de uniformă.
costum de combatere a incendiilor wildland.
Albastru marin.
Albastru regal.
Galben.
Portocale.
FV06 260g / m².
Twill.
rezistență bună flacără.
Confortabil.
costum de salvare.
Stație de uniformă.
industriale îmbrăcăminte pentru lucru.
Galben.
Sage Green.
SV02 190 g / m².
Tricotate.
Bună flacără și rezistență la căldură.
Bună elasticitate.
FR undergarment.
FR Shirt.
Albastru marin.
Portocale.
AC02 230g / ².
Tricotate.
Bună flacără și rezistență la căldură.
Bună elasticitate.
Hood de foc.
FR Shirt, Casca captuseala.
Albastru marin.
Negru.
FM02K 230 g / ².
Tricotate.
Anti-static.
Bună flacără și rezistență la căldură.
Bună elasticitate.
Hood de foc.
FR Shirt.
captuseala casca.
Albastru marin.
Gri.
alb cenusiu.
* KANOX ® si MAZIC ® Foc materiale rezistente sunt conforme cu EN531, EN470, EN ISO 11611, EN ISO 11612, ISO 15384, EN469, și / sau NFPA1971. Mai multe articole de KANOX ® și MAZIC țesături ® sunt disponibile la cerere.
RFQ KANOX ® Retardant Fabric de foc
Următor → Următor » ignifugă, Termoizolare, ridicat la rupere / Rezistenta la rupere, Utilizator / Mediu prietenos Fabric
anterior
Precedent » KANOX ® - ignifugă, Flame Retardant, izolație de căldură, rezistență chimică, anti-static Fabric

secțiunile

Trimite un foc Retardant Îmbrăcăminte Anchetă

Căutați mai multe informații? Aveți posibilitatea să completați formularul de anchetă pentru a ne spune nevoile dumneavoastra sau întrebări, vom răspunde în curând!

întreba acum

expoziţii

Interschutz 2015

INTERSCHUTZ 2015
Data: opt-13 iunie 2015
Standul: Sala 012 / Stand Nr G76
Ora de deschidere: 9am - 18
Locul de desfășurare: Deutsche Messe Hannover
[Citeste mai mult]

Ready-eSupport

Pentru LIVE HELP ... doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine în aer la scurt timp.

Acțiune

produse asemanatoare

English | Română | العربية | Русский | हिन्दी | Deutsch | 日本語 | Português | Français | Bahasa Melayu | Ελληνικά | Polska | فارسی | 한국어 | Indonesia | Nederlands | Italiano | ไทย | Español | Türkçe | Việt | Close